Abuzul sexual

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Ladyj,de unde ideea ca doar eu sunt adultul in relatie?Eu stiu ca ma pot baza pe el,mi-a demonstrat-o de multe ori.Sa nu iti imaginezi ca el sta ca leguma si eu duc totul in carca,nu.Cand e aici ne ocupam umar la umar de casa,copii etc,dupa ce culcam copiii ma rasfata cum stie(baie,masaj,film bun etc).Nu are zilnic flashback-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

off...sunteti asigurati financiar...oare el nu a deschis niciodata urechile cand (nu ma indoiesc) i-ai spus ca nu conteaza banii, ci EL langa voi? ca EL este cel mai important in toata chestia asta?...

Mergi la inceput

Laina,sigur ca i-am spus asta si mi-a raspuns:"da,va iubesc pe toti 3 atat de mult ca sunt dispus sa-mi risc viata",si apoi o da in gluma:"hai mai ca nu mor eu cand vor talibanii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Clara, si copilasii tau au invatat ce sa faca sau sa nu faca raportat la sotul tau? ce varsta au ei si ce cred ei despre fazele astea, ce le-ai explicat tu?

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

apoi vad eu ca pentru el e chiar importanta plecarea asta in Afganistan...prea e hotarat...Daca nu pleaca chiar acuma, tot e un lucru, mai e timp sa se mai gandeasca. Dar...nah...eu cred ca faci bine lasandu-i lui decizia...

Mergi la inceput

Baietii au 7 si 8 ani si stiu ca nu au voie sa faca 2 lucruri:sa sara pe el din spate(adica sa-l ia prin surprindere)si sa-l trezeasca din somn,doar eu il trezesc pentru ca in primele momente tresare si e confuz.Le-am explicat simplu ca e o problema din razboi si au inteles.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claram

Ladyj,de unde ideea ca doar eu sunt adultul in relatie?Eu stiu ca ma pot baza pe el,mi-a demonstrat-o de multe ori.Sa nu iti imaginezi ca el sta ca leguma si eu duc totul in carca,nu.Cand e aici ne ocupam umar la umar de casa,copii etc,dupa ce culcam copiii ma rasfata cum stie(baie,masaj,film bun etc).Nu are zilnic flashback-uri.

Nu, nu asta am spus. Am spus tu esti cea care ´´trebuie´´ sa invete si sa se adapteze permanent.Si intrebam unde e limita, la tine am inteles ca e la violenta. Deci pana la violenta, poti duce multe tu.

´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

Mergi la inceput

Da,incerc sa ma adaptez si face si el eforturi,adica nu spune"asa sunt eu si gata,n-am ce face"Stiu ca face eforturi sa se joace cu copiii,se lasa calarit,trantit,na,cum se mai joaca baietii.Cand devine prea coplesitor,ii spun sa mearga 10-20 min in dormitor singur,sa-si revina.

Mergi la inceput

Tu ii spui sa mearga sa-si revina? Nu spune el asta, ca e deja coplesitor si are nevoie de odihna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

clara, tu stii in adincul tau ca relatia asta functioneaza doar datorita distantei, nu ? cum arata planurile voastre pe termen lung, hai sa zicem dupa cei 2 ani in care el, din cite am inteles, este "obligat" sa reziste fara terapie...

ma gindeam la raspunsul lui, doar un cuvint ar trebui modificat "da,va iubesc pe toti 3 atat de mult ca sunt dispus sa risc terapia"

Mergi la inceput