Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 42
adablackcat spune:
Laura, stai linistita ca nu ma jenez sa licitez ce-mi trebuie, asta e si ideea, nu? Si eu vreau blugi pt. 1.64 si 64 kg. Dar mi-e greu sa-i iau fara probat. Da' nu-s cam lungi aia la 104 cm?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Da' nu-s cam lungi aia la 104 cm? Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Foarfeca n-am!? Sa intre fundul in ei si sa nu fie prea scurti, ca ar fi cam greu sa ii lungesc.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
adablackcat spune:
Azi aterizeaza buburuzele pentru donatoarele pt. maria_rubi. Deocamdata are doar Mirela, si arata super fain!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Pt 1.60 si vreo 60 de kile (adica vreo 85 in talie si vreo 95+ in solduri) si daca se poate sa am si pretentii, sa fie cu talie sub buric si nu stransi pe picior , ci drepti sau un pic evazati, dar nu f, mult. Simplu, nu? Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
laura la masuri sa zic ca as fi pe acolo poate trebuie sa-i scurtezi un pic ca eu am 167,problema e ca eu am doar skinnytot ce am avut drept am dat ca nu mai port...ma uit totusi in dulap poate mai gasesc vreo pereche
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Azi aterizeaza buburuzele pentru donatoarele pt. maria_rubi. Deocamdata are doar Mirela, si arata super fain! Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Eu tre sa le butonez, sa vad cum am timp mai spre seara. Daca acu nu m-as masura in blugi cu voi si mi-as vedea de munca, poate as termina si eu ce am de facut pe ziua de azi ... Dar asa ma incearca o lene ... ceva de groaza!
Noroc ca sefii mei nu stiu adresa la forum, sa ma vada ce mai muncesc cu spor de dimineata
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
adablackcat spune:
Offf...eu am 3 perechi de blugi care trebuie ba scurtati, ba schimbat fermoarul...si de aproape un an stau asa, ar trebui sa ma duc la ceva croitoreasa, dar am tot amanat, asa ca nu mai iau decat sa-mi vina perfect. Si nici tocuri nu prea incalt de lene.
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Problema e ca sefii mei din Buc pot vedea cam tot ce butonez eu, sper doar sa nu fie prea curiosi.
Bazar umanitar DC
alexandrina spune:
Ce frumoasa atmosfera pe-aici, cred ca de la bucuria zapezii ni se datoreaza. Baiatul meu si-a adunat intr-o galetusa si si-a pus la frigider sa-i ramana si pentru amiaza
Si cand ma gandesc ca principalul motiv pentru care nu vroiati sa ne mutam pe site-ul de licitatii era ca se va pierde comunitatea...
Ella te-am prins, esti ca mine, nici tu nu vezi linkurile de pe prima pagina, asa-i?
Apropos de povestea produselor, am primit si eu niste blugi de la ducky cu oarece chitante in ei, dar nu se mai vedea mare lucru pe ele ca fusesera spalate.
Iar valenita a tinut sa-mi trimita colet in aceeasi cutie in care i-am trimis si eu. Pe care am recunoscut-o pentru ca era ambalajul unei cutii de gunoi, ea a motivat, glumind, ca nu-i place sa pastreze gunoaie.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
madyrizi spune:
fetelor, eu am inceput sa primesc mailuri de la un barbat . cred ca a modificat admin ceva pe acolo. sa nu-mi faca barbatul gelos...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
mihaela77O spune:
am mai adaugat si eu doua bijuterii:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11001
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11000&n=cercei-Tigresse-AVON
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2