Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 35
claudia.andrici spune:
Confirm plata lui miflore :15 ron ,multumim frumos
AM reusit sa-mi modific usre-ul ca sa pot fii identificata mai usor .
Noul user este claudia.andrici
pa pa fetelor ,noapte buna
dicirstea spune:
EllaX, eu mai uit si Vigantolul (si Omega), dar in rest sunt Xena.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
cris_82 spune:
am uitat aparatl in camera la kinder..cum de pot fi asa cascata uneori,nu inteleg..
maine pozez si pun si noutati
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
BAZAR
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Am platit azi 36 de lei pentru David si 38 de lei pentru Alexia. Va rog sa-mi confirmati si mie. Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
Confirm plata.Multumim
Vino si cu linkurile pls.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Leditia spune:
Maine vor pleca colete catre:
madyrizi
madaiulia.
monica70
viovio
ursuleata
simy_gaby-daca primesc si eu in timp util adresa completa.
mirela2.
O seara placuta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
sabina.p spune:
Buna seara ,
confirm si eu plata de la madaiulia 38 lei .
Si scuze de offtopic ,sSpuneti-mi si mie ce sa iau de raceala .. ca ma ia raaaaaaaaau am luat de la Alexia .. si am o durere de gat ingorzitoare Am fost azi cu Alexia la medicul ei de familie ,si are un pic de rosu in gat si culmea si DOamne Ajuta pe ea nu o doare ,pai nu am un copil curajos ? copiii rezista mult mai mult la boli decat adulti si mai ales decat barbatii ...
madaiulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Leditia
Confirm plata.Multumim Vino si cu linkurile pls. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
Plata este pentru aceste produse:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=558
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8672
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4612
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6370
Sanatate puiului!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Leditia spune:
Produsele de la mine sunt confirmate.
Mada,jur k aveam impresia ca le-ai platit de mult..si ca le-am bifat de mult(am bifat facturile k platite pe zi,ca probabil am vazut in extras si intre timp am uitat,cand am vazut emailul,chiar ma gandeam ce ai mai platit),imi faceam si procese de constiinta asta seara ca nu ti-am trimis coletul inca:)))..Musai sa iau ceva de memorie ca nu stiu ce am si eu chiar ma laudam cu o memorie tare buna.
POZE CU NOI
de David Christian
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabina.p Buna seara , Si scuze de offtopic ,sSpuneti-mi si mie ce sa iau de raceala .. ca ma ia raaaaaaaaau am luat de la Alexia .. si am o durere de gat ingorzitoare Am fost azi cu Alexia la medicul ei de familie ,si are un pic de rosu in gat si culmea si DOamne Ajuta pe ea nu o doare ,pai nu am un copil curajos ? copiii rezista mult mai mult la boli decat adulti si mai ales decat barbatii ... |
Buna seara si tie, Sabina! Imediat e buna dimineata.
Paracetamol, miere, lamaie (sau alte fructe cu vitamina C). N-am zis ceai cu miere si lamaie ca e seara si te-ai trezi toata noaptea sa mergi la pipi si ai si simti ca te doare gatul. Maine dimineata baga si un ceai-doua, sau apa calda (nu fierbinte) cu miere si lamaie - un fel de limonada calda.
Fetele-cochetele-racitele, eu am folosit ani de zile, cand eram racita, o combinatie de 3 ceaiuri luate din Plafar: cimbrisor, podbal si patlagina. Faceam infuzie: la o cana de apa fiarta puneam cate o lingurita din fiecare, infuzam 15 min, beam 2-3 cani/zi. La mine si la cei care l-au mai folosit a mers de minune. Gustul e de iarba, te obisnuiesti. Cu miere si lamaie e mai bun.
Un pont: folositi, ca forma comerciala de Paracetamol, Panadol (comprimate filmate cred ca sunt). Merge muuult mai bine decat altele - efect ceva mai rapid si ca antitermic, si ca antialgic, cel antialgic net superior altor paracetamoale . Pretul este numai un pic mai mare decat al paracetamolului romanesc.
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
mihaela77O spune:
am mai adaugat niste produse la bazar,incepand de aici,http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mihaela77O&searchtype=2&show=current&startcount=41&endcount=55&page=3
de la pagina 2,dar s-au amestecat cu cele mai vechi!
sper sa va placa!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2