Bazar Umanitar***54***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Sa-mi dati va rog de stire cum primiti pachetele, sa stau linistita.
Si va rog mult, dupa incheierea unei tranzactii, cand deja aveti bunul platit, NU UITATI de calificative. Asta e rolul lor, nu? Sa oglindeasca bunul mers al lucrurilor de aici.

Diana Maria,mami de GLAD (11.07.2005) si de ELENA (22.12.2008)

Al meu blog

Vine si calificativul de indata ce ridic coletul de la posta. Cel putin mie asa mi se pare corect ca acord calificativul, in cazut cumparatorului, cand vad produsul, iar in cazul vanzatorului cand se incheie tranzactia.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Off-topic: Desi am avut o zi plina: curatenie, spalat, facut si dus la posta 11 pachete, dus Glad la gradi si apoi la Palat, mers la mama, apoi cumparaturi si in final ajuns acasa,
toata ziua a stat sub lumina unui mare eveniment din viata mea: AZI s-a nascut finutul meu. N-am apucat sa aflu cat de marisor este dar de emotii n-am putut sa mananc toata ziua, asteptand telefonul de la mamica. Sunt foarte foarte bucuroasa. E primul finut-flacau. Mai am doua printese-finute (pe surioara lui si inca o fetita dulce de aproape 1 an).
Asa ca de maine sunt mamica la triplu, adica voi avea in grija si pe finuta cea mare, pe Diana. O sa merg la gradi dupa ea si ne vom distra amandoua pana vine tati ei de la lucru
Abia astept sa mergem sa-i aducem acasa pe micutul Alexandru si pe mamica, ca sunt in Timi (acolo are doctorul prietena mea)
In rest...toate ca pana acum...

Diana Maria,mami de GLAD (11.07.2005) si de ELENA (22.12.2008)

Al meu blog

Sa va traiasca finutul si sa va bucurati de el! Sa fie sanatos si sa va umple vietile de bucurii!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza, fetele!
io va poftesc la o tzuica ca asta amorteste .

am mai pus si eu ceva:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10513&n=pompa-manuala-chicco-cititi-descrierea
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10514&n=canuta-primii-pasi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10515&n=6-recipiente--cu-capac-avent

o zi frumoasa!!! ca afara e... bleah.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

aaaaaa...is suparata foc, da' foc.
io...mandra de gentile mele luate de la bazar, io... care le aratam la toata lumea si eram incantata de ele, ma uit la ele acuma cu .
le-a ros bebe miha toate curelele. fetelor, nu mai pot iesi cu ele in lume. zici ca le-au mancat soarecii. le-am descoperit in sifonier (unde lui miha ii place sa stea) roase de dintisorii lui mici.
ce ma fac io fara portocalia mea, fara rosioara mea? uffff, sunt tare suparata. mi-am cheltuit averea sa ma dau cucoana la serviciu si acuma mi-a cazut rangul.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mady pay baiatul n-a stiu la ce folosesc fata mea le "taraie"(am si eu 2...datorita tie e una)...dar cand le prinde huna-le incarca cu ce prinde jucarii,incaltari,haine,mancare...nu conteza le inchiede si zice"pa" si "pleca cu ele pe umar...logic geanta tarata prin casa....si i le pot lua doar cand doarme

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Mady , chiar asa le-a ros? Offf... ras cu plans..

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

ada, deci sunt roase rau. toata breteaua are bucati lipsa din piele sau ci-o fi fost aia, iar pe alocuri e ciufulita. nici vorba de purtat. si erau noi sau impecabile. una de la sabina si una de la crisis (care n-am mai vazut-o pe aici).

dodo, de le umplea si le cara nu era bai, dar sa le distruga... frate, deci asta e dezastru in devenire. nimik nu sta la locul lui.

Edit: hai ca ma intorc in urma sa fac confirmari.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

confirm plata de la danutaaa 52 lei
carminabulina am mai multe sume de azi...daca ma ajuti.

cine mai are nevoie de confirmari?
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

De la mine sunt 36 de le cu initialele DV pentru urmatoarele produse:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9734
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9703
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9702
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8358

atat.
Va pup!

multumesc carmina confirm plata

confirmat.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

am confirmat ce am gasit pana aici, dar e o brambureala in urma...

confirmari cerute aici si nu pe PM si care nu au primit raspuns:adee la pag. 6 de la sabina, dianaR de la mari_paun la pag. 10 si carmina de la mikaeela la pag. 7, monica70 la pag.10 de la leditia si mikaeela.

fetele cu caz nu au cum sa citeasca toate paginile, va rugam sa le cereti confirmare pe PM si sa va confirme aici cu nickul pe care il aveti, nu initiale, si suma depusa.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Mady imi pare rau pt tine dar daca ne le pui si tu sus.Ale mele sunt la etaj nu ajunge nicicum la ele in schimb hainele le strang din toata casa zilnic si mai naspa e ca mi le si amesteca curate cu murdare dar na ce sa le facem eu de 2 zile nu mai strang jucariile de pe jos sunt in camera lui sa si le stranga daca vrea curat daca nu sa stea asa ca eu am obosit de o mie de ori pe zi doar sa strang diverse si furculitele tot in gunoi sunt numai ca acum e plin si erau la suptafata ca poate le aruncam si pe astea.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput