Anestezia epidurala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui XIO

De-aia nu ti-a pus, ca nu avea sens. Anestezia se face pe la dilatatie 6 , la 8 nu isi are rostul ca oricum nu se instaleaza pana cand nasti.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916eu nu cred asta sorry


nu, nu de aia . Am explicat mai sus de ce. Putea sa aiba si dilatatie 4, ca fara colocviul cu anestezistul nu ii punea epidurala. Asa e aici!

******
in al 9-lea cer ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu stiu despre ce colocviu vorbiti, eu va spun ca dpdv medical NU se pune anestezie cu putin timp inainte sa nasti. Ca nu isi are rostul!
Nu conteaza cu cine ai vorbit si pe cine platesti, nu se face.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Xio, din care punct de vedere medical? Cel romanesc? Eu am primit epidurala la dilatatie de 3 cm. Si sigur si-a avut rostul, am putut dormi cateva ore.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ma bucur pt. tine. La diltataie 8-9 nu primeai.
Nu citesti ce scriu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Ok, ai dreptate, nu am citit bine. Ai vrut sa spui ca se pune pana la dilatatie de maximum 6 cm. Ok.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

XIO , Abramburika a explicat cum se procedeaza in Italia :daca te hotarasti sa nasti cu epidurala , trebuie sa faci o vizita la anestezist in ultima luna de sarcina care iti da verde pt epidurala , daca nu ai acest consimtamant de la anestezist , nu iti face nimeni epidurala in timpul travaliului , indiferent de dilatatie si indiferent ca o ceri tipand sau nu. Din acest motiv nu i s-a facut probabil nici nu au tinut cont de dilatatia care o avea in acel moment .
Eu am nascut fara epidurala ,n-as putea spune ca a fost o nastere usoara ,dar ma bucur ca mi-am revenit extrem de repede . In salon cu mine mai era o mamica ce nascuse cu epidurala si care in noaptea urmatoare a urlat pur si simplu toata noaptea si a chemat doctorita pt ca avea niste dureri groaznice de la epidurala , spunea ea... nu stiu daca era asa , asistentele ii spuneau ca e normal , cert e ca pe mine nu ma durea nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Roberta, eu spun ca si daca avea acordul, tot NU I SE FACEA, din simplul motiv ca medical, nu se face. Se ghideaza dupa dilatatie, discutia cu anestezistul este valabila in Italia si mai stiu eu unde, povestea ci dilatatia e valabila in intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm2011 spune:

Eu nu ma hotarasem pentru epidurala, dar totusi am facut vizita la anestezist. Am zis ca ma decid la momentul de fata. Si da, nu se face epidurala cand ti-a mai ramas putin si nasti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiftemi spune:

buna, eu am nascut in cipru la un spital particular. eu sunt cea mai fricoasa pers posibila si am cerut cezariana cu anestezie generala, mi-au zis ca asa va fi pana in momentul cand sa ma bage in sala. vine anestezistul la mine si ma imbrobodeste ca-mi face epidurala, cezariana o faceam oricum, nasteam gemeni la 39 ani si cu FIV asa ca se cerea neaparat cezariana dar nu stiam ca ma va convinge sa faca anestezie epidurala ceea ce nu regret deloc, am asistat la toata nasterea, nu am simtit nimic decat niste gadilaturi si simteam ca-mi cotrobaie cineva in burta dar era totul ok. am avut in stanga anestezistul care ma tinea de mana si-mi povestea diverse si in dreapta pe mama soacra, sotul meu nu a avut curaj sa intre. mi-au pus muzica clasica asa ca copiii mei s-au nascut pe vivaldi. mai intai a venit leia pe lunme si apoi, la 1 min a aparut si dl Luca. mi-i l-a adus pe el primul si cand l-am sarutat pe frunte mi-i s-a parut cea mai catifeleta piele posibila. avea gurita ca o cireasa. apoi a venit leia cu gura mare, ca fetele si a fost cel mai sublim lucru.
daca faceam anestezie totala ratam momentele astea unice. a durat apoi o ora cusutul, spre sfarsit m-a apucat tremuratul dar era efectul de la epidurala. apoi am mers in salon si in 5 zile eram acasa.
acum sunt insarcinata din nou si voi naste in romania de data asta dar tot asa voi opta.

e usor si nu are nici un efect secundar

nastere usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorapiscoi spune:

Initial, medicul meu imi recomandase anestezie epidurala , fiind la prima sarcina. Problema a fost ca medicul intarziase la nastere... si nu s-a mai putut face epidurala. Nu regret deloc! Am ajuns la spital cu dilatatie de 4 cm fara sa simt nicio durere , desi deja incepusem sa sangerez...dupa vreo ora de la ruperea apei au inceput durerile; la inceput erau din 10 in 10 min ...asta pe parcursul a jumatate de ora, pe urma au tinut-o din 5 in 5 mintimp de 2,5 ore...bebe voia sa iasa , dar eu refuzam sa imping fara ca medicul sa fie prezent ... in fine - a fost o situatie penibila(nu stiam ca defapt moasa face tot , medicul asista) Imediat ce a sosit medicul am si nascut la vreo 15 min. Travaliul in sine a durat vreo 3 ore...daca voi mai avea un bebe , cu siguranta nu as opta pentru anestezie epidurala , si cu siguranta voi naste cu alt medic!

Mergi la inceput