"Buburuze de 2009 in actiune(34)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Simina multam de ceai

V-am citit dar raspund mai tarziu ca acum is bagata in priza la facut curatenie ...cum termin cum sunt numai a computerului..ca vreau sa ma apuc din nou de sortat pozicile cu Stefi..ca sa le duc la printat

Va si ne auzim putin mai tarziu

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 22+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

pe fuga va servesc cu ,perfuzabila cu nes,ceai fructat ,trabuce si virginia slim

danami pune-ne si noua pozica de le eco
simina da,subiectul soacreleor e nesfarsit

fug sa-mi fac maniciura

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Fetele mele nu suntem bine deloc, azi noapte febra mare si acuma la fel, am fost la dr si ne-a dat injectii finndca el vomita toate medicamentele si nu putem altfel.Suntem pe ampicilina 5 zile.Mai intru cand doarme el.Va pup si va doresc sanatate multa!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Am terminat curatenia, am hranit fata, am culcat-o iar acum profit sa ma apuc de calcat...
Vad ca si voi sunteti ocupate de nu prea e activitate ...

Lavinia imi pare tare rau ca trebuie sa sufere din nou Rares, dar ce are de data asta mititelul?

Revin mai tarziu, merg sa profit de timpul liber...

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Au iestOffff Lavi ce rau imi pare ca ati ajuns la injectii.
Picky-n-ai sta o clipa,nu?Gesesti tu cate ceva de facut mereu.
Getik-n-ai venit azi la cafea.Ce faci?
Cris-bv ca te faci frumoasa!
Ema-vrei sa cotizezi la pusculita?Au iesit dintucii la Dariusica?
Anna-voi?la uta?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Are febra 39.8, i-am dat un supozitor de novocalmin, dc nu scade in jumate de ora mergem la spital. Prima injectie am facut-o a fost horror, acuma-l doare bucuta nu ma pot atinge de partea aia ca urla...tot ma gandesc cum va fi dupa ce i le da pe toate..dar oare de ce face febra asa de mare? Oare lupta organismul sau e cazul sa imi fac si mai mari griji...offf

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
is prin zona dar am un ciufut de plod care miorlaie non stop de la dinti....nu i-au iesit inca....si e ciufut, mofturos, enervant
lavi offfff....mama masii de treaba ...sanatate multa
va pup si pe restul....cris, picky, simina, ana, getik, alic ....as mai scrie dar ma miorlaie in creier

Mergi la inceput

Salutare fetelor

Tot vreau sa va scriu dar nu mai apuc..

Cris tu maine esti la nunta? Deci nu prea o sa ai weekend-ul asta timp de forumizat . Merge si Miru cu voi?
Dana ma bucur ca ai dat un semn de viata, imi pare rau ca ati fost racite, dar bine ca v-ati revenit..Off si Ana si Darius?! sanatate multa si lor. Ce bine ca bebe e zburdalnic..v-ati gandit la nume? mai ai probleme in sarcina? Sarcina Anei cum evolueaza? ea a aflat ce poarta in buritcuta? Bia realizeaza ca va avea un fratior? Cum va descurcati noptile? Hai ca am multe sa te intreb si un cred ca ai timp sa-mi raspunzi . Va si va astept mai des pe aici ..A..uitasem..noi inca nu stim ce ascunde buticuta..speram sa aflam luni la contol..asta daca vrea bebe sa isi desfaca priciorusele
Simina iar la noi de luni se anunta ninsori..asa ca e posibil sa avem mai repede zapada decat voi..dar am vazut ca a plouat cu grindina si la voi..pai ce sa fac daca imi stau toate pe cap..trebuie ca cineva sa le faca, nu?!...weekend placut in casuta noua.si nu uita cablu ptr pozici
Lavi off dar pana la urma ce are? mergeti mai bine la spital cu el si repeta-i din nou analizele..raceala si antibiotic..nu prea suna bine..asteptam vesti bune de la voi si buba de la injectie..si bine ar fi sa nu-i mai faci..e prea dureros
Ema off Dariusica...sa-i sparga o data gingiutele si sa treaca durerea si maraiala. Tu cum stai cu invatatul?

Fetelor am o intrebare...mie a inceput sa-mi dea batai de cap o masea si ar cam trebui sa ajung la dentist..acum cu sarcina e ok?...Ca trebuie sa-mi faca anestezie ca sa lucreze la ea..si eu am si probleme cu anestezia..asa ca nu stiu ce sa fac..oricum voi intreba mai sigur si ginecologul luni sa vedem ce zice..e bine, nu-i bine..dar as vrea si de la voi o parere ...Cu Stefi in sarcina nu am avut astfel de probleme, chiar si parul nu-mi mai cadea, la bebe2 vad ca probleme sunt si cu parul si cu maselele...

Pauza de scris: am sters parchetul ca mi l-a colorat fiica mea acum, iar tacsu vorbea la tele si nu avea timp de ea ..acum e pedepsita in patut...

Imediat merg sa o bag la balaceala si apoi la somn..
Va pupic pe toate, va urez un weekend placut, sanatate la bebei si ne auzim cand mai intru..maine nu cred ca apuc ca's cam ocupata, nu cu copiii ca nu au avut chef sa vina la noi(iar Stefi tot intreaba de Emmy) ci cu plimbatul prin magazine si apoi invitati.

Va urez noapte buna

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor am plecat de dimineata in oras si a avut de umblat,m-am interesat de ghetute ma coste 330 lei noi.am fost am luat bani de unde a lucrat cez, la cumparaturi si a venit si a facut mancare icre,fasole batuta, si nu mai stiu.ary a stat cu mami si in seara asta s-ia facut scarba la banana a vomitat si sa inecat de am intorso cu capul in jos si i-am bagat degetele pe gat tacsu a inlemn it langa mine acu e bine cred ca a racit
ema of sa iasa dintii cei raiiii
piky mai stai locului odata
cris te distrezi ai???? cu mirunica??
lavi saracu rares pup eu buba de la injectie,dar dc nu ia pus o branula sa nu il mai chinui??ii faceai intravenos si nu era asa de dureros
anna u pe unde esti nu mai dai nici un sen de viata vezi ca osa cotizezi.
daca am uitat pe cineva sa ma tragetiid e urechii ca sunt ff obosita

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

offf lavisaracul raresul..multa sanatate
simina hai cu pozicileeeee
ema pupa dariusica din partea mea sa iasa dintosii mai repede si fara durere
picky azi fusesi la nunta,binenteles ca fara capitolul popicesc ca doar suntem in post,nu??Bineteles ca a fost si miru cu noi ca nici nu ma gandeam sa o las acasa,si a fost senzatia serii..se ducea la toti si le vorbea pe limba ei si la gesticula si le arata toate cele ca sa capete cate o furseaca cu stafide(smechera lu' mama)Asa e..cel mai bine intrebi dr. si vezi ce spune,iar la stomatolog sunt anestezice dintr-o gama destul de lasga care pot fi tolerabile in functie de pacient
getik offf mai fetelor,si voi??

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput