"Buburuze de 2009 in actiune(34)"
Raspunsuri - Pagina 15
emanouela spune:
hai hai simino te mananca?????
is pe aci da is somnoroasaaaa mama mama
cris fata hai daca ai sti cat am cautat eu rochita portocalieeee ca aveam dressuri
picky eu perseverez mama....zilnic dau buzz cand is pe langa pc
ano, alvi, getic
si nu in ultimul rand
La multi ani! celor ce poarta numede Sfant Andrei
lavinia.p spune:
Buna gagicile!
Gata inca o injectie, a fost mai ok ca si aseara, aseara iar a fost rau, a zis asistenta ca soldul stang e mai sensibil si sa facem azi amanadoua in dreapta.Mai avem una si am scapat.
La multi ani tuturor care-si serbeaza azi ziua de numa, multa fericire si sanatate si implinirea tutror dorintelor!
La multi ani Andreea (Philip) stiu ca ne mai citesti din cand in cand, multa sanatate si bucurii!
Getiktaci fata ca sunt super decoratiunile tale, mie-mi plac foarte mult ...chiar cum ti-ai petrecut ieri ca am uitat sa te intreb?
Siminasi mie-mi plac bijuurile sunt mania mea alaturi de parfumurisunt inebunita dupa ele, doar ca acuma nu prea mai port margelute ci doar argin sau aur si cercelasi din gablonturi si bratari, poate totusi cand ma intorc la lucru le voi purta din nou dc nu le vand pana atunci...nasa m-a intrebat cum de renunt la ele ca ma stie ce maniaca sunt, iar parfumuri ma aprovizionez de la ea, am vre-o 15...bine ca mi-am facut stocul cand aveam bani caci acuma le pot consuma fara sa-mi fac problemeCum s-a mai obisnuit Andutu la casuta?...vezi ca nu te uit de poze:D
Pickysa se bucure sanatoasa puca mica de toate achizitiile , super mama ce Mickey mare, la Rares nu-i plac plusurile, toate sunt in pod la bunica mea...moama 60 de euro un brad, si eu ma gandeam sa-mi iau unul artificial foarte des si inalt la 150 ron, acuma sa vadem cum ii va merge la sot in luna decembrie....ai grija sa nu racesti, bea ceai cu miere...ce dulce-i Teti...off asa e sufera mult, dar ma consolez cu ideea ca s-a facut mai bine, ca mai avem doar una si ca a inceput sa manance mai bine.Sper din suflet sa nu recidiveze si sa nu aiba nimic la plamani.Diseara mergem la dr la control. dulci
Legat de meniul de Craciun nu m-am gandit inca dar cand stiu va zic, deja mi se face pofta pe carnaciori
Crisgogosiiiii? vai ce bunatati, arunca si la mineeee...noi folosim scutece de la Mamia, asa se numesc sunt ceva marca germana sau italiana nici nu stiu sigur, nr.5, sunt extraordinare si nu putttt, nu se simte prin ele ca la pampers.Foarte rar am gasit puiul murat in ele si sunt si f ok la pret 48 ron- 70 buc.Nu se gasesc in supermarketuri ci doar la un depozit la noi!
Getikam citit acuma cum ti=-ai petrecut de ziua ta, lasa nu mai fi suparata, trebuie sa speri in mai bine si sa fii optimista, asa fac si eu, si noi suntem f bagat, sotul sta de la 7 dimineata pana la 22 seara afara, face taxi si ne f greu.Ieri de ex Rares nici nu l-a vazut, dar speram in mai bine si la vremuri mai bune.Capul sus ca ne va fi si noua bine!
Pickymai da smecher e samburelul din buirtica, eu sper totusi sa ne spuna pana ce vei naste ce e, ca dc nu vb lui Cris, facem pariuri pe aici...bine ca e sanatos(a)
SiminaRares e mai bine, cu tusa sta cam rau dar in rest e ok, vedem diseara ce zice dr
Emate pupa dulce Alvi
Mama mi-ati facut o pofta cu mancarurile astea si cu dulciurile, nu mai pot pana la Craciun
Gata merg si eu sa-l trezesc pe Rares ca l-am pus sa mai doarma umpic dupa injectie caci era terminat de la plans si durere
Va pe toate si pe toti!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
lavinia.p spune:
Moama ce carnat scrisei de aseara pana azi
Picky_toto spune:
Salutare si de la noi,
La multi ani celor care azi isi serbeaza ziua numeleui de Sf Andrei
La multi ani Denis Andrei de Daniela , sa traiesti cu numele si sa cresti mare si sanatos
La multi ani cu numele si restul buburuzelor, Robet Andrei, Victor Andrei ...le asteptam pe mamici sa ne mai dea un semn de viata..asa cadou de mos craciun [:D]
Aici totul e alb..de aseara a inceput sa ninga asa ca ca mai tarziu iesim in parc la o joaca in zapada
A venit de dimineata nenea de la net, dar nu e buba la modem ci la casuta de afara asa ca trebuie joi sa vina alt nene de la alta companie...Nenea de azi a fost asa punctual de m-a luat direct din pat..in pijamale ..la ora 8 fix suna la usa..eu nu l-am auzit..sotul pe partea cealata ma suna disperat pe mobil(10 apeluri ratate) care era in living si pe fix(20 de apeluri), iar fixul din dormitor era pe muteca sa nu o trezeasca pe fata in cazul in care suna at cand doarme ea..asa ca ce sa aud eu..oricum nu ma asteptam va vina chiar la 8 fix..a spus ca vine intre 8-13 dar nu ca la 8 fix e la usa la noi..in fine a batut sarmanu mai tare in usa si au auzit si urechile mele ..da acum imi cautam halatul ca doar nu era sa-l intampin in pijamale ..
Asa este bebe mic din burtica ne tine pe jar, doctorul a zis ca o singura burtica a avut in toata cariera sa, in care bebe nu a vrut sa arate ce are intre picioruse..iar daca o tinem asa..eu voi fi a doua ..asa ca pe langa pariurile pe care deja le faceti aici, dati si idei de nume de fetita si baietei..ca noi suntem in pom .. sotul la baiat vrea Andrei, eu as vrea si Nicholas ..da 2 prenume de sfinti nu prea e ok, Stefi are doar unul..eu as mai vrea Mathias da nu'i place sotului..la fetita sotul ar vrea Alexandra, dar nu prea se potriveste una Alessia, alta Alessandra(ca eu vreau cu dublu ss)pe mine nu ma deranjeaza asta, doar ca vreau musai ca unul din prenume sa fie de sfant..si at daca il conving pe sot cu Alessandra cu ce s-ar potrivi?! mie imi mai place si Timeea, Bianca, Anouk (da nu cine stie ce) sotului nu-i plac deloc..nu vrem Andreea, Gabriela, Nicoleta, Georgiana, Elena, Maria, Ioana..deci ce nume de sf mai sunt?!..a sotul ar mai vrea Cristina, eu Christine as fi pus Cristina Alessandra dar nu e niciunul nume de sf..doar ca, Cristina se mai sarbatoreste de Craciun(dar nu ca fiind un sf)..oare exista si sf Alexandru?! ...asa ca astept cu mare drag idei din partea voastra sa ma apuc sa fac o lista ....deja am studiat listele de pe net si nu pot sa zic ca am de unde alege..asa ca va pun si pe voi la treaba
Getik macar au venit careva la tine seara si important a fost ca ai fost cu familia...sa stii ca si la mine usa e deschisa dar nu are cine sa-mi vina
Cris vezi uitasei de ciorba..apropo da reteta de gogosi umplute pe pm..ca de aseara de cand am citit vreau si eu..si poate ma pun pe facut azi,
Anna te asteptam repejor
Lavinia off pup piciorusul sa treaca buba mai repede..deci maine e ultima..ura ..pai sunt ieftini brazi de plastic acolo aici ..au niste scoruri..dar se vor ieftini in apropierea craciunului
Ema pai ti-am dat si eu buzz ieri da' nu erai online..oricum ne intersectam noi..vreau sa vad si eu rochita portocalie
Simina vezi ca pana la Craciun asteptam pozicile
Fiica mea se uita cu un ochii la Micky Mouse, cu un deget in gura si cu o manuta ma tine pe mine de tricou...ce vreti, maselutele ne mai da si noua batai de cap..
Gata va las, merg sa incep sa pregatesc legumele ptr ciorba
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 23+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
simina la noi e buna orice ciorba,ca o fi de adidasi porcesti sau burtoase de vita,nu conteazaideea e ca la burta de vita nu muncesc asa mult si o iau prefiarta si o arunc in oala si gatadar pentru revelion vreau sa trag o racitura,asa ca o sa ma manjesc la defrisat picioare pana la urma,asa de sfarsit de an..aoleuuuuuu,ma omori cu toertul ala,mai ales ca il si vazusi
emo nu stiu cat ai cautat tu rochia aia,dar stiu ca m-ai facut al naibii de curioasa cum arata
lavi offfff,saracele bucinele mititelehai ca mai aveti una deseara si gataeu zic ca sunt slabe sanse sa mai porti din ele,ca se vor vindefata,vezi ca la carrefor au oferta la brazi super faini de pana in 100 roneeee,si eu care credeam ca se gasec peste tot scutecele astea si nu le-am vazut eu
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
BAZAR
Simina1980 spune:
Picky-exista Sf Alexandru pe 30 august.Ce frumos ca a nins.Eu de-abia astept sa ninga......
Lavi-si eu sunt innebunita dupa parfumuri-sotul zice ca sunt in stare sa le beau.15?
Cris-mama da tu esti gospodina tare!
Ema-mai e zapada la voi?sau s-a topit deja?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
picky ar fi prea tare sa nu stiti ce o sa fie decat la nastereaaaaaaaaa,e belea mare cu numele,cu cele de sfinti nu pot sa te ajut ca eu la miruna am evitat tot ce era cu rosu in calendar si nu numaimi-ar fi placut mult de tot sa-i pun Maya sau Lacramioara,dar pana la urma am ramas la Miruna teroricaiar daca as fi avut baiat,il chema sigur Lucianaicea in apropierea Craciunului se scumpesc de zici ca te duci sa cumperi gramul de aur de la amanetcel mai bine e sa mergi in magazine de genul Real sau Carrefour si sa pandesti sa vezi cand bagao sa pun aicea reteta de gogosi ca sa aiba lumea acces
-2 oua
-2 cani lapte
-2 plic praf de copt/ 1 drojdie din aceea de la dr. Qetker
-1 cana zahar
-5 linguri ulei masline
-esenta de vanilie multa
-faina cat cuprinde
Le amsteci bine pe toate si framnati un aluat potrivit de tare.Intinzi foi groase cam de 2 mm cu sucitorul si apoi tai fasii de 5 cm latime.din loc in loc pui o lingurita de cioco sau gem.Deasupra fiecarui cocolos de umplutura,vi cu alta fasie de aluat si tai cu un pahar si sa vezi ca coco se lipete singura si nu curge compozitia.Le prajesti intr-un vas gen geaun ca sa fie mai mult ulei.Gata
BAZAR
Picky_toto spune:
Fata imi doamre, eu am pus mancarea pe foc, asa ca am intrat sa va citesc...
Simina..e frumos ca a nins dar nu-mi place ca deja pe strada s-a topit si e mocirla..mai fulguieste asa putin, speram ca in parc sa fie mai frumos ca sa fac si ceva pozici. Multumesc, chiar nu stiam ca exista un Sf Alexandru in calendar...o sa-i zic si sotului..poate..poate..
Cris, Maya nu-i place sotului, Lacramioara nu-mi place mie..am avut o colega cu numele asta si din bune prietene ce eram am ajuns sa nu ne suportam..si mai eram prietena si cu o colega Crina .. Eu vreau sa le pun la copii un nume de sf mai ales ca eu am unul, tacsu la fel, Stefi de asemenea..si ar fi prea nedrept ca la bebe mic sa nu-i pun. Asa ca va rog idei Multam de reteta..ma cam incurcasem la detali dar am scos-o la capat..azi nu cred ca am timp sa fac..sa vad maine, daca nu, in weekend sigur fac..da mai am o intrebare..ciocolata in interior nu se arde?! ca aici sunt gogosi umplute cu pudding, cioco, gem dar dupa ce sunt prajite/coapte Pai vezi ai evitat un sfant dar ai uitat de Sf Alexandru ..iar Miru trebuie sarbatorita de ziua numelui in august pe 30
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 23+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
cioco nu se ardenu ai nici o sansa ca e protejata de aluatiar ca sfant Alexandru,pai probabil e vreunul nou venit in calendar si mai dubios ca sigur cu rosu nu am vazut si mai mul;t ca sigur nu vom sarbatorii..am asa o ciuda pe tot ce s-a apdatat de la popii astia de nici nu-ti poti imaginade dupa anii 93-95 au aparut la sfinti care mai de care ca din 365 zile cat are nul,300 sigur sunt cine stie cine,nou hirotonisit si bagat in calendar ca si motiv de a face bani(omul da fuga la biserica,da bani la cutia milei si cumpara iconite si mai stiu eu ce,si popa isi cumpara bentley)
BAZAR
lavinia.p spune:
Crisfie-ti gura de euroidoamne ajuta sa le vand pe toate mai putin un model care e promis.Mi-ai facut o pofta cu gogosile alea ca mi-am notat reteta si maine ma enervez si fac si eu ...ms de pontul cu Carefourul, am sa ma uit
Pickyce tare ai fost cu nenea, m-am amuzat teribil, ce fain zapadaaa, cica si la noi ninge mainepuca mica sa iasa repede maselele sa nu o doara...ma gandesc la nume si scriu mai tarziu.
Crismusai trebuie drojdie de la Otker, ca eu am un cubulet de drojdie dar alta firma...si trebuie lasat la dospit?
Fetele noi mergem diseara la dr sa ne tineti pumnii ca mi cam groaza cu tusa asta a lui Rares.
Va si intru mai tarziu!