Nov-dec 2010- Hai, Ralucaspm!Bv Diana!(160)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Vasari: Multumesc si tie pt site-ul cu wrap-urile Hoppediz, abia astept sa ma hotarasc o data, ca ma chinuiesc cu micutza ziua. Abia am timp sa mananc, sa merg la toaleta fara sa ii aud tignalul..

Inacat: Multumesc mult pt link. O sa incerc sa ma uit pe site, desi numai seara se pare ca reusesc sa intru putin. In timpul zilei Iulia nu prea vrea sa doarma, abia pe la ora 18 adoarme cate 3 ore, in rest supt, nani la san, pus in patut, plans si tot asa :) Tu te-ai hotarat asupra unui model sau macar ai studiat oferta? Daca da, fa-mi si mie un rezumat care sa ma ajute: avantaje si dezavantaje, ce ti se pare tie tentant. Chiar ma gandeam azi la tine, ca maine e ziua fratelui meu si retinusem ca atunci e si DPN-ul tau. Rabdare, ca bebe e incantat de viata intrauterina si nu e hotarat sa vina si sa se lupte cu suptul, plansul etc :)

Syl:
Nu pediatra mea a zis chestia cu doi pampersi, pediatra altei tipe care insista sa ma convinga ca e ok asa. Eu pana acum nu am aplicat, pt ca si asa ma oboseste schimbatul de n ori pe zi, daramite sa mai adaug ceva doar asa, ca o fi bine. O sa o intreb si eu pe pediatra (sunt pe cale sa gasesc una care e si medic de fam si pediatru) si dc imi spune ca e asa, o sa o fac si pe asta, dar pana atunci nu am de gand.

Fetelor, voi dupa cate zile aruncati sticluta de Vigantol? Mie prima pediatra mi-a spus ca dupa 14 zile, iar pe prospect scrie dupa 20 zile. Mie si asa mi se pare risipa, ca arunci aproape tot... Nu stiu de ce nu fac sticlute mai mici pt nou nascuti...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana_vio eu sunt p aci...dar pica netu des si abia merge cred k merge si forumu greu, ca abia se incarca paginile. sau tot de la netu meu e..nu stiu

asa e..am ramas putine gravidute prin zona. cele mai active au nascut deja. asa k am mai ramas ff putine prin zona.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Bravegirl si alte fete interesate de purtarea bebelusului in wrap: Am gasit un site cu articole interesante, va dau si voua inspre studiu: http://wrapmama.blogspot.com/p/purtarea-bebelusilor.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Eu deloc nu ma pricep la ebay-ul asta... face cineva comanda si ptr mine???
Trimit banii in avans...
Plllllllllsss

Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010)

si eu vreau pls!!!!!

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

si eu sunt bebelu... mai bantui putin sa termin ultimele ''pregatiri", sa zic asa... in rest e ciudat ca mi;e cam somnic, cam des... si de aia mai absentez... plus ca si eu am avut in weekend probleme cu netul... groaznic... si cu astia de la suport, de la orice distribuitor de net cand vb parca vb limbi diferite... groaznici... uneori stiu eu mai multe decat ei... pana le explici... pana se dumiresc... ca d c am router... fie... n'are rost sa ma indispun si sa'mi amintesc..

PS: la tine am o datorie... promit ca ma achit pana maine

pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)

Mergi la inceput

eee stai linistita. cand ai timp k nu e nici o graba.
si eu de vreo sapt bag somn la greu. zici k mananc si beau somnifere.

Elfica ff interesant site-ul. chiar mai dvrm ma uitam p diverse site-uri si nu stiu la ce sa ma opresc, sling sau wrap. sper sa ma hotarasc o data la unu din ele.

nu am cum sa fac capitol nou ca tot imi pica netu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Hai ca m-ati convins sa folosesc si eu colacelul, ca il am deja, dar am zis ca e prea mica, ca baia (cada) nu e un mediu steril pt bebe, oricat as curata-o etc. Dar entuziasmul vostru ma convinge sa incerc si asa :) Cat de curand sper sa pun in aplicare planul. Sugubina, astept pozele voastre. Crisis, si tu, dc mai ai... Eu ma gandeam ca atunci cand mai creste putin, merg cu ea la piscina speciala pt bebei, dar pana atunci cred ca i-ar face bine niste miscare in apa, atat pt muschi, cat si pt tonus (dupa miscare, poate doarme si mai bine). Desi noapte nu mai am probleme cu somnul ei, dar... cine stie cum revin noptile nedormite... Acum ies de pe net, va pup pe toate si sa auzim de bine! Nasteri usoare, bebei cuminti si mamici relaxate si nedeprimate!

Mergi la inceput

am reusit sa fac si eu o fapta buna... am pus cartea lui capraru pe gmail in documents... sper sa fie folositoare si pt voi chiar daca e mai veche... mi se pare destul de explicita si din cate am rasfoit(recunosc cu n'am citit tot) trateaza destul de multe subiecte...

Mergi la inceput

chiar vroiam sa te rog sa faci un nou capitol... oricum nu e graba... ca nu prea e agitatie pe aici... barlogul hiberneaza... poate maine nimerim o mamica care are parola si se pricepe

Mergi la inceput

hai ca incerc sa fac. sper sa nu pice si sa mi se blocheze. tine-mi pumnii

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput