Nov-dec 2010- Hai, Ralucaspm!Bv Diana!(160)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Diana!
Eu am pompa manuala Avent si e f buna. Mi-am luat si Medela electrica, o sa o incerc zilele astea, dupa c e se regleaza productia. Nu am nici o experienta cu pompe mai ieftine, asa ca nu stiu ce sa zic.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

beatrice sanatate multa ... sa treci mai usor peste probleme.

Si pe mine m-ar fi interesat daca programul lui bebe din burtica va continua si apoi ..
Noi ne cam plictisim.. Nu prea mai am chef sa calc... si nici nu stiu ce activitati sa imi gasesc; de gatit am gatit ieri ....

38+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna fetele

intru pe fuga , trebuie sa se trezeasca fetele pentru mancare...

intreba cineva de o pompa de san manuala, in afara de avent,...pai eu folosesc de la primii pasi, si sunt multumita, si nici nu e scumpa (50 ron).

vad ca mai sunt mamici ai carori bebei nu dorm noaptea in patutul lor...
bubulinele , ziua nu protesteaza cand le pun in patutul lor, dar noaptea ,parca le-as pune pe ace...asa ca dorm cu noi...noroc, ca avem patul mai mare.
doar ca am uitat si eu si sotul cum e sa te intorci pe ambele parti noaptea si sa dormi total relaxat...cum ne punem asa ne trezim...

sugubina mama, povesteste despre carut
exact asa patesc si eu cu fetele cand le pun la san...nu mananca mai nimic...si le bag bibi...macar is satule...si eu vad sigur cat mananca...
apropo, puficele cati ml de lapte papa? ale mele cate 75 ml fiecare.

beatrice imi pare rau ca ai asa probleme.

www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

FELICITARI DIANA , BINE AI VENIT TUDOR

www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

BINE AI VENIT TUDOR

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice, imi pare rau ca ai asa probleme.
Referitor la kg, 20 in sarcina nu e obezitate. Eu cred ca problema cu fisurile si hemoroizii sunt de la sarcina..da, dar nu de la kg asta e clar. Am o colega care a stat in pat de la 4 luni, nu a avut f multe kg luate in sarcina dar a avut probleme fantastice cu hemoroizii. Plangea de durere. Deci vezi, hemoroizii vin si la cele slabe si la cele care iau mai multe kg in sarcina.
Tinem pumnii pt colonoscopie.

Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

BINE AI VENIT TUDOR

Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann papa Mara cam 40-60 depinde de cat de fuame ii e, iar Ilinca ceva mai putintel. Io nu vreau sa ma las si tot mai le dau si titi, asa de iubire. Or sa prinda ele din nou. Cel putin Ilinca prindea si tinea sanu si 45min si adormea cu el la final si tot mai sugea cate putin.

Am luat carutul ala de va povesteam-Bertoni Twin, e ok am iesit cu el. In lift mergem cu el pliat si Puficele in brate si apoi le aranjam jos.

Tu dormi cu sotu in pat? La noi e cu turele..el doarme pe canapea si le da papa cam pana la 1-2 cand pica late si apoi intru eu de tura de cand se mai trezesc pana dimi. Nu dormim in acelasi pat ca ar insemna sa nu doarma nici unu si nu facem nici o afacere asa:)

Pompa am de la Avent - manuala/am gasit oferta la 1mil pe choicebrand.ro si nu am ezitat.Si bine am facut ca intrai acu si nu mai are.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Felicitari, Diana! Bun venit, ursulet!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Beatrice, ai PM.

Pup fetele, nu am timp sa scriu, doar v-am citit.

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput