Nov-dec 2010- Hai, Ralucaspm!Bv Diana!(160)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna seara mamici si burtici

Va intrebam si eu la un moment dat despre o pompa de san buna manuala, alta decat philips avent.

Scot si eu motatele pentru RALUCA si DIANA:

Nastere usoara si bebei mancaciosi!

35+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Buna seara mamici si burtici

Va intrebam si eu la un moment dat despre o pompa de san buna manuala, alta decat philips avent.

Scot si eu motatele pentru RALUCA si DIANA:

Nastere usoara si bebei mancaciosi!

35+ viitoare mami de

aici si eu sunt interesata de un raspuns... adica diferenta de pret intre philips si restul brandurilor este destul de mare... intrebarea este daca difera si calitatea in aceiasi masura? trebuie cautat pe net... poate gasesc ceva care sa ne ajute... caut maine

pupici pe burtici :*:*:* 35+ (eco 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Acu' sunt si eu libera, ca de doua zile ma tine micutza mea "in priza". Noaptea insa dormim, nu mai plangem :), chiar daca doar cu mami in pat, nu in patut. Ziua o mai pacalesc in patut, ca o adorm la mine in brate si o mut in patut cand somnul e profund. Dar noaptea sunt si eu terminata de oboseala si prefer sa o tin cu mine in pat. In rest, toate bune! Sper sa fi luat bine in greutate, dar vad vineri cand face 4 sapt de cand am scos-o din spital. Azi am facut patru sapt de cand s-a nascut :) A trecut timpul repejor, vedem falcute, gatul sta singurel, suntem fata mare :)!

Heidy: Si mie mi-a facut la fel med de fam si mi s-a parut aiurea. S-a dus sotul intr-o marti si vroiam concediu de vineri si a zis ca nu ii poate da, sa vina in ziua respectiva... Si eu m-am intrebat ce se intampla dc el nu se putea duce atunci, dar cred ca i-l facea si i-l dadea cand putea sa treaca sa il ia. Acum ne-a spus ca putem sa venim dupa ce incepe luna urmatoare, ca retroactiv il poate da oricand.

Bravegirl si Vasari: Hoppediz e wrap.ro? Sau de unde se face comanda pt wrap de la Hoppediz? Scuze ca intreb, dar nu prea am timp sa caut pe net si mi-ar folosi sa aflu exact cum fac comanda, in cat timp vine, daca sunt mai multe modele de wrap si cat costa. Daca ma puteti ajuta, va rog mult!

Cineva imi spunea ca ar fi bine, conform indicatiilor pediatrei, sa ii punem copilului (nu stiu dc se aplica doar la fete) doi pampersi, ca sa evitam o eventuala displazie de sold, indiferent dc copilul s-a nascut prin cezariana, incat oasele sa nu fi avut de suferit. Voi stiti ceva de asa ceva? Mi se pare cam ciudat si inca nu am aplicat, dar tipa e sigura de ce spune si insista ca asa e bine...

Mai vroiam sa vb cu voi, dar nu mai stiu ce. Revin cand pot si cand imi amintesc. Pupici pentru gravidutze, mamici si bebelusi!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

ia uitati ce noutate http://www.erfi.ro /bib-expresso-gipsy.html#descriere
Vedetiu ca am pus un spatiu

Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan

foarte tare acest aparat!!!!

HAI DIANA, NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza burtici,

desi stiu ca la ora asta nu-i nici urma de voi, va scriu acum caci cititi voi de dimineata cand tot omul normal se trezeste. Eu bineinteles ca am insomnii-again. Sper numai sa pot dormi spre dimineata cum se intampla de obicei.

Heidy mie doctorita de familie mi-a spus ca nu imi poate da dinainte dar poate da retroactiv. Adica eu am iesit in concediu prenatal cu data de 1 noiembrie si mi-a spus ca pot veni oricand pe parcusrul lunii noiembrie. Asa am si facut caci nu m-am dus fix in 1 ci prin 5. Mi-a dat concediul cu data de 1 si a scris data de 5 la data eliberarii. L-am dus la servici si nu a fost nici o problema. Luna asta de exemplu nu ma pot duce in 1 decembrie ca nu-i doctorita asa ca ma voi duce saptamana urmatoare.

Pissi asa e cu schimbarile hormonale. Si eu am stari din astea de panica sau depresie etc.

Fetelor si eu ma confrunt cu stari de lesin. Chiar azi am avut o tura. E foarte aiurea mai ales ca eu am avut asa ceva aproape toata sarcina cu mici exceptii. Acu iau si Ca si Fe si am inceput sa iau si vitamine desi mananc fructe si legume. Sper sa fie ok.

Ramonika tu ai trecut de termen. mai poti? cum te simti? sper ca nu ai nascut si ne anunti numai dupa marele eveniment.

38+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 3 saptamani teoretic..practic cat vrea Domnul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Neata! Uite ca nu prea mai pot, cu somnul e rau, mai am si contractii dar nu dese, insa sambata ma duc la doctor sa vedem ce facem ca trece termenul si nu vreau sa nasc in sapt 42. Sambata o sa am 41 si 5 zile.
Am atipit de vreo 2 ori pe timpul zilei si pana acum nu am reusit sa dorm.

40+ David Mario
AMR ... 22 noiembrie e aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Schimbai si eu la semnatura. Normal ukume ca o sa anunt, si daca nu te superi tie iti voi trimite mesaj atunci cand va veni momentul.

40+ David Mario
AMR ... sambata ar fi marea intalnire cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata!

Raportez o noapte cu mai mult somn decat precedentele. M-am trezit numai de vreo 4 ori sa merg la baie. Bine, plus trezirile de intoarcere stanga-dreapta. Dar per total am dormit parca mai bine. Sau poate faptul ca nu pot respira ca lumea m-a facut mai somnoroasa... oricum ideea e ca am dormit mai mult, n-am mai stat cu ochii pe pereti pana la 4.30 ca de obicei.
Acum astept sa mi se usuce si halatul si camasa de alaptat (a doua) si sa ma pregatesc sa-mi pun in ordine bagajul de spital. Mi-a zis al meu sot ca ar fi bine sa fac asta, ca el nu stie ce si de unde sa-mi puna in bagaj in caz de ceva, si cum ieri s-a cam speriat... barbatii astia

Diana, scoatem agitatele. Nastere usoara, te asteptam cu vesti caldute

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Elfica, nu cred ca are argumente solide pediatra. E ciudat sa aplic ceva preventiv copilului,suna ca o experienta pe copil. Intai trebuie sa se confirme un diagnostic si pe urma aplic tratamentul si nicidecum ceva preventiv.
Asa,daca e dupa cum spune ea hai sa-i dam preventiv si nurofen ca tot e vreme urata si deh...sa prevenim o eventuala raceala. Nu, nu. As mai intreba alt pediatru. Mie nu mi-a recomandat nimeni la primul copil asa ceva si nici prietenelor mele care au nascut, deci de aia sunt indoita de spusele pediatrei tale.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna dimineata fetelor, bem o cafea impreuna?
Hai sa facem prezenta. Ce fac burticile, ce fac mamicile cu bebelusi?

Mergi la inceput