Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(8)
Raspunsuri - Pagina 8
ramo_b spune:
Buna fetelor! eu dau cam rar pe aici cu scrisul dar va citesc zilnic.
April, la multi ani, sa fii sanatoasa si tu si bebe!
Valentina sa stii ca si noi, intr-o oarecare masura ne facem griji. Deci, nu esti singura.
Am semnat si eu petitia, acum mai sper doar sa ne ia cineva in seama. Eu am deja 15 saptamani. Joi merg la eco pt TT. Sa imi tineti pumnii sa stea aia mica cracanata :))) si sa imi arate ca nu m-am inselat si ca e fetita. Eu asta simt din prima luna. Dar daca i-a crescut ceva intre picioare ma voi bucura la fel de mult.
SA ne tineti pumnii la TT.
Va
pe toate!
dia_hubby spune:
fetelor, se pare ca va trebui sa imi prelungesc emotiile si curiozitatea pana maine. doctorul a avut o cezariana, asa ca merg maine la 6. sper sa nu ma reprogrameze iar. asta e, mai trebuie sa rabd pana maine.
13+
Angie844 spune:
La multi ani April si petrecere frumoasa!!!
Fetelor, sa stii ca nu e de gluma cu supravegheatul copilului cand e mic. Noi am dormit cu fetita intre noi pana la 5 luni jumatate si ne trezeam din 5 in 5 min amandoi sa vedem daca e bine si dormeam cu o mana pe ea cand unul cand celalat sa simtim ca respira si nu e rece
Va dati seama ca eram zombie amandoi. Apoi am mutat-o intr-un patut langa patul nostru si tota asa stateam cu mana pe ea. Pe urma in camera ei cu monitor...va spun, am fost de groaza dar nu ne puteam linisti. Si acum ma duc sa o verific uneori cand mi se pare ceva in neregula (sau cand visez ceva). Parinti obsedati, dar asta e. Cred ca asa voi face si cu al doilea.
Voi unde planuiti sa-l tineti pe bebe? In camera voastra sau in camera lui?
Bafta fetelor care merg la echo!!! Sa vedem cat mai multe carucioare in listuta.
Mamica de Sarah-Aimée &
10s
Pico spune:
Angie,eu nu am dormit cu nici una din fete.Le-am culcat din prima zi in patutul lor,in camera noastra.
Ideal ar fi ca bebelul sa doarma in camera lui dar e cam complicat cu alaptatul.
Eu nu am dormit cu ele pentru ca mi-a fost teama sa nu ne intoarcem,in somn,peste ele si mi se pare mai igienic sa doarma separat in patut.
Acum voi proceda la fel.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si
(DPN 8.05.2011)
stefaniadinu spune:
Neata fetele
Ieri am scapat de amniocenteza .Procedura nu este dureroasa iar personalul spitalului Titan m-au impresionat f tare prin profesionalismul lor si atentia acordata pacientelor.Am fost tinuta la perfuzie si inainte si dupa amnio ,bebelina a fost monitorizata tot timpul la eco iar inainte de plecare i-a mai facut un eco si era ok,dormea mititica dupa atata diazepam.Acum relax in pat vre-o 2 zile ,nu avem voie sa facem nimik.
In privinta grijilor,a cosmarurilor va inteleg perfect ca si eu sunt paranoia cand este vobrba de bebelina.
Eu nu am luat decat 500 de grame de cand am ramas insarcinata,mananc de toate dar cred ca asa am eu metabolismul,sper sa ia bebelina in greutate.
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la ecograf.
Va pup si va doresc sarcina usoara
+17
anna_i spune:
Buna dimineata burtici!
Bravo Stefania!
Suntem alaturi de tine si te asteptam cu rezultate foarte bune de la amnio. Acum nu ramane decat sa te odihnesti si sa lasi si bb-le sa se odihneasca si sa creasca.
Dia, si azi tot vesti foarte bune asteptam de la tine.
Mai e putin si vezi bebeloiul.
12+
dudu200705 spune:
La mult ani, April!!!
Stefania, tin pumnii pentru rezultate super!
Valentina, trimit PM!
Eu m-am indopat aseara cu no-spa...am avut dureri in tot corpul; credeam ca ma ia gripa. Si capul imi vajaia... M-am trezit la 6 si acum sunt mai ok.
M-am cantarit acum si-am luat 1,3kg. Cred ca-i ok.
Musette, am luat omega 1000 simplu de la herz ca terminasem biomarinu' si nu prea se mai gaseste.
Felicitari fetelor care au aflat ce bebelusi au!
Bafta celor care urmeaza
!
Sanatate tuturor!
Mami de Dudu
si
17+ 
Valentina_D spune:
Dudu, inca nu am primit PM-ul de la tine

Bravo Stefania, asteptam vestile bune

15+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
miris_ spune:
ma bucur ca a fost bine, stefania. te rog sa imi spui, daca ai aflat, unde se analizeaza lich amniotic (cu cine lucreaza ei).
Mamica de baiat mare
si
mormoloaca de 14+