Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Multumesc. Stiu ca aveti dreptate si incerc sa ma conving si eu ca totul e bine.
Oare cum rezistau mamele noastre fara ecografii, fara nimic? Eu sper sa ma linistesc ca mai e un pic pana la ecografie si din cate am citit pe aici la 15 saptamani pericolul a cam trecut.
La mine cred ca va mai dura pana o sa-l simt pe bebe. E prima sarcina si in plus am placenta anterioara si am citit ca asta inseamna ca il simt mai tarziu decat cele cu placenta posterioara.
Ma rog sa fie totul bine pentru toata lumea si sa ajungem in mai sa ne cunoastem bebelusii.
Va pup.Weekend frumos.

15+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Dia_hubby,si mie mi-e sincer frica ca o sa uit cum se face
Amidala,iti zic cum rezistau mamele noastre fara ecografii,ca acum 14 ani cand am fost eu insarcinata,am facut exact trei ecografii si niciodata n-am vazut ecranul,fiindca pe vremea aia ecografia era ceva secret nevoie mare,nici tatal nu era primit si nici mama nu vedea ecranul.Dar pe vremea aia aveam mult mai putine informatii,nu era internet,asa ca erau si mai putine motive sa ne facem griji.Eu nu mi-am facut nicio grija la prima sarcina,iar acum nu exista zi fara griji.

13+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Mushil, gata! Poti pune de cozonac si cheama-ne sa-l gustam cand e gata!
sanatate micutului! Stiu cume cu copilul bolnavior...al meu abia mersese la gradi dupa 2 sapt de pauza din cauza racelii si acum iar a inceput sa tuseasca si sa-i curga nasul...

Vali, in prezent, CIC-ul se calculeaza ca procent de 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului (venituri nete) dar nu mai putin de 600 lei (pentru mamele cu salarii mici). Se acorda pe o perioada de 2 ani (pana copilul implineste 2 ani).
Acum se doreste sa se reduca perioada de CIC la 1 an, iar valoarea lui sa ramana 85% din media ultimelor 12 luni sau 750lei (o marire a limitei minime).
Pentru tine, chiar dc ai avut CM in aceasta perioada, se va calcula 85%din media tuturor salariilor nete ale celor 12 luni dinaintea nasterii. Tu ai incasat salar si in medical...
Weekend de vis!

Mami de Dudu si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Neatza
Sper ca toate sunteti bine, aveti grija cu raceala, deja afara vad ca s-a racorit considerabil, la noi inca nu a nins, dar sincer abia astept, imi place foarte mult zapada, astazi a iesit soarele, se anunta o vreme frumoasa, eu ma duc cu sotul la biserica sa vorbim cu preotul pentru duminica viitoare sa ii scoatem pe fini la biserica, in 25 septembrie am cununat , dar nu am reusit sa ii scoatem la biserica, ca ei au plecat in luna de miere imediat dupa nunta, apoi sotul in aceasi perioada a trebuit sa plece la munca , si el lucreaza in Germania, asa ca a ramas ca duminica viitoare sa ii scoatem la biserica.
Dupa-amiaza mergem la sora mea , suntem invitati la masa la ea, face pizza, si se pricepe de minune
Spre seara mergem la niste prieteni in vizita si uite asa a trecut si wekeend-ul.
Maine am programare la medic la 15,30....abia astept sa il vad pe bebe.
O zi buna va doresc si revin maine cu vesti.Va pupacesc

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2011 spune:

Capitolul 9

Mergi la inceput