Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Anna, tu parca esti la dr Bican?

Ti-am zis ca e coleg de cabinet cu doctorul meu, Mitroi. Hahahaa, in dimineata asta, ametitul de doctor, avea pe el halat pe care scria Dr Bican

15+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Valentina hahaha ce am mai ras!Nu te-ai putut abtine,asa-i???Macar te-ai mai linistit!

Ramo pe tine te felicitam,ca tu ai fost ieri la eco,nu???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Aaa, inca ceva, asteapta interpretarea la analize, nu face ca mine ca o iei razna.Eu frecam netul pe toate partile si il frecam degeaba. Faceam comparatii care nu m-au ajutat la nimic

15+

Sigur ca da. Deja am intors netul pe dos si am citit cateva zeci de articole despre astia 2 parametri
Ce ti-am spus eu? Sunt foooooooarte linistiiiittaaaaaa!!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Anna ai dreptate, asa spun ca as fi mai linistita, dar sunt sigura ca pana nasc am sa fiu tot agitata, cred ca din ce in ce mai agitata, dar asta este, e normal sa ne punem atatea intrebari...important este sa gasim si raspunsurile.
Rami ai dreptate ca nu este normal ca medicul care ii urmareste sarcina sa nu stie cine esti, eu sunt la o doamna doctor din luna mai a acestui an, si are foarteeeeeeeeeeeeeeee multe paciente, dar credema ca tot timpul stie cine sunt, acum depinde si de medic, eu dupa ce ma duc luni la medic m-a chemat iarasi pe 20 decembrie pentru masuratorile pentru triplu test......multa sanatate.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

valentina, esti mortala!!!!! nu ai rezistat sa nu faci eco. dar ma bucur ca e totul bine si macar o sa fii linistita............o zi eu nu stiu de ce sunt asa de linistita, cred ca cea mai linistita dintre voi, asa am fost de la inceputul sarcinii si sper sa ma tina pana la sfarsit. adevarul e ca am un doctor super care mi-a explicat totul de la inceput, e foarte priceput. si am zis ca daca e sa se intample ceva, macar sa ma uit in urma si sa vad ca m-am bucurat de burtica si de sarcina. cred ca sunt optimista grupului. asa ca zic sa ne bucuram cat putem, ca acum trec lunile si nu mai avem burtica, ci o minune mica care ne tine treze toata noaptea
dudu, ma bucur ca vii cu vesti asa bune. si eu de-abia astept craciunul, sa impodobesc bradul, sa fiu cu familia. am devenit melancolica

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Ramo JO, hai sa punem de-o salata de boeuf ca taaree mi-i pofta!

Cine face cozonacul?

Mami de Dudu si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Buna, fetele! In sfarsit reusesc sa prind un pic de timp liber sa pot sa va scriu.
MusettePink, noi am ajuns deja la a treia varianta de nume: intai a fost Vlad, apoi Mihnea, iar de aseara e Rares. Pana la sfarsit o sa vedem ce va mai fi.
Aseara am fost la masuratori pt TT, totul cica e foarte bine, iar pe fisa mi-a scris numai BPD parca 46mm care cica e bine. Dar nu mi-a zis nimic de lungime, greutate sau altceva. Bine ca e bine.
Dar vestea soc pe care am primit-o aseara a fost ca la "marele" spital din Piatra Neamt nu se poate naste normal cu epidurala (cum am nascut la Bucuresti si a fost super fain), si doar normal sau cezariana (care nu ma incanta deloc). Si stiti de ce? Pentru ca in ditamai spitalul nu exista decat un medic anestezist, asa ca daca apare vreo urgenta, eu nu mai am ce face. Sunt inca socata ca nu prea ma vad stand ore in sir cu contractii, dar doctorita m-a asigurat ca daca primul copil l-am nascut in 3 ore (contractii+nastere), la al doilea nu voi sta nici atat. Sper sa fie asa!
Ma gandeam sa merg la Bacau la o clinica particular, dar m-a asigurat Doctorita ca nu am timp sa ajung pana acolo daca plec la inceputul travaliului. Si de la PIatra la Bacau se face o ora cu masina.
Si la noi a nins foarte frumos, chiar ca astept Craciunul cu nerabdare sa fac si eu cumparaturi, cadouri, mancare de orice fel .
Valentina, sa stii ca am intrebat-o si eu aseara pe doctorita de durerile de cap si mi-a zis ca am voie sa iau numai paracetamol. Mi-a zis clar ca nu am voie algocalmin. Si eu am tensiune 9 cu 6, asa ca ma tratez cu cafea si somn.

O alta veste suuuuuuper buna primita aseara: mi s-a dat liber la sex! Asa ca abia astept seara, sa adoarma piticu mic si sa-l bag in sedinta pe sotulica. Si sa vedeti ce o sa-l mai mustrez! Toata noaptea! Dupa aproape 2 luni pe uscat.....

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Valentina hahaha ce am mai ras!Nu te-ai putut abtine,asa-i???Macar te-ai mai linistit!

Ramo pe tine te felicitam,ca tu ai fost ieri la eco,nu???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudu200705

Ramo JO, hai sa punem de-o salata de boeuf ca taaree mi-i pofta!

Cine face cozonacul?

Mami de Dudu si 17+

Si mie...nu sunt pofticioasa de fel dar cred ca in w-end imi fac macar un castronel mic..asa de pofta.Si de cozonac cald plin cu nuca si cacao...nu mai pot sa imi mai tin saliva in gura

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roe_oana spune:

RAMONELLA - si eu sunt din Cluj - tu la ce doctor mergi, unde vrei sa nasti?

Mergi la inceput