Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)
Raspunsuri - Pagina 8
adelena spune:
Buna dimineata si de la noi!
In primul rand multumim pentru aprecierile facute in urma vizionarii pozelor! 
Chiar daca nu scriu,citesc si vizionez albumul bebelusilor in fiecare zi. Tare as vrea sa-mi vedeti fata in momentul in care ma uit la pozele minunilor noastre...sunt toata numai un zambet.Avem niste copii absolut minunati, care mai de care mai zambaret, mai grasun, mai vioi, mai strambacios...ce mai, absolut deliciosi toti, fara exceptie.
Si acum ca sa abordez si eu cateva subiecte dezbatute de voi, as incepe cu alimentatia. Nu m-am hotarat inca la cate luni sa incep cu diversificarea, dar avand in vedere ca Radu implineste 4 luni in pline Sarbatori de Iarna, n-as vrea sa ma trezesc cu cine stie ce intolerante sau alergii chiar atunci, si in cazul asta mai aman pana spre 5 luni. La David am inceput la 4 luni, chiar daca era alimentat exclusiv la san si a mers foarte bine. Acum mananca foarte bine de toate, as spune ca este chiar un gurmand.
Cu dosarul pentru CIC...am vrut sa mi-l depun mai devreme pentru a nu ramane mult timp "descoperita", dar de la serviciu mi-au spus ca nu-mi pot completa adeverinta cu veniturile pe ultimele 12 luni pana nu termin concediul postnatal.Asa ca, luni, cand mi se termina dau fuguta si sper ca saptamana viitoare sa-l am gata si sa mi-l depun.
Acum nu stiu, noi unde ne incadram? Cati bani luam? Cat stam cu copiii acasa? Eu nu7 mai pricep nimic
Cu decalotarea la bietei...eu nu am facut nimic in privinta aceasta la David si e ok, deci nici la Radu nu am de gand sa-l chinui atata timp cat nu apare nici o problema.
Va pup si va doresc o zi minunata!
ionela.n spune:

cred ca au inceput si la noi colicile 
Cine a dat Protectis la bebe: functioneaza? E cineva la care nu a mers? Sa iau? 
--------------------------------------------------
Fericita mamica de
Raisa Nicoleta (02.10.2010)
http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN?authkey=Gv1sRgCLjMgruvtpneGQ#
belle_sara spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n![]() ![]() cred ca au inceput si la noi colicile ![]() Cine a dat Protectis la bebe: functioneaza? E cineva la care nu a mers? Sa iau? ![]() -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN?authkey=Gv1sRgCLjMgruvtpneGQ# |
sunt fete care spun ca le merge tare bine cu protectis.i-am dat si eu lui george cu toate ca nu prea avea colici...am zis sa ii dau preventiv si incepand cu a doua zi spre seara a inceput sa aiba dureri de burtica cate 2 ore in fiecare seara...si inainte facea kk de 4-5 ori pe zi..acum face doar o data sau de 2 ori...acum nu a facut deloc ieri
si pentru prima data in viata lui mi-a plans o noapte intreaga.azi sunt franta.acum nu stiu daca e sigur de la protectis dar toate au inceput de cand i-am protectis.....in rest nu i-am schimbat nimic..eu pap la fel si ii dau acelasi lp ca si completare.
nu stiu ce sa zic....la noi pare sa fi facut mai mult rau decat bine.dar asa imi trebuie, voiam sa fiu eu preventiva si uite ce am patit

eveline spune:
Buna ziua!
BELLE SARA multumim de mic dejun!
Am vizionat si eu pozici si m-am minunat ce frumos cresc puiutii. Bine ca sunt sanatosi cu totii!
M-a sunat sotul ca a depus dosarul de CIC si erau toate actele in regula si nu l-a intors...uhh...
ADELENA cum bine stii in tara asta nu ai nicio siguranta cu privire la nimic, nici macar pe legi nu te poti baza. In momentul de fata (nu se stie ce va fi de maine
) noi se pare ca vom putea sta 2 ani acasa platiti, in CIC... propunerea de lege sau ce-o fi aia vizeaza doar parintii care intra-n CIC din 1 ianuarie.
MARI PAUN - bafta la vaccin, sa scapati cu bine. Pentru ce vaccin ai optat?
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
Ana_Perianu spune:
ionela, belle sara - si eu am patit la fel cu P.
Mi-a parut tare rau ca i-am dat !
Poate fi o simpla coincidenta, dar acum ca vad ca s-a mai intamplat ... am cazut pe ganduri
Va rog dati-mi si mie mail si parola 
Anna Sofia [18.08.2010]
bebecris26 spune:
Anuta multumesc pt ca ai reamintit sa fie numele bebelusului meu trecut in listuta
. Si Maia e dulcica tare

Cristina, mami de bebita David
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
Am revenit! A fost bine la sat, Vlad s-a simtit rasfatat, a zambit tuturor, a ras, s-a jucat si a dormit bine. Eu am avut toate conditiile pentru odihna si relaxare, dar din pacate imi vine sa 

pentru ca am ghinion: din cauza constipatiei, m-am capatat iar cu fisuri si am facut paza prin casa ore in sir....
Am vazut poze doar cu bebe Radu, o sa ma uit si la cele din albumul bebelusilor. Dupa ce voi descarca, o sa postez si eu cateva...
Revin mai tarziu, ca mi-e o foame de lesin, iar bebe e marait...
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
puiutza spune:
Neata si de la noi!
Mai3 si spott-ul asta apare la toata lumea de la cerazette sau nu neaparat? Sa ma astept si eu?
Bubu de ce doar 4 luni? Doar cat alaptezi - doar atat vrei sa alaptezi sau care e motivul? Mie nu mi-a spus de vreun termen limita.
Ana Perianu ziceai de un concurs - ceva cu Orly. Nu ne dai mai multe detalii - exact unde trebuie pusa poza? Am cont de FB.
Noi diversificarea o incepem la 6 luni - nu mai repede. Oricum asa e si mai simplu - doar bagam tzatza si gata...Bine cu conditia sa mai si avem lapteic pana atunci. Dar suntem optimisti.
A....era sa uit ce e mai important: raportam prima noapte in care Alex a dormit de la 10 seara la 6 dimineata. M-am si speriat...n-ar strica macar vreo saptamana asa - sa mai recuperez si eu din somnul lipsa. Da a recuperat cu papa de dimineata - am mancat la 6, apoi la 8, apoi la 10.30 si mult..... gata cu 5 minute de supt...a trecut si la 20 cateodata. Doar suntem mari facem imediat 3 luni.![]()

la toate fetele si la bebei.
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)