Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)
Raspunsuri - Pagina 16
kiti2205 spune:
Seara buna 
Noi suntem in febra mutarii, asa ca nu prea am avt timp de citit si scris. Am trimis deja mobila si mare parte a bagajelor, duminica plecam si noi. Si gata cu Bucurestiul. Sau asa speram. O sa vedem.
Maine sau poimaine vine pediatra sa ne faca vaccinul de 2 lunitze, ca a zis ca e ok sa i-l faca dupa 7 saptamani.
v-am pupat si ne auzim din casa noua 
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Fetele care alapteaza exclusiv la san: beti cafea normala sau fara cofeina? Ca tare as mai bea putina cafea ![]() Si inca ceva: putem manca usturoi sau si ala fermenteaza? ![]() -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) |
Beau cafea cu cofeina ca fara ea nu pot functiona!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mari_paun draga mea , fac cafea normala...azi e miercuri si tin post deci fara lapte, insa f slaba...si nu beau in fiecare zi apoi ma ajuta pt constipatie...ca nu mai puteam. vad ca bebe doarme la fel ![]() BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877 Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002) |
Tu postesti?! Eu, spre rusinea mea, nu postesc ca Maria papa san exclusiv si m-as clatina pe picioare!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
ana_25 spune:
ALYNTA eu mananc mustar in fiecare zi,si Maia papa f bine laptic de la mine.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
alynta27 spune:
Ana eu il evit,la fel si usturoiul!
Sabu deja dintisori?! Ce baietel mare si ce frumos creste el!
Am vazut si eu poze cu bebei absolut superbi!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
nu am intrat azi pe aici deoarece am fost harnicuta de dimineata, dupa amiaza am fost la plimbare, seara iar harnicuta...pana a inceput vlad sa urle de parca il pisca cineva de posterior...i-am facut baita, l-am pus la san si apoi a adormit rapid. Asta mi-a confirmat faptul ca de e prea obosit face urat rau de tot...Am citit pe fuga ce ati mai scris, dar daca e ceva de spus, va spun maine cand voi mai arunca o privire pe aici.
Va
si va doresc o seara linistita.
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
nushulica spune:
salutare!
la multi ani maia de ana!
ursulica efectiv m-am cutremurat cand am citit prin ce ati trecut cu bb
offf cat a suferit mititelul
esti o fire puternica!
azi avem si noi 2luni
si bb se prezinta f bine ,a inceput sa-i umble ochii dupa noi ,se uita la tv si la jucarii
inca nu gangureste![]()
are 5.8kg cm nu stiu in jur de 60
ies ca tipa sper sa revin
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
ddanagh spune:
Buna seara dragi mamici
Am intrat sa va dau si eu un raport mic de doua lunite: 60 cm cu 6 Kg, doar cu san. 
Pot sa va spun ca cu colicii depinde f mult de copil, de stomacelul lui. Eu la Daria am mancat regim si urla fata in fiecare zi de burtica, ii dadeam debridat, espumisan si sab simplex si degeaba. Acum, la Eric, am mancat de toate pentru toti (inclusiv cafea, mustar, usturoi), insa pastrand un echilibru, adica nu "kilograme" si bebe nu are nimic. Si nici vreun siropel nu ii dau, rar 5 picaturi de sab simplex.
Aici ii puteti vedea si pe puii mei.
http://picasaweb.google.com/ddanagh
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
bebecris26 spune:
Botosel, Alynta, e bine sotul meu, slava Domnului. A facut o operatie in germania si raze gama nigfe si se simte bine.
Cristina, mami de bebita David
bebecris26 spune:
Ana, Nushulica, la cat mai multe lunite pt Maia si Stefan. Sa creasca mari, sanatosi, frumosi si destepti

Cristina, mami de bebita David

PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)