Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

URSULICA - Doamne prin ce ati trecut! Insanatosire cat mai rapida doresc puiului mic

SABUDK - Felicitari lui Nicklas pentru ca e asa un baietel cuminte si papacios.

LUANASHANA - sper sa nu fie nimic, ai incercat totusi si pe alt cantar?? Asteptam vesti de la analize.

La noi e asa urat, nici vorba de iesit afara, azi noapte a fost o vijelie cum nu am vazut de mult

Darian iar are colici, parca nu mai are efect nimic, mi-e mila de el, cum plange sa scoata un amarat de partz si nici nu se odihneste ca lumea...adoarme de epuizat ce e si peste un sfert de ora iar se trezeste.

KLARISSE, tu ce mai faci?

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

sabu, felicitarile noastre.
eveline, si la noi e urat.chiar vroiam sa zic:mie nu mi se par ca seamana fratii intre ei.cel putin asa ii vad acum, poate mai tarziu.
bebecris, si mie imi pareai cunoscuta si nu stiam de unde.
ursulica, multa multa sanatate.si tot binele din lume.
eu azi nu am facut nimic, am stat numai cu copiii.acum as vrea sa fac niste ordine prin sifoniere.daca ma lasa ei.
mai aveam de zis dar..neuronul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

La multi ani Maia si Stefan Alexandru! Anuta, multumim pt tratatie
De mult, adica de vreo doua saptamani ma chinui sa mai scriu si eu cate ceva...E drept ca nici nu prea am avut stare de spirit cat a fost Ioan racit. Acum e bine, doar ca am ramas cu teama de a-l scoate pe afara si de a face orice ar putea sa-l sensibilizeze din nou. Nu a fost atat de grav, am scapat fara antibiotic - ca nu a facut febra, dar cu prednison si cu 3 sapt de munca cu tusea si nasucul infundat. Pe scurt, interesant este ca am ajuns la 3 medici si a fost cam asa: Dr. nr.1-dr de fam a recomandat antibiotic suspensie; din precautie am mers la dr nr 2, renumit din spitalul de copii, dar am fost la cabinetul lui si ne-a spus ca SUB 3 LUNI NU SE DA ANTIBIOTIC ORAL si ne asteapta a doua zi in spital sa ii faca intravenos. A doua zi Ioan era mai bine, nu mai avea tiraj intercostal si nu a mai facut antibiotic. Cateva zile a fost bine, apoi a inceput iar sa tuseasca. Asa ca am mers la dr nr 3 care ne-a trimis acasa cu prednison, aerosoli (am luat un aparat cu ultrasunete, care nu face zgomot) si un siropel pt imunitate si cu recomandarea sa ii urmaresc ritmul respiratiei, ca tre sa fie max 40 pe minut. Aici e partea delicata, ca desi copilul meu e bine acum in toate, imi ies totusi mai multe resp/min cand e treaz (cand doarme ne incadram) si asta ma nelinisteste in continuare. Nu aveti cate un minutel in care sa numarati si voi, poate trag o concluzie, ca tare n-as vrea sa o iau de la capat cu spital si tratamente. Va rog!
Si ca sa aiba si final istoria, ieri vine dr de fam (dr nr 1) sa ii faca vaccin si ii spun ca a luat prednison si mai trebuie sa amanam vaccinul, la care imi zice ca de ce i-am dat prednison, ca e periculos, ca numai la iasi e moda asta si altele. Dar uite asa se inchide cercul,un dr spune despre tratamentul altuia ca nu e bun, de nu mai stii pe care sa-l asculti si cum sa faci ce ce mai bine pt copil.
Sper sa vin si cu lucruri mai bune de acum si doresc multa, multa sanatate la toti copiii. Pun si vreo 2 poze, dar nu din cele mai recente, ca nu sunt descarcate.

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

BE ONE "bine ai venit in Romania!!!!" Imi pare rau ca ati fost bolnaviori; e ingrozitori cand ajungi pe la medici ca habar nu ai in cine sa ai incredere. Cati doctori atatea pareri. Important e ca puiul tau se simte bine acum.

Am imbracat fetita de plimbare si s-a facut ingrozitor afara...ea a adormit in mijlocul patului si eu ma invart fara noima prin casa!
Am vazut poze noi; am postat cateva comentarii si acum "merg" sa citesc din urma.

SABU felicitari pentru boflisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Pentru fetele din Bucuresti, poate intereseaza pe cineva, week-end-ul acesta are loc Baby Expo, tot la Sala Polivalenta.
Am inteles ca si la sala Dalles are loc un targ similar, zilele astea

Valentina, mami de Alexandra

sambata mergem si noi la baby expo

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

BE ONE eu am incercat sa numar de mai multe ori; mi-a dat intre 35-45. Uneori respira alert de cateva ori, apoi parca isi tine respiratia cateva secunde dupa aceea respira regulat un pic; cum e tare vioaie si nu prea sta linistita nu am cum sa numar ca la un om mare asa ca nu bag mana in foc ca am numarat corect. Ea e linistita numai cand doarme!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

be_one, am numarat si eu, cam 36-38 cand doarme si sigur peste 40 respiratii / minut atunci cand e treaz. nu sunt foarte convinsa, dar cam 45-47 am reusit sa numar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Mihaela, Andreea, multumesc mult! Asa si la noi, daca se bucura sau e un pic agitat nu ne mai iese numaratoarea

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui office

Apropos de probleme cu burtica si diversificare: noua ne-a recomandat pediatra suc de morcov. Mie mi se pare cam devreme! El saracutu' colici nu a avut dar pur si simplu nu face caca. Cred ca ar sta si o saptamana daca l-as lasa...Si nu e suparat! :))

Meme de Maiu si Lulia

morcovul strange la burta

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Eu stiam ca cel fiert strange! Morcovul crud da purgatie!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mai Alina(Ursulica) cate ati avut voi de tras! dar uite ca Dd l-a iubit pe puiul vostru si s-a facut bine! Din pacate si eu sunt f suparata pe sistemul medical romanesc!
Bebecris am vizionat pozele! Sotul tau cum se mai simte?

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput