Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna ziua mamici si pitici!
Ieri am facut si noi vaccinul Infarix Hexa, nu a avut pana acum nici o reactie, am avut grija sa-i pun o jumatate de supozitor aseara si comprese cu apa rece si a dormit foarte bine de la 1 la 6.
In schimb ne confruntam cu alta problema. Tudor nu a mai luat in greutate de 2 saptamani, parca zici ca s-a blocat cantarul la 4350.E drept ca a fost pe antibiotic o saptamana.Nu stiu ce sa zic, de foame nu a plans niciodata, asta inseamna ca mai am lapte, desi din cauza stresului mi se pare ca incepe sa scada productia si seara ii mai scot cate 50 ml de la congelator si ii dau.Unori vrea sa pape, uneori nu. Oare calitatea laptelui sa nu mai fie buna? Maine o sa mergem la analize de sange, urina si copro, fiindca incep sa ma panichez. De cateva zile mi se pare si un pic cam palid, desi starea lui generala e buna, e vesel, se joaca, doarme bine, nu mai are colici.
Nu inteleg de ce a stagnat si sunt trista si panicata.
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Salutari dragele mele!
Deja vorbiti despre diversificare!? Mai este pana atunci, abia pe la 6 luni vom incepe si sincer nu inteleg sensul sucului de morcovi dat de la inceput ca doar dilueaza sucul gastric.Pe mine m-a sfatuit nutritionista lui Eric sa incep cu piure de legume (mai bine zis de o leguma), de exemplu zuchini care e tolerat de toti bebelusii.Cateva lingurite pe zi, timp de 4-5 zile, apoi se poate incerca si alta leguma, dupa o saptamana leguma+carnita de pui si tot asa progresiv se vor introduce toate legumele, fructele abia la 7 luni iar biscuitii&co (tot ce contine gluten)tot de la 7 luni.Asa am procedat la Eric si a fost ok, asa se pot depista alimentele la care bebe e alergic.Vom merge pe aceeasi schima si cu Sarah.

Noi pentru colici nu am luat nimic, adevarul e ca am avut 2 nopti in care ne-au chinuit.S-a rezolvat cu masaj, baie calda si pernuta cu saburi de cirese incalzita in microunde.

Cred ca am trecut printr-un puseu de crestere..Sarah a supt din 2 in 2 ore timp de 3 zile, eram epuizata.Azi noapte a fost ok....a papat la 21 si a dormit pana la 12,30 apoi a papat la 4 si 8 jumate.

merg sa trag cu ochiul la pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Fetele care alapteaza exclusiv la san: beti cafea normala sau fara cofeina? Ca tare as mai bea putina cafea

Si inca ceva: putem manca usturoi sau si ala fermenteaza?

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Buna dimineata!
eu nu consum de fel cafea, dar as putea sa omor pe cineva pentru niste mujdei de usturoi cu niste mamaliguta, asa cum mancam in fiecare zi cand am fost insarcinata

Citeam zilele trecute cum ca bebelusii s-ar obisnui cu obiceiurile culinare ale mamei, din timpul in care este in burtica (ma refer la mancarea care ar putea schimba gustul laptelui: usturoi, ceapa, condimente). Mi-ar placea sa fie asa, dar pana acum nu am indraznit sa risc

Valentina, mami de Alexandra

Daaaa, usturoi cu mamaliguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:

Fetele care alapteaza exclusiv la san: beti cafea normala sau fara cofeina? Ca tare as mai bea putina cafea

Buna ziua dragele mele si dragi bebelusi. Eu am mancat intr-o zi putin usturoi si mi-a schimbat gustul laptelui. Cateva ore bebe a plans si nu vroia sa suga, si dupa mi-a facut o criza puternica de colici de nu stiam ce sa-i mai fac. Parerea mea e sa nu mananci. Cafea eu mai beau din cand in cand ori cateva guri ori o cescuta intreaga si am vazut ca daca bebe vrea sa doarma, doarme oricum daca nu, nu.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ursulica multa sanatate puiutului! si
Ionela,Botosel si eu sunt fan usturoi,dar nici eu nu am indraznit pana acum. Dar azi voi manca spanac cu usturoi!Sunt curioasa daca va reactiona! Candva,tot trebuie sa incep sa mananc nu??
Am vrut s-o scot putin afara dar a adormit in leganus,si parca nu-mi vine s-o trezesc! asa frumos doarme!
Un suc si-o praji de la noi azi!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Da,si eu cred ca nu trebuie sa mancam mujdei,ci mai bine o mancarica care sa contina putin usturoi,pana se mai obisnuieste cu gustul!
La cat mujdei am mancat eu cat am fost gravida,ma mir ca nu mirosea si ea a usturoi cand a scos-o dr! Poate o sa-i placa, mai stii?

Glumita: Intr-un sat din Ardeal se duce una la spovedit si mancase usturoi inainte.
Popa: tu fata,puti a ai!
Fata: am parinte,am!!
Popa:tuuu,puti a ai!
Fata: am parinte,cum sa n-am?

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:

nu beau cafea dar mananc absolut orice, nu cred in treaba ca mancarea afecteaza bebele.Singurul lucru la care am renuntat e laptele pt ca poate provoca intoleranta la lactoza dar nu am renuntat la produsele din lapte.
Cu cat mai bogata dieta mamei cu atat mai bine, Belle are deja 6,4 kg la 2 luni si aproape 2 saptamani si mananca numai san.

Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna dimineata si de la noi.

Noi suntem fericiti, a venit moasa ieri pe la noi, si la 2 luni si 2 saptamani raportam 59 cm (desi eu cred ca are vreo 61, asa mi-a iesit mie acum 1 saptamana) si 6,1 kg. Suntem peste medie, si moasa a fost uimita ca pana acum numa laptele meu mananca Nicklas. In rest, ne-a scris in cartea bebelului ca Nicklas este un copil foarte fericit (a ras tot timpul cat a fost moasa la noi), ca arata foarte bine, si ca...ne dau 2 dintisori - aia de jos din fata .

Gata, fug sa ii incalzesc niste lapte sa ii dau sa pape.

Aaa, vream sa adaug ca eu am mancat de toate de cand s-a nascut Nicklas, inclusiv usturoi crud, mujdei, in mancare, in maioneza, etc. Si nu a avut nimic. Am mancat si chilli si jalapenos ca sunt fan mare a mancarii mexicane. Si nu a avut nimic si nici nu mi-a respins laptele. Insa Nicklas se pare ca nu este sensibil la colici... Pentru ca prietena mea de aici cu copilul de 4 luni acuma, a mancat oleaca de usturoi si fata ei i-a respins laptele si a facut si colici... Deci, daca este predispus copilul la colici, atunci orice modificare poate sa ii provoace, insa daca nu, nu!

gasca. Am lasat si niste comentarii la poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

M-am trezit si eu, dupa nu stiu cate luni...ma uitam mai devreme pe albumele bebeilor si am recunoscut-o pe Bebecris26, ca fiind castigatoare la dansez pentru tine. Foarte tare
Sper ca sotul tau este bine acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Pentru fetele din Bucuresti, poate intereseaza pe cineva, week-end-ul acesta are loc Baby Expo, tot la Sala Polivalenta.
Am inteles ca si la sala Dalles are loc un targ similar, zilele astea

Mergi la inceput