Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Multumim frumos pentru comentariile cu privire la poze

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna seara si de la noi!
nu am avut toata ziua net si de abia acum am reusit sa intru

Ionela parca intreba de Protectis.Azi se face o sapt de cand inceput sa i-l dau Alexandrei. Primele zile de administrare mi s-a parut ca ii era mai rau si chiar am fost la un pas de a relua Sab Simplex. De cateva zile, insa, nu mai plange asa de mult si parca nu se mai chinuie asa tare.
Doar seara parca o mai chinuie, dar nu se compara cu ce era inainte. Acum nu stiu daca este sau nu datorita lui Protectis

Valentina, mami de Alexandra

Da, eu intrebam de Protectis.
Pana la urma am ramas tot pe Sab Simplex. A fost mai bine aseara. Pe la 6 a trebuit sa iesim la o plimbare, ca era cam agitata, dar a dormit relativ bine.
Poate ca are si un puseu de crestere, acum papa la 2 ore. Ma simt cam obosita, dar ce sa fac? Ea sa fie bine

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN?authkey=Gv1sRgCLjMgruvtpneGQ#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning fetele
inca somnoroasa, desi Petru m-a lasat sa dorm, s-a trezit numai o data inca a plans pana la 12 noaptea, cred ca il durea locul de la vaccin, nu a facut febra s-a trezit la 6.45 a papat si acum doarme.
Petru nu mai sta mufat asa de mult la tzatzi, cred ca max 15 min si doarme apoi destul de bine...si pot sa spun ca mai si varsa, uneori destul de mult.
cine da cafeaua azi?
bine! eu o dau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
am citit aseara tot insa nu am mai avut puterea sa raspund.am vazut niste poze superbe.o sa las comentarii acolo ca aici nu are rost sa le insir pe toate.
revin ca si ieri si azi sunt cu amandoi.ala mare e putin cu muci si tuse, asa ca nu l-am dus.ieri m-am luptat cu mancarea si curatenia cu amandoi.mama mia, nu mai vreau asa zile.azi o sa-mi manance sufletul amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetele care alapteaza exclusiv la san: beti cafea normala sau fara cofeina? Ca tare as mai bea putina cafea

Si inca ceva: putem manca usturoi sau si ala fermenteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Fetele care alapteaza exclusiv la san: beti cafea normala sau fara cofeina? Ca tare as mai bea putina cafea

http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN?authkey=Gv1sRgCLjMgruvtpneGQ#

Eu beau cafea normala de cand l-am nascut si nu are nici o treaba. Beau o ceasca (mare) in fiecare dimineata. Altfel nu as fi buna de nimic toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:

Buna dimineata!
eu nu consum de fel cafea, dar as putea sa omor pe cineva pentru niste mujdei de usturoi cu niste mamaliguta, asa cum mancam in fiecare zi cand am fost insarcinata

Citeam zilele trecute cum ca bebelusii s-ar obisnui cu obiceiurile culinare ale mamei, din timpul in care este in burtica (ma refer la mancarea care ar putea schimba gustul laptelui: usturoi, ceapa, condimente). Mi-ar placea sa fie asa, dar pana acum nu am indraznit sa risc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salutare gasca!

Fetelor ma enervez teribil: a inceput de o saptamana - doua sa imi cada parul......dar azi la spalat mi-a cazut excesiv de mult....si ma enerveaza ca nu vreau sa-l scurtez - de-abia am avut rabdare sa creasca....Si mai vreau sa si alaptez!!! Ce remedii stiti? Iau si vitamine - elevit. M-am socat cat mi-a cazut azi - daca o tin tot asa mult timp raman cheala.

Si inca ceva - ce sampon folositi pt. par? Se tot vorbeste ca unele contin SLS si ca nu ar fi ok. Ultima data cand am fost la sel m-am uitat la ingrediente la toate sampoanele de pe raft si toate continea SLS! Iar ala ce mi-l da coafeza chiar mise pare prea scump ca la cat par am eu si mai e si lung ma tine tubul foarte putin. Stiti vreun sampon mai ok?

Ursulica Multa multa sanatate puiului si putere sa treceti peste toate! A luat foarte bine in greutate puiutul mai ales ca a si trecut prin atatea! Se vede ca are o mamica iubitoare! Sanatate multa inca o data si toate cele bune!

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:

draga mea , fac cafea normala...azi e miercuri si tin post deci fara lapte, insa f slaba...si nu beau in fiecare zi
apoi ma ajuta pt constipatie...ca nu mai puteam. vad ca bebe doarme la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica_AIN spune:

Neata fetele!

Iar am un pic de timp si am zis sa intru sa va salut...

Multumesc mult de incurajari! Vom trece peste toate cu ajutorul lui Doamne Doamne!

Nu va faceti probleme cu privire la varsatul bebelusilor decat daca varsa fiecare masa, in rest tineti-i sus dupa ce mananca sa elimine aerul.

Cu privire la colici ar prine bine putina gimnastica inainte de masa cum ar fi intins pe spate si dusi genunchii la piept si putin masaj la burtica (sfat de la medicii din Ungaria care chiar functioneaza!)

Va pupam si in special pupici puiutilor!

Mergi la inceput