Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mericica si al meu la fel cu curatatul nasului..zici ca-l tai

bumblebee exact asa, ii dau eu e papa ca stiu ca e ora nu ca cere el..de aia zic

anca, da de ce nu papa mai mult??adica dupa 120 ml nu mai vrea? da-i cereale..sau pune-i in bibe 1 lingurita sa aiba calorii mai multe daca altfel nu poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu pove cu mare placere, timp sa am...

dar nu reusesc sa tin pasul cu voi sunt restanta la citit din urma!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Mericica woww da cat papa fata ta. mie mi se pare asa mult poi eu stiam ca fructele sau legumele ce i se da tre sa inlocuiasca o masa . asa explicau fetele. practic ea mananca la o ora jumate ?nu stiu daca ai mai spus cate kg are printesa?

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

anca, scumpo, poti pune cereale in biberon daca nu ii dai cu lingurita...

si iar vin eu cu a mea problema: cand vedem poze de la botez?!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

anca-bubulina mea face 5 luni pe 1 decembrie iar in legatura cu laptele la 2 luni a baut 90ml...3luni-120ml si de cand a inceput sa doarma toata noapte dimineata dimineata ii faceam mai mult lapte 150ml(150ml apa+5lg lapte= 170 ml) si bea cat putea apoi a inceput sa bea toata cantitatea

[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Fetele cu cezariana, voua dupa cat timp v-a zis dr ca va puteti baga la al 2-lea bb(sau al 3lea- dupa caz)?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

1 an in cap am inceput tratamentele pt no.2, ca a durat un an si a iesit cu no.2 si no3 e alta poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

bumblebee a mea papa cam 6-7 mese, asa ca nici pomeneala de 4
Iar legat de provizii.. eu ce aveam am cam aruncat, nu ii place laptele congelat, sa vezi ce se stramba si ce il scuipa, zici ca ii dau otrava!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

poze o sa pun pe picasa sper in wee...

cereale ii dau...dar bibe greu primeste cu sau fara cereale dar chiar si asa nu papa mai mult de 120ml, pur si simplu nu mai vrea si 120 au fost asa intr-o ora cum se simte putin satula incepe joaca la titi!

Am incercat tot ce se poate incerca am reusit cu greu sa ii dau si la lingurita cev amai grosut dat nu a vrut mai mult de 40ml si inainte a papat titi!

daca ii dau intai titi si apoi biba nu o primeste......e greu cu bb-lina mea!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

In sfarsit a adormit si al meu...L-am pus in patut pe la 9.30 si de abia acum a adormit de tot. Raul mananca cam la 5 ore...are 4, 5 mese /zi. Dar mananca peste 200 ml de lapte/ tura, dar tot nu mi se pare ca pune mult pe el. Pe langa unii delfinasi pe care i-am vazut in poze e chiar slabut...Poate pt ca nu prea doarme in timpul zilei si se misca incontinuu.
Va urez noapte buna si linistita, fara prea multe treziri.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput