Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vai alina, ce gluma buna..io chiar acu le numarai..noi avem 8! mese

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bumblee bebe meu vad ca vrea el singurel 4 mese..de vreo 4 zile nu stiam eu ce are de imi doarmea la 10 30-12 cand era ultima masa..si m-am prins azi abia. da' e musai? uite ca faza asta am pierdut-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Am rezolvat pb cu scaderea lactatiei, am reinceput spirulina, dupa o pauza destul de scurta, cred ca 10 zile. Sincer, n-as fi crezut, dar si cand am terminat ultima data cutia, am patit la fel, ideea e ca in curand sper sa incep sa pun din rezerve la loc. Dupa ce am reluat spirulina, in 4 zile ne-am revenit. Totusi la orice alt supliment am renuntat nu am avut nicio diferenta in productie...

Fetele, cand treceti la 4 mese?

la mine s-a cunoscut cand am incetat cu suplimentele (desi mai am cutii), dar in alt sens: a crescut productia! asa ca nu am mai luat nimic, dar nimic! doar vitaminele din spital, din cand in cand...

la 4 mese , buna gluma! noi avem minim 5!! si nu putem renunta la niciuna, ca sunt toate strategice, ne-ar da peste cap toata rutina... si-asa cand sunt 6-7 ne zapacim...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Bumblebee, pai nici la tine nu e foarte bine... ca un somn de la 11 la 5-6 nu e chiar boierie... io as vrea sa doarma al meu de la 9 la 9... este cand doarme si al meu de la 9 la 3-4 legat (deci tot ar fi vreo 6-7 ore legate), dar apoi foiala la greu pana dimi.... nu pot sa il culc mai tarziu, la 11, ca imi pica ochii in gura... io tot visez la un program ca Matei al Oanei.. Ca poate daca l-a culca la 11 as prinde cateva (nu multe ) nopti pana la 5 cu somn intreg...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

in seara asta am facut un experiment...la 18:30 mancare...la 19 baie si...la ora 20 l-am pus in patut si a adormit singur
si eu care il adormeam in brate in fiecare seara
poate a fost o coincidenta, asa ca nu ma bucur inca foarte tare

ieri am avut urmatorul program somn de la ora 20 la 10,30 dimineata cu mancare la orele 23 si 4,30

cu copil alaptat la san care sa doarma toata noaptea nu cred
cu lapte praf in schimb se poate!

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana dar tu ii dai sa pape inainte de baie???stii ca nu e bine pt circulatie,etc...
sau ieri a fost o exceptie?nu te supara pe mine

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

da, intotdeauna inainte cu 1 ora de baie cel putin
de ce nu e bine? chiar nu stiu

de multe ori ne grabeam foarte tare la baie ca plangea de foame...asa ca am schimbat si papam inainte

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mai fetelor mi s-a incretit pielea la ce ati povestit si eu sunt panicoasa din fire, i-am povestit si eu sotului ce a facut Cris sa aveti nopti linistite

incerc sa adorm copilul, sta cu Trompetila in patut si il intoarce pe toate partile, speram sa si adoarma, ca inainte de baita nu aveai cu cine discuta (adica la ora 8) si acum e fresh si cu chef de joaca si vorba i-am si facut baita la 8 fara 10, ca nu cumva sa adoarma copilul sau sa fie prea obosit si sa nu mai manance...

Alina sa stii ca si eu am uitat sa iau spirulina de vreo saptamana si seara nu prea mai am laptic, ca altceva nu mai iau, asta o fi

dar auzi 4 mese pai noi avem fara numar, fara numar

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana
Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
oana dar tu ii dai sa pape inainte de baie???stii ca nu e bine pt circulatie,etc...
sau ieri a fost o exceptie?nu te supara pe mine

da, intotdeauna inainte cu 1 ora de baie cel putin
de ce nu e bine? chiar nu stiu

de multe ori ne grabeam foarte tare la baie ca plangea de foame...asa ca am schimbat si papam inainte

si noi papam inainte de baie o jumate de ora-o ora si inca o data cam la o ora dupa baie, altfel nu se poate ca o ia foamea la baie si nu mai apucam nici masaj nici gimnastica... si apoi e foamea de dinainte de somn... se culca cu burta plina, de aia doarme asa bine pana dimineata...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mai ochidut, eu am inceput sa ma gandesc la bb 2 cd bb 1 avea 1 an jumatre! nu 4 luni!

in seara asta desertul e ..banane prajite...yummie

vreau reteta

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

vai alina, ce gluma buna..io chiar acu le numarai..noi avem 8! mese

noi 5-6 depinde de zi...dar 4 mese zau ca nu stiu cand om avea

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

mai fetelor eu is o mare fricoasa si atat mia mai lipsit sa va citesc povestile horror. acu merg prin casa rotindu-ma la stanga, la dreapta sa vad tot abia ast sa vina sotu de la servici ca eu din camera nu mai ies

nici nu stiu ce voiam sa va mai zic. cel putin povestea Lalei mia ramas adanc in minte

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, uite aici

http://bucatariaparadis-ro.blogspot.com/2010/10/banane-prajitereteta-chinezeasca.html

mai, acu stau si ma gandesc, ca in ultimele nopti poate copilu meu s-a trezit de sete...ca mi s-a parut mie ca ii e frig si i-am pus patutul aproape de calorifer..

sa vad, in noaptea asta l-am mutat la loc.

stati sa numar si eu mesele intr-o zi normala, cd doarme un somn lung de 3 ore la amiaza si nu se trezeste una-ntruna noaptea..atunci avem si noi...bai, tot vreo 7 mese ies..:):)

pai e super cu 5 mese! vreau si io!

Mergi la inceput