Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianaBuc spune:
anca, inainte de sarcina eu am facut tratament cu Klorane, 1 fiola pe saptamana si am fost mutumita de rezultate.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
rodyka spune:
da, anca, cred ca jumate dintre noi iti recomandam gama Klorane, in cazul meu doar samponul, balsamul inca e in farmacie ![]()
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
carla_2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
in seara asta am facut un experiment...la 18:30 mancare...la 19 baie si...la ora 20 l-am pus in patut si a adormit singur ![]() si eu care il adormeam in brate in fiecare seara ![]() poate a fost o coincidenta, asa ca nu ma bucur inca foarte tare ieri am avut urmatorul program somn de la ora 20 la 10,30 dimineata cu mancare la orele 23 si 4,30 cu copil alaptat la san care sa doarma toata noaptea nu cred ![]() cu lapte praf in schimb se poate! Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
oana dar tu ii dai sa pape inainte de baie???stii ca nu e bine pt circulatie,etc...
sau ieri a fost o exceptie?nu te supara pe mine

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 mi s-a facut pielea gaina ..si eu am patit inainte de a ramane insarcinata ceva gen bytz. eram plecata cu niste prietene si sotul si dormeam in casa parinteasca a uneia. si..la un moment dat in miez de noapte am simtit efectiv pe cineva langa mine..mi se face si acum pielea de gaina cand imi amintesc. a fost groaznic. m-am uitat si era o silueta de barbat inailt, ca o umbra, cu o palarie. am vrut sa tip, sa ma misc si sa il trezesc pe sot dar nu ma puteam misca.eram efctiv paralizata. si asa au trecut 2 ore. incercam sa tip,dar tipam in gand ca nu scoteam sunete. foarte greu am reusit sa ma misc si sa il trezesc pe sot.si asta s-a intamplat cand au inceput sa cante cocosii..si acum imi amintesc. a fost o noapte de cosmar. am plans o saptamana dupa si cand imi amintesc ma ia groaza. chestia e ca tatal prietenei mele era inalt, si acolo cica dormea el.si era mort de 20 de ani. pana la urma i-am zis si prieteni tocmai ca sa faca o slujba. ideea e ca in momentul cand am povestit eram cu celalate 3 fete si vreau sa va zic ca toate au inceput sa planga si sa se ingrozeasca de spaima mea. adica si cand povesteam emanam teama. ma ia cu friguri. in concluzie, bytz, EU CRED. du-te la biserica, cheama un preot..fa ceva si nu sta asa ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
Eu am patit asa ceva pe bune. Eram gravida in luna a 7-a cu Elisa cand m-am trezit la 4 dimineata ca simteam pe cineva in casa. Si daca la inceput am crezut ca am avut un cosmar cand am reusit intr-un final sa misc putin plapuma si sa-mi revin din somn am si vazut cum iese din living si se duce in holul de iesire un barbat subtirel imbracat complet in negru cu sapca. Am incremenit de tot atunci iar hotul a avut tupeu sa se intoarca sa ia de pe masa din hol portofelul meu din geanta. In tot timpul cotrobaitului m-am rugat sa nu fac infarct de asa spaima. Cum am iesit iar mi-am adunat toate puterile si m-am dus in living sa vad ce s-a intamplat cu Ana caci ea era cu piciorul in ghips si o dadeam jos din carutul cu rotile pe canapea, imi era mai usor sa o las acolo sa doarma. Ana era bine mersi, dormea cu lumina aprinsa si cand vreau sa ies afara din casa era sa dau nas in nas cu hotul. A deschis usa putin si mi-a strecurat portofelul cu cardurile, a luat doar banii si dus a fost. Am tipat la el cat de tare am putut, nu vroiam decat sa dispara. Politia n-a facut nimic, paguba sub 100 de euro era prea mica
iar hotul se pare un alcoolic din cartier care procedeaza asa la nevoie.Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
lalala13 spune:
otilia, la mine nu era hot, noi eram la etaj, si ar fi trebuit sa treaca peste mai multe persoane.dar clar nu era persoana
pe mine m-a socat ca anca a descris exact ce am simtit eu, dar eu nu vazusem ce a postat ca scriam si eu in timpul ala.
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui paula_m Fetele cu cezariana, voua dupa cat timp v-a zis dr ca va puteti baga la al 2-lea bb(sau al 3lea- dupa caz)? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 4 |
Minim 6 luni din cate stiu eu. De fapt cunosc pe cineva care a nascut chiar natural bb4 desi bb3 a fost prin cezariana si avea doar un an si 2-3 luni.
Mie mi s-a spus sa las 3 ani pentru ca uterul meu s-a rupt dupa prima runda de cusut si au fost nevoiti sa-l coasa suprapus, am stat 2,5 ore in operatie si am pierdut atat de mult sange ca mi-au facut 2 transfuzii. La 6 luni dupa cezariana insa situatia se prezenta atat de bine ca mi-a zis ca pot trece la treaba.
Intr-un fel a fost bine ca nu am ramas asa repede caci altfel nu cred ca as fi putut naste natural asa cum visam. Si inca ceva, la Elisa am avut sangerari caci placenta crestea jos peste cicatricea de la operatie. Am avut noroc ca totul a fost bine de tot pana la nastere.
Borcanelele se pot incalzi in apa fierbinte sau in aparat de incalzit mancare de bb. Dar din ce stiu eu maxim 48 de ore se pot pastra la frigider si la cat sunt de scumpe nu se merita sa le folosim la inceputul diversificarii cand se da o lingurita, doua.
Fetele nu m-am laudat. Desi am mancat haotic saptamana trecuta am scazut inca un kilogram. Am 67 acum. Atat am avut grija sa nu mananc seara, paine putina cand am putut. Excursia la Oslo a fost un cosmar, mai epuizanta decat nasterea, ca altfel nu cred ca slabeam in acelasi ritm, 1 kg si cate un cm la dimensiuni.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
paula_m spune:
Doamne, fetelor, mi s-a facut si mie pielea de gaina.
. Eu cred ca daca as pati asa ceva, nu as mai dormi, o perioada lunga de timp...
Otilia, merci
. Felicitari pt kg pierdute. Eu sunt la 68 de kg, cand ma vad la 65 o sa ma duc sa sarbatoresc la McDonalds![]()
Si mie mi-a zis dr tot 2 ani, dar m-am gandit sa ne apucam de bb2 prin toamna viitoare, ca tare as vrea sa-l nasc tot vara, daca se poate.
Sarbatorile de iarna sunt sarbatorile mele preferate. Imi plac luminitele, orasele impodobite, colinde peste tot, cadouri, oameni fericiti... si daca mai e si zapada, sunt cea mai fericita.I-am cumparat deja lui Raul costum de Mos Craciun, de abia astept sa mai treaca inca o luna
.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
ochidut spune:
| citat din mesajul lui paula_m Eu l-am pus pe Raul in suport din acela de care a spus Eladea, dar dupa 2 minute au inceput urletele. Cred ca e bun daca bb e mic tare, dar cand creste nu mai sta in el. Stiti ce vreau sa va intreb? Borcanelele cu mancare din comert se pot incalzi? Ca eu le tin la frigider si cum ii dau doar cate o lingurita, 2, nu pot sa le arunc dupa ce mananca o data, si nu stiu cum sa fac...ca, nu pot sa i le dau atat de reci... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 4 |
ce stiu eu:
-odata deschis, un borcanel trebuie consumat in 2 zile
- daca vrei sa il folosesti si a doua zi nu bagi lingurita in el si apoi in gura copilului si iar in borcanel, pt ca saliva copilului de pe lingurita intra in contact cu continutul borcanelului si altereaza legumele;
- pui intr-un castronel si de acolo ii dai cu lingurita
Tu stii la masa de la ce ora ii dai piureul (in general se da la masa de la pranz , undeva in intervalul 12 -15). Cu o ora inainte poti sa scoti din borcan, sa pui intr-o farfurioara si sa lasi afara sa se incalzeasca, spre ex ma gandesc eu ca poti pune farfuria respectiva si pe calorifer
. Sau ai mai putea sa il incalzesti putin pe baie de aburi. Dupa 1 an am vazut ca cei mai multi parinti utilizeaza si microundele pentru a incalzi mancarica.Acum intreb si eu: daca esti in deplasare cu borcanelul dupa tine, poti sa ii dai mancarica la temperatura camerei? Sau trebuie neaparat incalzita?
de Larisa Ioana 24.06.2010
carla_2008 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Am pus si eu 5 pozici noi, dintre care una cu dintisorii in prim-plan. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori ![]() |
f tare semnatura,,mai uit la poze acum
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
adrianaBuc spune:
VAI Otilia! Cred ca muream cu zile sa gasesc pe cineva la mine in casa! Esti curajoasa!
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

(17.07.2010)

Doamne Ajuta in continuare!