Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
mericica30 spune:
Va prezint pe buburuza mea
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]
crispro spune:
Mericica, ce galusca frumoasa ai!!
Si brunetica!!! Super faina!
Ilinca, cum a fost la Sovata? Cuminte Victor?
Bumblebee,
. Asa e, avem noi comori anul asta...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
btz_ovi spune:
Offf crispo,chiar ca e urata perioada asta pentru tine,insa sunt sigura ca tatal tau,de acolo de Sus,si-ar dori sa fii zambareata si vesela de sarbatori.Intr-adevar e greu fara parinti mai ales in perioada de Craciun,insa daca nu se poate..nu se poate.
Iote ca daca erai si tu mai aproape veneam la tine sa te colinde Paul.
Lasa ca anul asta ne ai pe noi aproape,familia ta de pe forum ;)
Paulica-fara-frica e foarte imprevizibil,ca mama-sa.Da,a dormit bine in ultimele 2 nopti si zile,chiar spre surprinderea mea de cateva ori pe zi ca inainte.Insa acum daca l-am laudat un pic sper sa nu devina naravas si sa-mi pape ficateii,nu de alta,eu oi fi odihnita,insa sotu saracu e varza,are cearcane pana la genunchi,dureri de spate,multe comenzi,clienti naspa,produse expirate,retururi si alte tampenii pe capu lui.Plus 2 baieti la depozit care ii dau batai de cap.Si o sotie psihopata ce-l trezeste noaptea ca are cosmaruri si il simte pe Michiduta langa ea.
Mai fetelor eu de cateva nopti simt pe "ala" prin casa,de parca sta langa mine si se uita miseleste la mine.Si vorbesc serios,nu sunt dusa cu pluta.Mi-e frica,ma trezesc speriata si transpirata,tipand uneori.Sotu saracu de gura mea a stropit aseara cu aghiazma,a ars tamaie si speram sa fie mai ok,insa aseara a fost apogeul.Nu stiu ce sa fac,sper sa ajung la biserica zilele astea,ca in ritmul asta chiar ca ajung la soacra mea.
Voi credeti in chestii de astea sau o iau eu razna????
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mericica30 Va prezint pe buburuza mea tea |
mericica, Tea e o scumpica si tare lunguta pare in poze

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Offf crispo,chiar ca e urata perioada asta pentru tine,insa sunt sigura ca tatal tau,de acolo de Sus,si-ar dori sa fii zambareata si vesela de sarbatori.Intr-adevar e greu fara parinti mai ales in perioada de Craciun,insa daca nu se poate..nu se poate. Iote ca daca erai si tu mai aproape veneam la tine sa te colinde Paul.Paulica-fara-frica e foarte imprevizibil,ca mama-sa.Da,a dormit bine in ultimele 2 nopti si zile,chiar spre surprinderea mea de cateva ori pe zi ca inainte.Insa acum daca l-am laudat un pic sper sa nu devina naravas si sa-mi pape ficateii,nu de alta,eu oi fi odihnita,insa sotu saracu e varza,are cearcane pana la genunchi,dureri de spate,multe comenzi,clienti naspa,produse expirate,retururi si alte tampenii pe capu lui.Plus 2 baieti la depozit care ii dau batai de cap.Si o sotie psihopata ce-l trezeste noaptea ca are cosmaruri si il simte pe Michiduta langa ea. Mai fetelor eu de cateva nopti simt pe "ala" prin casa,de parca sta langa mine si se uita miseleste la mine.Si vorbesc serios,nu sunt dusa cu pluta.Mi-e frica,ma trezesc speriata si transpirata,tipand uneori.Sotu saracu de gura mea a stropit aseara cu aghiazma,a ars tamaie si speram sa fie mai ok,insa aseara a fost apogeul.Nu stiu ce sa fac,sper sa ajung la biserica zilele astea,ca in ritmul asta chiar ca ajung la soacra mea.Voi credeti in chestii de astea sau o iau eu razna???? Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Iubita, poti chema preotul ca sa iti sfinteasca apt, pt linistea ta, o discutie cu un preot.

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui mericica30 Va prezint pe buburuza mea [url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url] |
O buburuza f dragalasa

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4
michelle1981 spune:
roxana - cum si-a descoperit picioarele? O tii in picioarele goale? Sau si le descopera chiar daca e imbracata?
oana - te inteleg cu mama ta, cred ca iti e greu ca nu vine de la ea, insa ea nu cred ca isi da seama. Si noi am crescut fara tata de la 10, respectiv 12 ani, mama a ramas si ea vaduva la 36 si nu a mai avut viata de cuplu...
eladea - ce scumpete mica e Filip! Ai o familie tare frumoasa, te cred ca te simti implinita!
shery, ela, saddie, mycya, adriana, giorgia, mericica vazut noile pozici 
shery - jos palaria. Si cu 3 copii si timp de sala si iesit in oras!
rodyka - ce imi place cum povestesti de familia ta, de pisoi. Incepe sa imi para rau ca am dus pisoiul la mama..
bb2 - am visat acu 2 nopti ca deja ramasesem insarcinata si urma sa nasc la anul in august :))
Si eu imi doresc bb2 cu diferenta de 2 ani, maxim 3.
Si a mea e cuminte, adoarme singura cu sau fara suzeta, ziua se joaca cu jucariile, povesti, gangurim, facem gimnastica, ne dragalim, mai mare dragul. Noaptea doarme de la 22-23 la 8-9 cu 2 treziri de papa a cate 10-15 minute.
Peste zi are somn de 30-60 minute intre alaptari. Nici la plimbare nu doarme mereu, maxim 30 minute, apoi se uita cuminte din carut.
In timpul zilei are perioade cand mananca la 2 ore, ca doar asa a invatat-o ma-sa: putin si des!
Sambata am avut o zi cu dureri de cap, voma, stat la pat. Iar duminica am mers la urgente si mi-am operat unghia incarnata ca nu se mai putea.
Fetelor voi cum spalati jucariile.. pe care le baga in gurita?
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
btz, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul tau... nu sta pe ganduri, du-te la un preot, ptr linistea ta.
eu patisem chestia cu Maria, in primavara asta, cat eram eu gravi... mi se trezea noaptea speriata si plangand ca umbla cineva prin camera ei, mergeam si ii inchideam geamurile, lasam jaluzele (oricum avem gratii la toate geamurile), spuneam inca o data rugaciunea dar adormea cu greu, doar cu veioza aprinsa... si daca mergeam la ea sa vad ce face noaptea, era cu patura trasa peste cap, sa nu vada umbre pe tavan
. ma ingrozeam doar de groaza ei, ii explicam ca e umbra copacului de sub geam cum bate vantul, intelegea ca am dreptate, dar tot ii era frica. si gaseam dimineata casa toata luminata ca vroia sa mearga la baie... de cateva ori chiar am dormit cu ea! apoi m-am speriat si eu de spaima ei, urma sa vina si Isabela, asa ca am vb cu un preot sa faca sfestania casei, desi in tara tin minte ca ai mei o faceau in fiecare post mare de peste an... si lucrurile s-au linistit...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
katalina spune:
Oana, spune-mi si cum ai procedat cu plata catre strawberry,prin PM, daca ai timp.ms
fetele, am pus invitatie la albumul nostr pe contul comun.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Fetele cu cezariana, voua dupa cat timp v-a zis dr ca va puteti baga la al 2-lea bb(sau al 3lea- dupa caz)? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 4 |
1 an jumate
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010

Raul Ionut, nascut la 24.07.2010