Revista Mami impotriva alaptatului in public
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Intre timp am mai citit si eu despre eveniment... si, din pacate, cred ca Dorulet ar putea avea dreptate. Pare prea cusut cu ata alba totul, riscul pare mare si gratuit, mai ales cind e vorba de o revista ca Mami, ar fi culmea sa faci asta daca nu ai un interes... deh, e criza peste tot. Nu vreau sa acuz inutil, dar cred ca daca sponsorul principal al revistei ar fi nu stiu ce producator de lapte praf, biberoane si tetine... mi se pare explicabil sa nu-ti convina ca la standul tau se alapteaza la sin...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica mai fetelor eu mi-am zis parerea si nu e nevoie sa imi sariti in cap(si nici sa tipati aka sa scrieti cu majuscule mai bebe beca) deci repet acea mamica avea alternativa la alaptat si daca chiar era nevoie sa alapteze o putea face decent in locul special amenajat...asta e parerea mea daca aveti o problema cu asta e treaba voastra v-am zis am alaptat si alaptez inca dar nu o voi face niciodata in locuri "atat" de publice cum e un targ chiar daca e adresat copiilor...si in nici un caz nu as sta cu copilul atarnat de san in timp ce imaprt pliante ![]() daca voua asta vi se pare normal atunci inseamna ca am eu o problema si nu imi dau seamaMami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
A, deci acum trebuie sa cautam "alternative la alaptat"?! Deci alaptatul nu mai e bun, sau cum? Si da, ai facut-o pe respectiva "nesimtita" din moment ce-i dai in jos si-n sus cu "indecentza", ca s-a expus indecent etc. Si pentru cineva care alapteaza ai o atitudine cel putin ciudata, folosind expresii gen "copilul atarnat de san" etc.
Dar vorba lui accept, nu faci tu subiectul topicului, nu prea ne intereseaza cum faci tu, nu ne deranjeaza cu nimic daca vrei sa stai inchisa-n casa 10 luni, 1 an, 2 ani...depinde cat vei alapta. Pe tine de ce te deranjeaza ca alte femei ies din casa dupa ce au nascut si-si iau si copilul cu ele?
(vikinga, am scos-o o perla tare cu "11 ani", m-a luat tastatura pe dinainte:))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
Vai, la una ca asta chiar ca nu m-as fi gandit!! Ca marketingosu' ala sa fi fost de fapt impins de la spate de sponsorul cu laptele praf
. Oare chiar asa de rau s-a ajuns, ca alaptatul sa fie considerat "concurentza", "inamicul" producatorilor de LP? Si eu care credeam ca e invers, ca ei sunt "concurentza neloiala"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
accept92 spune:
Insasi existenta unui loc de alaptat poate fi considerata o 'reclama' la alaptat. Mai multe femei alaptand la locul de alaptat atrag atentia mai mult decat una singura alaptand acolo unde avea treaba. Apoi...daca o femeie care alapteaza o poti scapa din vedere...una care alapteaza incadrata de doi barbati dintre care unul de la paza, e mai greu sa-ti scape.
Bebe Beca spune:
" .... dar mi se pare de bun simt sa fim decente
iar de ce spunea inaioana ca femeia alapta decent pe scaun intr-un colt...zi-mi si mie cum adik alapta decent?"
Nushu, Iata doua exemple prin care, in mod mai mult sau mai putin direct, ai numit femeia asta (si pe altele care procedeaza aidoma ei) drept fiind lipsita de bun simt si decenta.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
24+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
anamona spune:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/protest-in-capitala-mamele-si-au-cerut-dreptul-sa-alapteze-in-public.html
theo_2004 spune:
pacat nu e video
ar fi fost toata declaratia organizatorului legata de ... conditiile neigienice pt alaptat
din stand fata de igiena desavarsita
de la locul special amenajat
mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
marius spune:
Nici eu nu pricep chestia cu "alaptatul decent". Eu vad mai simplu. Un bebe plange de foame, sau ii este foame, singura lui regula in aceasta clipa este laptele. Situatia face (Doamne da cat de multe posibil) ca sursa de hrana sa fie laptele matern adica de la mamica lui. Nu vad nicaieri in capsorul lui cum s-ar putea strecura ceva explicatie decenta. Am o poza la semnatura. Pe bune ca am doi ochi un nas si o gura. Nimic special. Am fost alaptat de mama mea, nimic special. Copiii mei au fost alaptati de mama lor, nimic special. Toate mamicile au doi sani care fac lapte pentru copilas, nimic special. Singura buba este la noi in capsor, uneori. Nimic special. La fel de comun doi ochi, o gura, doi sani, un bebe care suge lapte.
Acest mesaj este doar pentru oamenii care cred ca este ceva iesit din comun alaptarea, ceva ce tine de decenta, de ascunzis.
Sper sa traiasca suficient de multe momente intre suficient de multe mamici care alapteaza pana cand nu li se va mai parea ceva prea special, pana cand va deveni tot atat de comun si/sau plictisitor sau de nimic special ca si atunci cand se vor uita la poza mea. Nimic special.
Ca sa pun sare pe rana. Mi-as dori sa nu existe nici un copil adus pe aceasta lumea care sa nu ajunga sa creasca cu laptele matern. Pentru ca relatia dintre mama care alapteaza si copilul alaptat este o minune tot atat de mare ca si copilul in sine. Pentru ca alaptatul nu este un simplu transfer de fluide ci este o legatura magica intre mama si copil. Si o spun eu, culmea, un barbat.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
mElaine spune:
mda, astia de la Protv au denaturat intamplarea si au dat dreptate de fapt organizatorilor.
Normal, revista Mami face parte dintr-un trust de presa cu multi bani, normal sa ii apare
.
Nu mai cumpar maculatura de asta, de revista, de ani de zile, dupa ce internetul e gratis si la indemana, de ce as avea nevoie de hartie lucioasa cu cerceafuri de reclame???????? 
marius spune:
Hai pace! Peace! Paix! 
Hai sa schimbam lumea! Adica mentalitatea!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)