Revista Mami impotriva alaptatului in public

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ramona

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Nushulica, vroiam sa-ti dau si eu o pentru ca ti-ai pastrat cumpatul in discutiile care s-au creat, chiar si atunci cand ai fost lovita sub centura.

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Nushulica, vroiam sa-ti dau si eu o pentru ca ti-ai pastrat cumpatul in discutiile care s-au creat, chiar si atunci cand ai fost lovita sub centura.

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lol cind apare la ceas de seara lumea ce statu cu nasu-n televizor, e clar ca nu se mai intelege nimic.De data asta femeia respectiva inteleg ca e nebuna si nu zimbeste bine, data viitoare cind o sa fie vreo una data afara cu copilul cu chilotii in vine o sa fie o usuratica ce nu-si poate organiza timpul in functie de pishu copilului si de aia a intrat intr-un resto sa faca pruncul ceva, defapt ca sa-si arate ea dantelurile mov de la bikini, tipa asta data afara de albanezi si ea cine stie ce batuta in cap de la soare, in fine nebuna si ea un picut macar de la insolatie si-si facea reclama la oja roz si gata am rezolvat problema.Sa rasuflam usurate si fericite HUUU ca noi suntem femei de femei! Barbatii nostri is mindri!Si niste afgani ar fi!Legea e dictata de strimbatul lor de nas. Daca e pe stinga cu coltul buzei in sus URRA avem voie, daca e pe dreapta cu sprinceana in jos, vai de noi femeile cu treburile noastre rusinoase cu tot!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Marina... ; Nushulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Si da-i si lupta d'aiurea ca poate iese la rating

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Si un PS: daca imi este permis ... Nu vreau flori, imi exprim doar opinia ca o romanca medie , 2 copii traind in Romania. Daca pt cei care se erijeaza in formatori de opinie conteaza si parerea mea.

Mergi la inceput

Si-n afara faptului ca suntem femei de femei,s-o citez pe Vikinga,uitasem..iubesc gramatica limbii romane!Ca sa pot comunica clar ce ma de zis.Hai ca mie-mi arde de glume la ora asta ca sotul meu,barbat de barbat cum e,nu-i p-acas'!:)))Chiar mai bine m-abtin.
pentru toate mamele care nu gandesc ca mine.Si eu chiar nu stau cu nasu-n televizor...m-am uitat aseara sa vad daca ma afecteaza viitoarea legislatie,dca se aplica pentru mamicile deja aflate-n CIC.Asta asa,sa fie lumea informata in legatura cu programul meu:))) pa.

Ramona,mamica de Danut(1,2 ani si Cosmin(11 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

si apropo de spatiul special destinat alaptarii, pe pagina de Facebook a evenimentului de azi, avem marturia unei alte mamici care nu a gasit acel spatiu, dupa lungi tegiversari, organizatorii au dus-o intr-un stand, altul decat cel amenajat de Pampers astazi pentru televiziuni

Eu sunt aia cu marturia

Daca a mai ramas cineva cu dubii ca declaratiile facute de reprezentantii revistei sunt contradictorii (a se citi mincinoase) rau, vi le desfiintez eu imediat.

Nu am gasit spatiul "mult promovat" pentru ca in prima zi a targului el NU EXISTA.

Am ajuns la targ cu fetita foindu-se in sling, semn ca vrea la san. Prima oara am intrebat tipa de la intrare, care vindea bilete, daca stie unde este spatiul pentru alaptare (nici nu n-am gandit sa intreb DACA este, atat de firesc mi se parea prezenta unui astfel de loc la un eveniment organizat pentru parinti si copii de 0-5 ani). Ea mi-a zis ca nu stie, dar sa intreb la standul organizatorilor.
M-am indreptat direct spre locul respectiv, repetand intrebarea. Moment in care domnisoara cu ecusonul "ORGANIZATOR" de gat incepe sa se balbaie, ca "ne scuzati, nu ne-am gandit, ne pare rau".. etc.

Deci reprezentantii laudatei reviste ce promoveaza alaptarea nu s-au gandit ca mamele cu copii de 0-5 ani care urmau sa le viziteze targul ar dori/trebui sa isi alapteze copii acolo!

Cand am incercat sa le reprosez acest lucru, m-am trezit luata de mana de catre un tip imbracat in clovn si condusa spre un loc "mai retras", undeva vis-a-vis de scena, pe stanga, intr-un stand abandonat, cu diverse pliante si gunoaie pe jos, dar unde erau 2 scaune. Mi-a amplasat 2 bannere roll-up in fata, "pentru intimitate" () si cu un "Asa e mai bine?", m-a lasat acolo.
Ce ziceti de igiena si comoditatea asta?
Dezamagita, mi-am vazut totusi linistita de treaba, copila a primit fericita ceea ce astepta, numai pentru ca dupa cateva momente sa tresarim speriate amandoua in momentul in care boxa orientata direct spre noi a inceput sa zbiere "Encore on dance"

Imi amintesc bine ca unul din argumentele post-scandal ale organizatorilor a fost ca doreau sa o protejeze pe Ana de galagia ce venea de la boxe?!?

Ulterior am trecut si pe la cei de la Pampers, am petrecut cateva minute ascultand povestea despre noile scutece si va spun sincer ca nu era nici urma de "spatiu special amenajat pentru alaptat" acolo, deci in mod evident a fost o gaselnita ulterioara, de ochii televiziunilor, dupa cum bine a observat Anamona.

Dupa experienta descrisa mai sus, eu am plecat cu gandul ca mai bine ma asezam frumusel undeva pe scari (in spatele boxei de data asta!) si imi hraneam puiul. Ca sa aflu ulterior ce s-ar fi putut intampla si cu mine, daca procedam in acest fel
Asa ca mamicilor care si-au exprimat dezacordul fata asemenea tratamente inumane!

O alta chestie jenanta pentru revista Mami s-a intamplat dupa ce ieri am postat pe pagina lor de facebook reprosul de a fi organizat atat de prost un targ pentru parinti si copii mici - acelasi domn Manolache (l-am recunoscut dupa texte - copy/paste la mesajul de aici) a comentat postarea mea(am primit notificare pe mail), iar apoi mi-a blocat user-ul de pe pagina lor, ca sa nu mai pot raspunde, probabil (chiar, pe unde-i emoticonul ala care vomita? ).
Nu mai gasesc pagina nici la cautare de FB, deci s-au ascuns bine

Si cand ma gandesc ca un simplu mesaj in care sa isi ceara scuze pentru cele intamplate si sa asigure publicul ca a fost o neintelegere care nu se va mai repeta - era de ajuns ca sa-si spele imaginea!

Dupa cum am mai zis, marele meu regret este ca am sponsorizat cu 5 lei (taxa de intrare) acest "eveniment".

RUSINE!!!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Corect,Marina,si eu am dreptul sa-mi exprim punctul de vedere,nu?Cat despre flori...daca sotul a uitat sa-mi ia-n ultimu' timp,macar sa ofer eu altora!:)

Mergi la inceput