| Citat: |
| citat din mesajul lui micki_mica Sunt super fericita!!! A nascut nasa lui Kiti, acum aproape 1 ora. Am supica pe foc, sa ma duc sa ii duc la spital!![]() ![]() ![]() Abia astept sa o vad pe proaspata mamica! Pitica se numeste Marina, si mai multe nu stiu, si numele sper ca sa fi ramas asta! ![]() Fac cinste! De mancat si de baut pe saturate pentru toata lumea, dupa pofte si putinte! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la la laaaa la la laaa ![]() Kiti de |

Sa-i traiasca fetita si sa se bucure de ea! 

| citat din mesajul lui myky791 bubu bu, alicredo, alexutzza ![]() lucia uitam sa et intreb nasa ta nu vrea un balansoar pt bebe? fisher price 2in1, e in stare foarte buna.parol ![]() Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |

| citat din mesajul lui haircut Io n-am tv acasa, dar mi-a zis al meu ca a fost ministrul muncii care a spus ca eventualele hotarari legate de concediul de maternitate nu se vor aplica mamelor aflate deja in concediu, s-au stabilit niste drepturi salariale si nu se revine asupra lor ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta! mami de fetita finuta ![]() |