Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 10
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ioana_fota
Felicitari pt statul in picioare chiar si 5 sec sunt pretioase,fetele fiecare sunt fiecare afectate de cate ceva sunt sigura ca nu a fost ceva intentionat![]() de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() |
aaaa, nicio suparare, ca in primul rand nici eu n-am facut cinste, si 2) ma distreaza ca in fiecare zi e ziua cuiva si eu nu sunt o petrecareata de felul meu.... A nu se intelege ca am facut vreo aluzie... cand ti-e copilul bolnavior chiar nu-ti mai arde de altceva.
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
cu indemnizatiile cred ca va depinde foarte mult de formulari - "viitoarele mamici care vor iesi in concediul de ingrijire a copilului din 1 ianuarie 2011..." sau sec "indemnizatiile de crestere a copilul se va acorda pe o perioada de cel mult 1 an de la nasterea copilului" si atunci sub incidenta vor fi toti parintii cu copii mai mari de 1 an care sunt in concediu de ingrijire copil...
myky791 spune:
ruxita eu sunt nauca
lml caius! ne bucuram d efiecare luna care o fac in plus pana la an, achizitii noi cum e statul in picioare sau mama....
lml david de lalitica!
ruxita si eu zic ca legea nu se aplica retroactiv. sper sa nu trebuiasca sa ne intoarcem la munca!
alexutzza felicitari pt mama!miremia da asta da cadou: primul mam. felicitari.
ayanna vrem sa vedem noul look. idem si miremia
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ioana_fota spune:
Cuscra ce face ginerica?e mai bine?
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myky791 ruxita eu sunt nauca lml caius! ne bucuram d efiecare luna care o fac in plus pana la an, achizitii noi cum e statul in picioare sau mama.... lml david de lalitica! ruxita si eu zic ca legea nu se aplica retroactiv. sper sa nu trebuiasca sa ne intoarcem la munca! alexutzza felicitari pt mama!miremia da asta da cadou: primul mam. felicitari. ayanna vrem sa vedem noul look. idem si miremia Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Kay spune mama si tata de mai multa vreme, dar n-am vrut sa ma laud (ca sa nu oftice careva...) si mai are un cuvant "haata" care numai el stie ce inseamna... toate lucrurile sunt "haata"...
Multumesc de urari!
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui Ruxita
Kay spune mama si tata de mai multa vreme, dar n-am vrut sa ma laud (ca sa nu oftice careva...) si mai are un cuvant "haata" care numai el stie ce inseamna... toate lucrurile sunt "haata"... Multumesc de urari! AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Nu cred ca e vreo mamica care sa se oftice ,ne bucuram impreuna de progresele fiecarui pufulete mai mari sau mai mici ,hai ca nu ne stii de ieri sau azi
.Sper sa nu te superi pe mine.
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982
bravoooooooooooooooooo cred ca te-ai topit......hm???? ![]() ma bucur de realiarile voastre........... intre timp ajunserati acasa?sau mai suntei acolo? ca io nu mais tiou is cu capu'......scuzeeeee......... Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... ![]() |
Merci de felicitari, Acasa, acasa in Romanica de fix o saptamana!

de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Salutare! Mire, exact la asta ma gandeam si eu aseara, anume ca o lege nu poate fi aplicata retroactiv. Insa, daca s-ar aplica doar de acum inainte, eventualele economii ale statului roman s-ar concretiza de-abia peste un an, in ideea ca de acum incolo mamicile stau doar un an acasa (sau in fine, noua perioada ). Si cum pron buget cica suiera vantul, ma gandesc ca vor sa gaseasca o formulare prin care sa aplice reglementarea si actualelor mamici in concediu de maternitate, altfel nu au facut nici o scofala... FMI-ul gafaie acum in ceafa lor ![]() Editez sa spun ca sper din tot sufletul sa ma insel! Ratusca mami de Imparat (2010) |
Dap, din pacate cred ca asta e tot "skepsisul" ca daca s-ar aplica numa de acu incolo, momentan nu se vede nimic la buget...de aia mi-e mie frica

de
Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica
FELICITARI!!!! Si pt "mama" si pentru noua perspectiva! ![]() Ma faceti curioasa tare cu antemergatorul asta... Ratusca mami de Imparat (2010) |
Multumim, al nostru e diferit de cel luat de fete, noi l-am primit cadou si e de la ELC http://www.mothercare.com/Early-Learning-Centre-Brilliant-Lights/dp/B002T54KS2/sr=1-1/qid=1290355154/ref=sr_1_1/279-0006512-7088167?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core
O astept pe Mirela pe la mine sa incerce si Mara premergatorul nostru ca sa facem comparatie
de
Yannis
alexutzzza spune:
Miremia multumim de felicitari
, dap primul dintzos din grupa nedintzosilor are 2
in 2 sapt 2 dinti.
Eiiii vezi! ti-am zis io: ori dnte ori mama
. Ce dragutza mi se pare mie "relatia" asta intre realizarile puilor nortri! Ei mereu s-au luat unul dupa celalalt la diferenta de putine zile 
rox_y merci de felicitari. Cat despre dinti, e perfect normal! la fiecare copil iese in orice ordine vor ei 

felicitari pentru roul obtinut! multa bafta! Tinem pumnii 
ioana merci de felicitari, eeei nu chiar singur il ajute un pic antepremergatorul ala dar e cat de cat mai independent ![]()
myky791 merci
. Voi cum mai sunteti?
de
Yannis

). Si cum pron buget cica suiera vantul, ma gandesc ca vor sa gaseasca o formulare prin care sa aplice reglementarea si actualelor mamici in concediu de maternitate, altfel nu au facut nici o scofala... FMI-ul gafaie acum in ceafa lor