Scoala cu after school (de stat) in sectorul 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Eu sunt foarte multumita de scoala.Ari merge cu placere la scoala,o place foarte mult pe doamna si acest lucru este cel mai important.Din februarie va exista o cladire sepoarata ptr. after-scool,unde cei meci vor dormi,vor avea bucatarie proprie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.amana spune:

Citat:
citat din mesajul lui GeorgetaR

Citat:
citat din mesajul lui maria.amana

Sc 97 are after school, dar este destul de scump. Daca nimeresti la o invatatoare f buna chiar merita

Am fost azi sa vad sc 97 si mi-a placut. Ai idee cat costa after-school-ul? Si care sunt conditiile, ce fac copiii acolo? Ma intereseaza parerea cuiva din interior, eventual parinte al unui copil ce ramane la after- school dupa ore. Ideal ar fi dac-as gasi ceva parinti de la clasa a IV a pt a obtine relatii despre invatatoarele care vor lua cl.I la anul.
Merci mult, oricum.

"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE

M-am interesat si se plateste asa: 750 lei program intreg de la 11:30 pana la 18 = teme+masa+optionale si 600 lei program scurt 11:30-16=teme+masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui GeorgetaR

Citat:

Sc 97 are after school, dar este destul de scump. Daca nimeresti la o invatatoare f buna chiar merita

Am fost azi sa vad sc 97 si mi-a placut. Ai idee cat costa after-school-ul? Si care sunt conditiile, ce fac copiii acolo? Ma intereseaza parerea cuiva din interior, eventual parinte al unui copil ce ramane la after- school dupa ore. Ideal ar fi dac-as gasi ceva parinti de la clasa a IV a pt a obtine relatii despre invatatoarele care vor lua cl.I la anul.
Merci mult, oricum.

M-am interesat si se plateste asa: 750 lei program intreg de la 11:30 pana la 18 = teme+masa+optionale si 600 lei program scurt 11:30-16=teme+masa

Multumesc mult.
Intre timp am vorbit si cu directoarea si m-am hotarat. Astept sa inceapa inscrierile sa pot depune dosarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.amana spune:

Ma bucur daca am putut sa te ajut. Este foarte bine daca ai luat legatura cu doamna directoare. Succes in continuare.

Mergi la inceput