Scoala cu after school (de stat) in sectorul 4

Scoala cu after school (de stat) in sectorul 4 | Autor: GeorgetaR

Link direct la acest mesaj

Help! La anul intram in clasa 1 si inca nu ne-am hotarat la ce scoala. Problema e, bineinteles, ca nu il poate lua nimeni de la scoala la 11- 12. As vrea o recomandare, daca se poate, pentru o scoala de stat cu un after-school OK undeva in sectorul 4. Inteleg ca ar fi o optiune si o scoala cu step by step, dar as vrea pareri ale parintilor, nu prezentari frumoase de pe net.
Multumesc.

Va rog aruncati o privire si www.alexav.ro/povestea-alexandrei" target="_blank">AICI
sau http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146664
BAZAR pentru ALEXANDRA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Scoala nr. 109 Serban Voda are incepand de anul acesta, program de afterschool. Costa doar mancarea, adica 10 lei pe zi. Programul este pana la 17:30. Copiii isi fac lectiile, se joaca si de cateva saptamani au si ore de engleza. Eu sunt multumita.

Andra, mami de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Multumesc mult Andra . Ce clasa sunteti voi? Si cum e scoala, curatenie, disciplina, paza etc. De invatatoare esti multumita?
Scuze de bombardament cu intrebari dar ar fi o optiune scoala asta si pt mine.
M-ar mai interesa 97, 98 sau 194 dar n-am gasit pe nimeni cu copil acolo sa ma lumineze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Eu am fetita la 194.Exista after-school,se plateste masa 12lei/zi,dar din februarie se va schimba pretul.Acum stau cu 2 doamne pedagog in 2sali de clasa si mananca in incinta gradinitei.Din februarie va fi o cladire separata pentru after-scool.

Mergi la inceput

Ada, multumesc mult. Te rog, imi poti spune ce parere ai tu in general despre scoala? Sunteti multumiti? Copiii sunt tratati OK sau dupa "grosimea plicului"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kellyabbot spune:

Georgeta, eu am apelat la Aca-demia Group pt after-school. Nu e de stat, dar mi-a fost recomandata de o prietena si sunt multumita de tot. Isi dau interesul. Inainte sa apelez la ei le-am cerut detalii la info@aca-demia.ro Testeaza terenul, nu ai ce pierde. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

de anul acesta si scoala 190 are after.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.amana spune:

Sc 97 are after school, dar este destul de scump. Daca nimeresti la o invatatoare f buna chiar merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

intrebare intrebatoare... after-ul de la scoala functioneaza si in vacante ??

Noi am ramas de vreo 10 zile fara bona si am gasit un after particular la coltul strazii noastre.
Sant 7 copii in total (din care 5 de clasa I-a).

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria.amana

Sc 97 are after school, dar este destul de scump. Daca nimeresti la o invatatoare f buna chiar merita

Am fost azi sa vad sc 97 si mi-a placut. Ai idee cat costa after-school-ul? Si care sunt conditiile, ce fac copiii acolo? Ma intereseaza parerea cuiva din interior, eventual parinte al unui copil ce ramane la after- school dupa ore. Ideal ar fi dac-as gasi ceva parinti de la clasa a IV a pt a obtine relatii despre invatatoarele care vor lua cl.I la anul.
Merci mult, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.amana spune:

Scoala mai este si momentan in renovare. Copilul meu a crescut si nu mai suntem la after school. O sa intreb o prietena care are copilul acolo referitor la cat se plateste anul acesta.

Mergi la inceput