Scoala cu after school (de stat) in sectorul 4

Help! La anul intram in clasa 1 si inca nu ne-am hotarat la ce scoala. Problema e, bineinteles, ca nu il poate lua nimeni de la scoala la 11- 12. As vrea o recomandare, daca se poate, pentru o scoala de stat cu un after-school OK undeva in sectorul 4. Inteleg ca ar fi o optiune si o scoala cu step by step, dar as vrea pareri ale parintilor, nu prezentari frumoase de pe net.
Multumesc.
Va rog aruncati o privire si www.alexav.ro/povestea-alexandrei" target="_blank">AICI
sau http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146664
BAZAR pentru ALEXANDRA
Raspunsuri

Andra28 spune:
Scoala nr. 109 Serban Voda are incepand de anul acesta, program de afterschool. Costa doar mancarea, adica 10 lei pe zi. Programul este pana la 17:30. Copiii isi fac lectiile, se joaca si de cateva saptamani au si ore de engleza. Eu sunt multumita.
Andra, mami de Alexandru

GeorgetaR spune:
Multumesc mult Andra . Ce clasa sunteti voi? Si cum e scoala, curatenie, disciplina, paza etc. De invatatoare esti multumita?
Scuze de bombardament cu intrebari dar ar fi o optiune scoala asta si pt mine.
M-ar mai interesa 97, 98 sau 194 dar n-am gasit pe nimeni cu copil acolo sa ma lumineze.

ada2021 spune:
Eu am fetita la 194.Exista after-school,se plateste masa 12lei/zi,dar din februarie se va schimba pretul.Acum stau cu 2 doamne pedagog in 2sali de clasa si mananca in incinta gradinitei.Din februarie va fi o cladire separata pentru after-scool.

GeorgetaR spune:
Ada, multumesc mult. Te rog, imi poti spune ce parere ai tu in general despre scoala? Sunteti multumiti? Copiii sunt tratati OK sau dupa "grosimea plicului"?

kellyabbot spune:
Georgeta, eu am apelat la Aca-demia Group pt after-school. Nu e de stat, dar mi-a fost recomandata de o prietena si sunt multumita de tot. Isi dau interesul. Inainte sa apelez la ei le-am cerut detalii la info@aca-demia.ro Testeaza terenul, nu ai ce pierde. Bafta!

maria.amana spune:
Sc 97 are after school, dar este destul de scump. Daca nimeresti la o invatatoare f buna chiar merita

ingridnen spune:
intrebare intrebatoare... after-ul de la scoala functioneaza si in vacante ??
Noi am ramas de vreo 10 zile fara bona si am gasit un after particular la coltul strazii noastre.
Sant 7 copii in total (din care 5 de clasa I-a).
Ingrid si Cristi 7 ani

GeorgetaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria.amana Sc 97 are after school, dar este destul de scump. Daca nimeresti la o invatatoare f buna chiar merita |
Am fost azi sa vad sc 97 si mi-a placut. Ai idee cat costa after-school-ul? Si care sunt conditiile, ce fac copiii acolo? Ma intereseaza parerea cuiva din interior, eventual parinte al unui copil ce ramane la after- school dupa ore. Ideal ar fi dac-as gasi ceva parinti de la clasa a IV a pt a obtine relatii despre invatatoarele care vor lua cl.I la anul.
Merci mult, oricum.

maria.amana spune:
Scoala mai este si momentan in renovare. Copilul meu a crescut si nu mai suntem la after school. O sa intreb o prietena care are copilul acolo referitor la cat se plateste anul acesta.