Bucurii de sept - oct 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza,

Repede o cafelutza ca-s pe fuga! peste juma de ora incepe serbarea lui Eric!

In primul rand Sandra, La multi ani cu sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu! N-am uitat dar ieri a aparut ceva in timp ce scriam mesajul, i-am dat send fara sa-l termin ca sa nu-l pierd.

Lexi, ma bucur tare ca nu te-ai suparat. Iti explic cum e cu isofix-ul cand revin! Normal se afla pe bancheta din spate, unde face contact cu spatarul! Sunt aproape convinsa ca masina cea neagra are sistemul asta!Sistemul se vede bine aici: www.amazon.de/gp/product/B000XROD3K/ref=s9_simh_gw_p75_d0_i3?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=01BP4A3J59EA500NRNM5&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375133&pf_rd_i=301128" target="_blank">scaun2.
Asta e cel albastru a lui Eric si vad ca facem clubul recaro aici! Sunt la fel de multumita si de asta, pretul e mai mare dar parerea mea personala e ca 50-75 euro din pret consta in nume, materialul de deasupra, care cum zice Adina este foarte bun, se curata usor, e mai bun decat ce e pe cybex, are boxe in pernele de la cap, pt perna de la cap, are o pompita si se umfla cu aer, deci are si ceva figuri dar isi merita banii! Ce m-i se pare mai bun la cybex, pernele de la cap sunt un pic mai lungi decat la recaro si nu m-am putut hotari care din astea le vreau asa ce le-am luat pe amandoua.

va pup

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna, fetelor!

Vad ca s-a incins discutia cu scaunele de masina. la mine este regula necomentata asta cu statul in scaun. ai mei stau in scun de masina de la 2 saptamani, de cand i-am scos afara, asa ca ei nu stiu alta cale. eu am probleme cu victor ca, daca merg sa-i las la mama, care sta la mai putin de 1km distanta (cand eu am alte treburi ii las la ea si plec mai departe), victor nu ma lasa sa plec daca nu ii leg centurile la scaun. pentru cateva sute de metri , daca ma grabesc, il pun in scun si vreau sa plec, dar imi urla, ma cearta, asa ca m-am invatat minte: decat sa am scandal ca nu-l prind in centuri mai bine il prind de prima data, chiar si pt cateva sute de metri.

in plus, cand am avut accidentul, am stiu foarte clar ca daca eram cu copiii si ei n-ar fi fost in scun de masina ar fi zburat pe geam. pe mine, ditamai omul, m-a aruncat impactul pe scaunul din dreapta si m-am lovit rau la picioare si sold, pe ei, la cateva kg ale lor, fara a se tine de ceva, ii zbura afara din masina. asa ca eu sunt hotarata sa respect siguranta lor, in detrimentul confortului lor.

Lexi, poate daca ii iei un scaun rosu, colorat, sau roz, ceva atractiv, va sta in el de placere. fa-i-l cadou nu ca o constrangere, ci ca un bun catigat. e pacat pentru niste mofturi de-ale ei sa aveti tot timpul pericolul deasupra capului.

azi imi iau masina (sper). ieri am vazut-o, am batut palma, azi ii definitiveaza actele si e a mea. abia astept! e un Opel combi din 2004 (dupa buget), dar are tot ce-mi trebuie sa fie o buna masina de familie. si-mi place ca are 10 airbag-uri, deci la capitolul asta sta bine (sper sa n-avem nevoie de ele...). masinuta mea, abia astept s-o conduc! sa fiu din nou independenta!

va las, ma-ntorc la treburi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Rox, sa stapanesti sanatoasa masinuta si sa fie intr-un ceas bun.
Beatrix, am inteles intr-un final ce inseamna isofix, eu credeam ca e ceva legat de centuri, dar acum am priceput. La masina mea sigur nu am un asemenea sistem, nu stiu la cea a lui Cristi, va trebui sa dau husa jos si sa ma uit. Adevarul e ca mi-ar conveni de minune un astfel#351;e de sistem caci mi se pare f stresant sa se tot miste scaunul ala pe bancheta. Intotdeauna ajunge fii-mea sa stea stramb in el, nu stiu cum reuseste. Asa, daca ar fi sezutul fixat, ar fi super.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Rox, sa o stapaniti sanatosi.

beatrix, iti dai seama ce-mi ploua in gura ... ma refer la scaunul ala Cybex la 110 Euro....rosu, verific daca am isofix la vreuna din masini si iti dau de veste. prietenul tau vine direct in Brasov ? ca sa stiu cum imi fac planul de recuperare
la noi e la 830 lei, deci dublu. vezi www.bebeplanet.ro/categorie/Scaune-auto-copii/Sistem-Isofix/produs/Cybex---Scaun-Auto-Solution-X-Fix/18,98,2759,detalii.bebe" target="_blank">aici

Lexi,merci, e o varianta buna si cea propusa de tine, sa vad pe cine deranjez mai putin, chiar nu vreau sa complic lucrurile...

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Roxana, sa stapanesti sanatoasa masinuta, iar pana diseara, sa faci o tura de cartier cu ea !

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

scuze daca am monopolizat discutia cu scaunul auto

va mai provoc la o discutie interesanta, CE MAI GATITI ???
sunt colaps, nu mai am inspiratie deloc si m-am saturat... rutina, bat-o vina. vreau ceva delicios si sanatos.

am mai batut-o la cap pe Xandrinne si m-am mai uitat pe blogul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hmm, delicios si sanatos nu prea stiu, pentru ca sotul meu nu mananca prea sanatos. La el mancarea daca nu are carne (mai ales de porc) si ceva grasime, nu e mancare. Eu de ceva timp nu mai mananc ce mananca el, ci ceea ce ii pregatesc Mariei. Fac cantitati mai mari ca sa pot manca si eu. Ieri mi-am facut niste spanac dar nici ala nu a fost foarte sanatos. Am taiat o capatana de usturoi, am pus-o la calit in putin unt, apoi am amestecat cu smantana si am pus totul peste spanac.
Dar as vrea sa incerc o reteta din serialul coreean la care ma uit:
castraveti, morcovi, ceap#259; si verdeata, toate taiate a la julien (nu stiu daca am scris corect) si calite in sos de soia. Avem nevoie de cateva fileuri de peste crude, taiate pe jumatate, date prin faina pe ambele parti. Bagam legumele taiate si calite ca umplutura la peste, rulam fileurile si le punem la fiert in bain-marie (in film foloseau un tifon deasupra apei care fierbea). Chiar as vrea sa incerc, cred ca e sanatos si gustos pe deasupra. Sper sa-mi si iasa ceva...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

mda, 'suna' delicios.
Vlad si taxu' sunt mari amatori de peste, eu mai putin

eu am facut in premiera musaca de cartofi cu carne de pui, dar tot mai delicioasa mi se pare cea cu carne de vita
si o sa fac o lasagna in weekend, in rest....

aaaa si am mai facut niste clatite cu sunca+ciuperci+ceapa+busuioc+ mascarpone !!! (in loc de smantana), apoi cascaval ras pe deasupra... mmm delicios
compozitia merge si cu paste(in loc de clatite)

Mergi la inceput

Buna seara!

Lilina, sa-ti zic ce-am gatit eu in seara asta, ca tot am avut sarmale la felul 2 si voiam sa fac felul 1. Ca sa nu mai gatesc tot cu carne, by the way, Lexi si eu vreau sa ma feresc sa gatesc tot cu carne (noi consumam carne de pui), am pus la fiert 3 cartofi, am calit in putin ulei ceapa si morcovul, am mai pus dovlecei taiati cubulete si pastai, am adaugat si vreo 2 paste (model mai lat), iar la sfarsit am dres cu smantana+galbenus+faina. A iesit foarte delicios.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Beatrix, ce serbare? Cea de dinainte de vacanta?

Sandra, "La multi ani" si din partea mea.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput