Bucurii de sept - oct 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, multa sanatate si succes in gasirea unei noi masini. Noi am luat ambele masini la second-hand, nu ne permitem una noua. Si suntem extraordinar de multumiti de amandoua. Asa ca mult succes!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare si de la mine.

Mai fetelor un nou capitol .... incredibil cum trec anii... Daca voi va aduceti aminte cu nostalgie despre clubul scutecelor eu ma gandesc he,he la "Asteptand o minune...." , apoi la nasterea lui Dragos, apoi Victor ......

Gety- sanatate Mariei.

Trischa - mai deja culci baietii la tine...

Roxana - sa ai noroc de noua masinuta!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare

bine v-am regasit in noul capitol

mult sanatate Mariei

Rox, spor la car-shopping

Noi azi il ducem pe Vladut la cursurile de fastrack kids, suntem foooarte curiosi sa aflam cum va reactiona Vlad la noua gashka

INTREBARE !!!
ati schimbat scaunele auto la copii ? Vlad e ff atasat de scaunul lui in care putea sa si doarma si nu stiu cum va primi noul tip,
in care nu va mai putea dormi

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Gata, a fost Maria la dr. Din pacate n-a scapat de antibiotic. I-a dat Klacid. Din pacate, in aceste 2 zile n-am observat nici o ameliorare cu tratamentele antitusive pe care i le-am dat.
Ma gandeam ca ne indreptam spre antibiotic.

Si dupa terminarea tratamentului, am sa-i dau si bronho-vaxom. I-am dat si eu acum un an doi, dar nu m-am tinut sa-i dau schema completa.

Roxana01, sa-mi trimiti scrii si mie cat te-a costat masina. Eu inca n-am renuntat sa ne luam masina, macar pana in vara urmatoare, tot un SH. Tot ii bag "pastile" sotului, sper pana la urma sa am noroc. Mie mi-ar placea un Opel Corsa, chiar si cu 2 usi numai.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutaree!

Lexi, multam ca ai mutat subiectul! ati scapat de raceala?

Insanatosire grabnica si Mariei de Gety si de fapt tuturor bucuriilor bolnave!

Roxana, succes cu masina, sa fie totul ok!

Trisca, wow, dar cate limbi vorbeste fata ta? bravo ei!

Lilina, de ce crezi ca nu mai doarme in noul scaun? Eric nu are absolut nici un fel de problema si doarme chiar foarte bine! trebuie doar ajustat bine scaunul. Eu am doua modele diferite, mai scumpe decat majoritatea, pt ca am optat in continuare pt optiunea cu iso-fix! am eu o problema cu asta. Sunt foarte multumita de scaune si crede-ma eric doarme foarte des in masina si e incantat de scaunele lui! bieninteles, unul e albastru si celalalt e negru, culorile lui preferate! Asta daca te referi la noul scaun din grupa 18-36 kg! Daca optezi doar pt inaltzator (care desi e de la 18 kg si 1.10, eu personal nu-l recomand) atunci nu stiu ce sa zic.

repede sa va spun 2 lucruri din ciclu o noua etapa !

1.Eric suparat ca ma suparasem eu:

eu: Eric, mama te iubeste pana la cer si inapoi, nu e suparata pe tine, e suparata ca ai taiat pantalonii cu foarfeca!
E: eu te iubesc mai mult!
si ... doar pana la cer sa ma iubesti, nu si inapoi!
eu: cat de mult ma iubesti tu?
E: pana la cer, iau racheta, ma duc pana la martieni si apoi pana la luna! atat te iubesc eu (gesticuland evident)

2. ne jucam de-a animalele

eu: mac mac
E: ham ham
.
.
.ajungem la
E: muuu muuu
eu: miau miau
E: mami, nu auzi?
muuu muuu
eu; ba da, faci ca vaca
E: nu asta, muuu muuuu
eu: dar ce este?
E: muuuu, scoate laptele, trage-ma de putza
eu nedumerita de-a dreptul: pai cum asa, ca laptele iese din tzitzi
E: da da, dar tztzi meu e mic
dar putza e ca tzitzi de vaca daca stau asa si se aseaza in 4 labe

El era asa de serios, eu nu stiam cum sa ma abtin sa nu rad si am dat-o pe explicatii!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Beatrix, foarte tare Eric
da, ma refer la scaunele auto 18-36 kg, alea nu se mai lasa pe spate, ca celelalte... in fine, ma intelegi tu. Banuiesc ca se doarme si-n astea, dar in fund, nu ?
nu vreau inaltator, cel putin nu deocamdata, desi nu sa iau 2 scaune de masina...

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

beatrix, super faza cu iubitul!!!!

Lil, sunt sigura ca daca-i iei un scaun care sa il atraga (sunt alea Ferari, rosii, sau unele cu mai multe culori, sunt foarte frumoase) nu-i va fi greu. in plus, stimuleaza-l din timp, spune-i ca-i pregatesti un scaun de copil mare, ca a crescut si nu mai este bb. iar daca o iubeste pe verisoara, poate-l faci sa se simta important ca ii da ei scunelul lui. noi am schimbat de ceva vreme scaunele copiilor, acum chiar si victor are scaun de copil mare, dar pot dormi in el. le place foarte mult ca le-am luat scaune cu manere laterale care se ridica daca ei vor asta. te sfatuiesc si pe tine sa iei asa, sunt foarte practice. mai sunt unele cu loc pt sticla, iar mi se pare util si atractiv pt vladone. cred ca nu pot pune site-uri pe forum, sa nu fac publicitate, dar eu de pe net am luat amandoua scaunele (victor are pe verde si daria pe rosu, acelasi model).

Gety, , iti trim pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamaaaa, Beatrix, ce comparatie i-a trecut prin cap lui Eric.
[radtare]

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

da, ma fetelor, face cateodata niste asocieri de ma lasa fara replica!

Lilina, da, nu se mai lasa pe spate ca celalalte,, dar cele care mai au inca iso-fix-ul, au totusi o inclinatie si spatarul este mobil fata de cele rigide dintr-o bucata. Mai are lateralele care i-l tin bine pe copil. Inca un plus, cand creste suficient incat centura masinii sa-i vina corect peste umar, dai spatarul jos, ramane partea de jos care se foloseste drept inaltator, dar inaltatorul ramane tot fixat in sistemul de iso-fix nu depinde de centura masinii! E adevarat ca la scaunul din grupa asta, cand pui frana, din cauza inertiei capul vine usor in fatza, dar isi revine usor la loc pe perna, daca perna e reglata corect. Nici noi n-am putut sa o reglam bine din prima, dar dupa cateva drumuri scurte de test, am reusit. Asa am zis si eu ca iau unul bun si cel de-al doilea mai ieftin dar pt ca amandoi iesim cu masina pe autostrada si negasind nimic care sa-mi indeplineasca conditiile la pret mai mic, am luat doua in acelasi sistem dar firme diferite (unul recaro, unul cybex). Bine, eu cred ca am fost si un pic exagerata ca vreo juma de an am studiat scaunele astea pana sa ma hotarasc ce vreau.
cel negru pe care i-l avem noi, este asta :
www.amazon.de/Cybex-50020014-Solution-X-fix-Design/dp/B002R1JFWY/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1290452603&sr=1-1" target="_blank">scaun si sunt foarte multumita de el.
este in germana, dar pune textul in google translate.

Noapte buna Bucurii,

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Neata,dau ca tot am facut.
Roxana,cumpara linistita masina dar du-o la o verificare inainte.Noi tot second avem ca bani de una noua nu se aduna in veci,dar noi cand cumparam o masina o luam de la proprietar,adica nu de la parc de masini.Avem noi fixul asta sa vedem proprietarul si sa ne zica povestea masinii..fixuri.Acu ca sa glumesc-serios de vroiai o masina o vindeam pe a noastra care-i ok dar mereu mica pentru noi.Ca sa ma intelegi ,masina buna pt noi e doar un bus.Altfel nu avem loc,dar asta e..poate ,poate.
Cu scaunul,noi avem un RECARO cumparat de pe Ebay,care merge pana are copilul 1,40m.
Aici ploua si e frig,magazinele si orasul sunt deja impodobite de sarbatoare si au inceput sa se construiasca pietele de Craciun,si gata inca un an,sanatosi sa fim.
O zi frumoasa si soare!!

Lilina,copila mea poate dormi in scaunul ei si chiar doarme toata noaptea ca noi calatorim mult.

Mergi la inceput