Bucurii de sept - oct 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
Crisnemes spune:
Si la noi a venit Mos Nicolae aseara, din pacate noi astia mai batrani nu am primit nimic copii insa au fost in culmea fericirii.
Nasa lor care locuieste in Irlanda este acasa pentru cateva zile si i-a rasfatat cu jucarii.
Din pacate Victor a facut ieri febra si azi a ramas acasa la bunici. Cred ca este o reactie dupa vaccin, pentru ca nu tuseste, nu-i curge nasul.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
La multi ani tuturor celor care azi isi aniverseaza onomastica, in special lui Nicolas Mihai de pufy si lui Rares Nicolas de princess. Sa fiti sanatosi, pui scumpi, si sa aveti parte de bucurii multe in viata!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
"La Multi ani!" de Sfantul Nicolae tuturor sarbatoritilor!
Nicolas Mihai pui de Pufymic si Rares-Nicolas pui de Princess
Roxana01 spune:
buna, fetelor!!!!!
La multi ani Nicoletelor si Nicolailor! sa fie sanatosi si fericiti!
a venit si la noi mosul, aseara chiar, caci dimineata noi suntem foarte grabiti cu pregatirile pt gradi. mi-a placut ca amandoi copiii si-au pregatit temeinic ghetutele, au stat si le-au sters. au primit dulciuri, suc si cate o jucarie simbolica. parintii au primit cate 4 bomboici raffaello (castigate cadou la hipermarket, caci am cumparat cutii de raffaello pt educatoare ).
In weekend ne-am vazut cu o fata de pe forum, de la donatii, care are un baietel de 9 luni. si i-am dat ei parte din hainutele/ jucariile stranse pt donat. Mi-a crescut inima de fericire ca au participat si victor si daria la donatie si amandoi au fost foarte doritori sa dea din hainutele/ jucariile lor. in plus, ne-am vazut la un mcdonalds si eu le luasem cate o punga de cartofi prajiti (exceptie de la regula) si amandoi se imbulzeau sa imparta cartofii cu bb.
Apropo de cartofi, am fost la un Mc unde era si o petrecere. erau mai multi copii acolo. noi ocupasem 2 mese mai departe de petrecere. o masa la care stateam eu si mamica si o masa cu tava copiilor, unde veneau daria si victor si mai mancau din cand in cand cate un cartof pai. Deodata vine un baietel de vreo 4 ani de la petrecere si se joaca cu o jucarie lasata de victor pe masa. nimic de zis. numai ca vine si maica-sa, isi lasa paharul gol pe tava la noi si incepe sa-i dea copilului din cartofii alor mei... n-am zis nimic la inceput, dar vazand ca nu inceteaza, i-am spus frumos ca noi nu suntem la petrecere si ca aceia erau cartofii copiilor mei, platiti de mine. Ea spune: "ah, n-am stiut!" dar nu pleaca si-si lasa copilul sa manance in continuare din cartofii nostri. mai, m-am enervat rau! nu de alta, dar nu-mi propusesem sa dau multi bani pe iesirea aia si in nici un caz nu doream ca alt copil sa manance din mancarea alor mei... mi s-a parut de-o nesimtire crunta. mai, daca-ti spun ca eu am platit cartofii si ca sunt ai copiilor mei, ca n-avem nici o legatura una cu cealalta, de ce continui sa iei din ce nu-i al tau???? ca sa nu intelegeti gresit, nu era o amarata, era o tipa bine imbracata si copilul asemenea (doar ca nu era "tipa" copilul).
va dati seama ca m-a deranjat chestia de v-am spus-o si voua... una peste alta, totusi m-am simtit foarte bine, baietelul caruia i-am dat hainutele era un super dulce, i-a pupat pe ai mei, era un lipicios.
Multa sanatate bucuriilor bolnavioare!
anangel_lexi spune:
Doamne, Rox, ce nesimtire la faza cu cartofii prajiti!!! Scuze, dar nu m-am putut abtine...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Doamne Rox- asa cum spune Lexi - mare e gradina Domnului!
Am o intrebare - voi cum si cu ce luati temperatura copiilor?
Eu am un termometru digital - normal. De fiecare data imi arata alta temperatura. Cand erau mai mici cel mai comod era in fundic si stiam ca am luat temperatura OK, acum nu ma mai lasa....Voi cum procedati?
anangel_lexi spune:
Cris, am si eu unul digital, ii iau temperatura pe frunte. E OK, nu am avut probleme pana acum.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
Va ofer o fierbinte. Parca a fost mai bine Maria noaptea trecuta, asa ca imi fac sperante mari sa plec cu ea sanatoasa acasa.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Crisnemes spune:
Lexi- merci de cafea!
Ma bucur ca Maria e pe drumul cel bun.Termometrul este unul special pentru luat temperatura de pe frunte?
Azi Victor sa dus la gradi, nu mai avea temperatura defel.
anangel_lexi spune:
E un termometru digital care poate masura temperatura pe frunte sau in ureche. Are 2 butoane, unul pt frunte si unul pt ureche, si apesi pe butonul corespunzator zonei de unde vrei sa masori temperatura. Eu i-o iau de pe frunte pentru ca am inteles ca in ureche temperatura normala e alta dar nu stiu exact care. Sper sa nu vorbesc prostii...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute