Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hai baby ca se poate si mai bine.
Sa le stapaniti sanatosi!!!

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am uitat sa va zic, am schimbat si eu semnatura ,am implinit 32 sapt, Doamne ce repede a trecut timpul, mai e putin !!!

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Simo pe unde umbli ? nu te-am vazut pe forum deloc

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

sunt obisnuita cu mersu pe jos...2 luni am facut drumul respectiv zilnic...doar ca dura 45 min...acu vb sotului " greu la deal cu burta mare "

29 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Hai baby ca se poate si mai bine.
Sa le stapaniti sanatosi!!!

Shhhht! Cresc...

pai irina astea sunt hainutele...da tre sa iau sterilizator , termometre cadita , carucior , patut ...etc...greu acuma vine...ce bine ca voi le ati luat din timp...

29 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Asa e... Simo, Ralu, Ana pe umblati voi doamnelor?!? Sa nu dati voi nici un semn de viata asa... Foarte urat din partea voastra!

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Multumesc Carmen de raspuns.
Legat de plimbare pe jos eu ieri am mers 2 ore prin europa si am simtit ca mor de durere dupa ce am ajuns acasa. Azi in schimb am lenevit toata ziua.
M-ati omorat cu tortul de mere. daca mai vb mult de el cred ca fac si eu unul, doar ca sunt singura care papa dulce din casa.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

-in sfarsit reusesc si eu sa ajung la zi cu cititul.am avut destula treaba , unele le-am rezolvat altele nu, am facut curatenie generala si dupa asta am avut un adevarat recital de contractii.m-am speriat asa de tare incat la un moment dat mi se parea ca s-au sistematizat,in fine au trecut si alea dar nici nu mai fac nimic.
-imi pare rau de ce s-a intamplat insa ma bucur ca totul s-a terminat si sper sa nu mai avem divergente pana la final.nu este ceea ce ne trebuie.poate primesc si eu parola cand aveti timp.
-fetelor inainte de kidex mai este si baby expo sapt asta.la asta nu mergeti sau ati uitat de el?
-si da mai avem putin si mi se face pielea de gaina pe mine de emotie si de nerabdare :)

................................................
28+ alexandru stefan
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

gagici,burtici eu acum ma pregatesc sa plec in oras ,ca a venit al meu si mi-a zis sa ma imbrac sa iesim yupiiiiiiiiiiiiitoate burticile

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

si sa va zic: am fost la cora sapt asta si era o tanti la standul pampers care prezenta noul model "dry nu stiu cum".ori nu era aia facuta pt publicitate ori nu m-au impresionat pe mine.sunt putin mai subtiri decat cei clasici si aproape la fel ca si cei senzitive ( aia in punga alba)cica inovatia la ei este ca au nu stiu ce gel care absoarbe mai bine.prietena mea a folosit pe cei clasici, si a primit o punga si din aia senzitiv dar de care nu a fost asa de multumita.acu nu stiu ce sa zic mai mai gandesc.oricum marimea o sa fie pt inceput 1.

................................................
28+ alexandru stefan
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput