Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Zumzu dupa nastere, daca alaptam, cel putin in primele luni, nu prea e voie ciocolata, agitam tare pe bebe. Cateodata mi s-a parut mai stricta dieta de alaptat decat cea dinainte de sarcina.

Angie felicitari pentru bebe maricel!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 28+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burticile.

Felicitari Angie pt bebe grasun.

Apropo de adeverinte, stiti ce anume trebuie trecut pe adeverinta pt spital? E cea cu plata CAS sau cea in care iti ce nr de zile de cm din ultimele 12 luni?

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

buna fetili! Am aparut si eu dupa un somnic bun de dupa-amiaza!
Angi, felicitari pt bebe grasunel!!!

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

flori vad ei cand or veni bebeii
ce somn, ce stat degeaba

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Hello burticile.

Felicitari Angie pt bebe grasun.

Apropo de adeverinte, stiti ce anume trebuie trecut pe adeverinta pt spital? E cea cu plata CAS sau cea in care iti ce nr de zile de cm din ultimele 12 luni?

Laura

32+ cu

cred ca e asemanatoare cu cea pt medicul de familie, sa reiasa din ea ca s-a platit sanatatea si sa se specifice in ce cont

34+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Mirela, fetele care au testat scutecele nu au postat si o concluzie?
Mie toate prietenele mi-au recomandat Pampers, ca sunt de departe cei mai buni. O singura prietena a folosit Happy si a fost multumita, dar o alta care a luat doar de test mi-a spus ca sunt prea grosi si nu absorb ca Pampers. In legatura cu marimea, chiar am vorbit aseara cu nasii care au o fetita mica, si ei mi-au zis ca trebuie sa incep cu nr.1. Fetita lor s-a nascut cu 3,5 kg dar a ajuns la 3,1 si ii erau mari nr. 2 iar riscul e ca iese 'continutul' pe langa.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Mirela, fetele care au testat scutecele nu au postat si o concluzie?
Mie toate prietenele mi-au recomandat Pampers, ca sunt de departe cei mai buni. O singura prietena a folosit Happy si a fost multumita, dar o alta care a luat doar de test mi-a spus ca sunt prea grosi si nu absorb ca Pampers. In legatura cu marimea, chiar am vorbit aseara cu nasii care au o fetita mica, si ei mi-au zis ca trebuie sa incep cu nr.1. Fetita lor s-a nascut cu 3,5 kg dar a ajuns la 3,1 si ii erau mari nr. 2 iar riscul e ca iese 'continutul' pe langa.

fiecare in functie de pret si de cum le a mers pe pielea bebelusilor

eu as incerca pufies, cele ce au aparut acum si cele noi de la pampers, astea care cica sunt mai subtiri

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

de_ea nici eu nu m-am lamurit cat costa transportul pt comenzile de pe Amazon.co.uk Am stat si eu ieri toata ziua pe site, mi-am pus in cos o gramada de produse si cand am dat comanda mi-a spus ca anumite produse nu se pot livra la adresa data (ma gandesc ca problema era tara). Le-am sters pe acelea si cand am dat next mi-a cerut numarul de card, fara sa imi arate ce produse au ramas in cos, cat costa transportul, care e costul total ... am renuntat ca mi s-a parut riscant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

SCUTEC'pt noi o sa fie buni aia cei mai ieftini ,daca suporta bebelina
caci trebuie muuuulte

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Angie, felicitari pt bebe rotofei!

Eu azi am prestat prajitura asta. Acum e la racit. Sa vedem ce minune o fi, ca e premiera...

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput