Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

hello fetele...sunt plina de spumite azi...am fost la servici ca de...m au sunat ca e nebunie mare si au mare nevoie de mine...am ajuns acolo si imi zice manageru mare ca nu tb sa vin azi ca cine a zis sa vin...am crezut ca lesin...evident am tras o cearta cu el ...ca sa nu mai zic ca m am dus pe jos(1 ora 20min) ca al meu sot a zis ca nu ma mai lasa cu masina ca nu mai am reflexe si sunt aeriana....la intoarcere am luat un taxiofffffff

Laura m am uitat si eu acum pe pozele puse de tine ...esti sigura ca ai doar 20 saptamani? ca burtica e maricica e cat a mea

29 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

carmen

legat de pampers, cateva fete de la odiseea de vara a delfinasilor au cumparat cativa de la firme diferite ca sa vada cu care se impaca bebelusul mai bine

si eu stau in dilema ca nu stiu ce nr sa iau, dat fiindca sunt 2
mai astept si cantaririle lor din decembrie si apoi cumpar

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mirela;al meu nu m-a ajutat cu nimic.S-a culcat de amiaza ca El n-a dormit bine azi noapte
Ma apuc de facut mancare..nu apa,nu zahar,nu ulei,nu smantana in casa..m-am enervat si am mers cu masina la magazin..e la 150 de metrii..bagaj greu..ca am mai luat una -alta..intru in casa ..El bineinteles doarme bustean..am facut mancarea da am plans vreo juma de ora pana m-am descarcat...
Nu observa ca am nevoie de ajutor..nimik nu face..si am izbucnit cand s-a trezit si cauta apa...am tras o cearta zdravana...
Nu am dreptate..am masina de spalat vase si de rufe..de ce ma plang..EL NU F CURAT,CA NU FACE SI GATA!
Am zis ca de maine stau in pat..nu mai fac nik nik...sa vada cum e.
Intr-un final au mancat binemersi..si au taiat-o de acasa..

Irinuka;multumesc de reteta..e bun si fara frisca?nu prea imi place frisca..mai ales cu mere.

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

babyleeks maine fac 22 de saptamani,dar oricum eu eram grasuna cand am ramas insarcinata adica aveam 76 de kg

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Babyleeks ;imi pare rau ca te-au fentat..ai f miscare nu gluma..saracuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.Am aparut si eu pe aici sa va tin companie pt vreo 40 minute.
Carmen-da am jucat si eu si a fost asa fain.nu mai iesisem noaptea nici nu mai stiu de cand.

Andreea 28+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Tunde hai nu mai fi trista. Imi pare rau ca sotul nu te ajuta, imi dau seama cata nevoie ai. Eu recunosc ca nu cred ca m-as descurca fara al meu sot. Ma ajuta la toate, e atat de dulce. Dar ma ajuta si inainte de sarcina, nu doar acum. Ca asa mi se pare normal... nu e el cu nimic mai smecher decat mine incat sa nu trebuiasca sa faca aia, sau cealalta.

Eu n-am pus frisca pe el si nici alta crema. Arata exact ca si crema de zahar ars, asa ca nu mi s-a parut necesar. Poti pune alta crema... care iti place tie daca vrei neaparat sa ornezi cu ceva...

Si eu sunt "un car de draci", dar pe mine nu pe altcineva. A venit socre-miu pe la noi ca sa ne impcam cu soacra-mia.... bla-bla-bla. Prostii. Si pe mine m-a luat tremuratul si imi batea inima atat de aiurea cand il auzeam. Eram emotiva si inainte dar acum nu ma pot controla deloc, n-am vazut asa ceva.

Mirela e buna ideea cu incercatul mai multor firme de pampersi, dar poate sa-i imparti cu alte mamici... ca asa sa iau cate un bax din fiecare...

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Hello burtici!
Am revenit si eu printre voi. De la faza cu parola n-am mai intrat, ca a lucrat soata de acasa, am tinut-o si pe flavia si am stat mai mult intr-o plimbare

Ieri am fost la targul organizat de Mami, la sala Dalles, a fost dragut, nu stiu ce sa zic, toate peste toate (caldura, inghesuiala si hartuiala promoterilor) a fost ok.

Ma duc sa ma mai uit la ce ati scris, desi am sarit muuulte capitole, si revin

in rest nu am multe vesti, decat ca marti ma incumet sa merg la medicul meu de familie sa discut planul de intrare in prenatal... si daca nu vrea (IAR) sa-mi dea medical, o sa trebuiasca sa merg doua saptamani la serviciu pana la jumatatea lui decembrie

a, si sa nu uit, imi scrie si mie cineva un PM cu parola, va rog?

pup fetele, si revin dupa citirea in diagonala

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Ziki;bine ai revenitnu gasesc PM la tine
Nu apare- al ai activat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ai dreptate, oare de ce?
am mai primit pana acum mesaje
ma duc sa ma uit si iti spun cand rezolv.

multumesc mult ca ai incercat, oricum

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput