PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Aici e placut! sunt 14 grade!

Chiar e liniste pe forum...toata lumea munceste..se vede ca au inceput fetele serviciul.

Eu iar trebuie sa ma gandesc ce ii dau la copilas de mancare deseara.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Salu

am intrat si eu sa fac niste zgomot :))

sunt la servici si am o durere de cap terifianta dar mi'ai atras atentia bobita, tu ii gatesti in fiecare zi Irinei?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu nu gatesc in fiecare zi. Adica de ex gatesc mai mult duminica, 2 feluri, si asa avem pana miercuri (ca nu mancam decat seara). Apoi gatesc o data la 2 zile, sau in fiecare zi depinde de cat de bun a fost si de cat de repede s-a mancat. Dar seara fac chestii usoare : o mamaliga cu ceva, o iahnie de fasole (cu fasole de la borcan, deja fiarta), macaroane cu branza, o tarta, niste legume de la borcan (fasole verde sau mazare). Noi seara mancam rar carne, asa ca e mai simplu.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am ajuns si eu in magazinul DM. mi-am luat cateva chestii de acolo, sa vad si cum vor fi.
fetelor, despre care pasta de dinti vorbeati voi de la DM, buna pt copii , fara flour? ca sa nu mai am mustrari cand o vad pe Sofia ca inghite...
daca o las de capul ei, se spala pe limbasi papa pasta de dinti iar dintii raman neatinsi asa ca mai bine ii iau eu fiecare dinte in parte la curarat si chiar daca inghite pasta stiu ca a fost si spalata
pe mine ma aucase o greata de muream cand am intrat in magazin asa ca nu am stat prea mult sa citesc toate etichetele sa caut...:(

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Marina, KingFisher se cheama pasta de dinti. Dar mai nou se gaseste si in alte magazine nu doar in DM. Mie nu imi mai place asa de mult, mi se pare ca nu imi curata bine dintii, dar pt copii cred ca e ok...
Chiar, cum iti mai e? Mult mai bine decat la sarcina precedenta sper

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Marina eu i'am luat pasta de la earth friendly baby, cit e cea de la dm?

si eu gatesc tot asa, sambata sau duminica si inca o data in timpul saptamanii, in rest mai facem si noi, paste/cartofi copti/alte chestii.
Bine si bona ii face zilnic mamaliga, ca de cind ne'a spus mama ca 'mamaliga e aur pentru creier' cred ca i s'a facut creieru' ca lingoul si paste si alte diverse chestii desi i'am tot repetat sa nu'i mai gateasca la cerere.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

merci, o sa caut si astea. eu ma gandeam sa o spal cand cu pasta cu flour cand cu pasta fara. ca totusi aia cu flour e mai buna si are nevoie dar sa nu ma simt prea vinovata...

eu ma simt ceva mai bine de data asta. am greturi cat duce trenul dar totusi inca nu am ajuns la rehidratare la spital

de gatit imi gateste o data pe saptamana vro 2-3 feluri de mancare tanti care imi face si curatenie. i s-a facut mila de mine cand m-a vazut asa ingretosata. eu acum pot manca apriape orice dar cu conditia sa nu gatesc Si mancarea asta ne ajunge juma de saptamana apoi ne descurcam cu chstii simple: cartofi, paste sau salate...cand gatesc eu aleg ceva mai putin mirositor sau chiar ceva ce se mananca rece

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Noi folosim pasta de dinti fara flor. Am cumparat de la un Plafar. Nu stiu cum se cheama.

Cu gatitul....eu gatesc ceva pentru weekend si de regula ajunge si luni. Oricum Irina mananca in timoul zileie la mama,dar pentru seara trebuie sa ma gandesc eu. Si eu tot cu paaste,clatite si alte chestii nu neaparat cu carne. Dar sunt mereu in pana de idei pentru seara.
Ii dau ceva carne daca imi spune mama ca nu a mancat la pranz.

Am descoperit ca Mosul i-ar putea aduce altceva Irinei...un trenulet electric. Pare foarte interesata:)

MARINA...e bine ca poti manca...imi aduc aminte ce calvar a fost si pentru mine mancarea in timpul sarcinii. Dar nu am ajuns in spital ca tine.Mancam seminte de dovleac si floarea soarelui . Eraa mancarea mea preferata.Aoleu,sper sa nu-ti fac pofte

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

OOKA, asa benefica e mamaliga? Contine porumbul ceva ce e bun pt. creier sau cum de? N-am mai auzit pana acum...

Pasta noi folosim Nenedent, e fara fluor, dar scumpa rau, dupa ce se termina tubul asta trecem si noi pe King Fisher fara fluor.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ma, mie mi-a zis sa folosesc cu fluor, mi-a zis si cate unitati sa aiba :). Ma distreaza faza asta cu bordeiele :).

Aseara eu si Maya am mancat papara de ou cu branza si salata de rosii :). Eu am inceput sa ametesc in drum spre casa, si am crezut ca de foame, asa ca trantit ouale in tigaie (si eu si Maya suntem moarte dupa oua), dar de fapt nu era asta. Asa ca toata seara am legumit.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput