Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simonacipcu graba mea am sarit "peste tine". Tu esti faina oricum, indiferent ce si cit papi..insa ma bucur ca ai mincat ciorbita cu cipercistiu ca iti plac. Poti sa rezisti ca de la orele 18 sa nu mai papi nimic, ...doar daca vrei..dar se poate... Succes!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

strumph, mie la targul tau mi-au picat ochii pe jucariile alea de lemn, puzzleurile in special..pt ca toata saptamana trecuta m-am chinuit sa-i gasesc lui vlad sa-i comand ceva..am gasit pana la urma, dar ce sa-ti spun ca preturile la targul vostru egaleaza cele din romanica la magazinele online..asa ca..ce sa mai zicem la salariile de aici..
madutza, cred ca ar fi bine sa ne impartaseasca succesul mamicile cu bbi mai mari care chiar au reusit.. la noi a mers prima zi pt ca i-am nimerit momentul, ieri deloc, azi doar de dimineata pe urma a mai trantit unul in pampers ca n-am fost pe faza..de spus nu spune
dar ca sa-ti relatez pe scurt: ma inceput acum cateva luni bune, se aseza imbracat pt o secunda se ridica..si tot asa..era mai mult o joaca..pe urma a inceput sa se aseze ca sa ma anunte ca deja a facut..treptat am insistat si l-am tinut mai mult pe oala chiar fara motiv doar ca sa lungesc perioada de sedere..cu carticele, TV pe desene si tot asa, ce-i place lui mai mult am ajuns sa stam si 15 minute..in acelasi timp l-am lasat cu mine la WC cand faceam pipi ca am zis poate poate o intelege ceva, ca trebuie sa facem la WC, ca tragem apa ...sambata, cum s-a trezit, a baut lapticul si l-am asezat pe oala la desene cu carticelele in mana si am stat la povesti..si uite asa din cand in cand ii mai aduceam aminte de ce stam acolo..si surpriza a facut..am mers la WC, am tras apa ( e fascinat ) si parea f incantat..si de atunci tot explicam sa anunti, sa anunti daca faci, sa aduci oala si tot asa..dar nimic..iar sambata l-am laudat toata ziua iar seara am fost si i-am cumparat ceva ce-si dorea el..un tractor..e f incantat..acum eu incerc sa perseveram dar se pare ca face doar daca ii nimeresc eu momentul..si e greu, ca nu-mi iese intotdeauna..
eu insist pt ca imi e greu sa-l mai ridic in brate la chiuveta sa-l spal la fundulet..nu stiu cat o sa mai pot, iar la noi servetelele nu merg..cert e ca el nici nu mai suporta pampersul, in somn noaptea se trage de el, ziua abia reusesc sa il mai pun..
asa ca fetele asteptam sfaturi...

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Aha... mi-ati raspuns deja o parte dintre voi..Multumesc! Intreb maine dr...eu firisoarele rosii-albastre le am de mult timp, ce ma sperie sunt gilmutele astea pronuntate, albastrele si dureroase.
Sper sa existe un leac si pentru ele....Vin cu vesti de la dr...dar ajuns seara tirziu, doar la 19 am programare...pina ma intorc inca 2 ceasuri...deci...orele 22-23...sau miercuri.
pup pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

neata si de la noi..sa vedem ce am retinut..
catank, cel mai bine intrebi dr, eu stiu ca n-ai voie creme..dar sunt curioasa ce o sa-ti spuna, sa vii sa ne impartasesti si noua, suferim de aceeasi boala..
bbyasmi, buricul eu nu l-am avut in afara la prima sarcina, sa vedem cum evolueaza acum..deja e la limita
hapiness,simonacip, eu desi cantarul creste...la dulciuri nu pot renunta uite, acum dimineata aveam o stare de ameteala..am bagat o cioco cu rom si deja ma simt excelent

Miki, e de la rom.
Glumesc, sigur, si eu am glicemia mica si imediat fac crize hipoglicemice...

Catank, si eu am niste vase sparte pe picioare..Dc iti spune ceva drul ma intereseaza si pe mine

Roxy, Lavi

Simona, mami de baieti David, Matei si 25+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simona, sigur e de la rom..ar mai merge si unele cu lichior ca sunt preferatele mele..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Aha... mi-ati raspuns deja o parte dintre voi..Multumesc! Intreb maine dr...eu firisoarele rosii-albastre le am de mult timp, ce ma sperie sunt gilmutele astea pronuntate, albastrele si dureroase.
Sper sa existe un leac si pentru ele....Vin cu vesti de la dr...dar ajuns seara tirziu, doar la 19 am programare...pina ma intorc inca 2 ceasuri...deci...orele 22-23...sau miercuri.
pup pe toate

eu n-am decat firisoare din acelea..aparute la prima sarcina ..dar vad ca acum se intinde zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

happy, ufffff nu imi doresc sa ajung spre nastere si sa nu am ales un nume la baiat. asta chiar ma streseaza.....nu am crezut nici o clipa ca o sa avem asa bataie de cap cu numele...
momentan cred ca ne-am decis la Lucas (probabil Lucas Luchian). oricum nu cred ca mai punem si noi Eduard...

mami x2 , de fetita cu codite si s 27
.

Bre, dar Lucas cu Luchian mi se par ca-s cam aceeasi Marie cu alta palarie.
Cauta altceva in loc de Lucas, ca am vazut ca la Luchian nu renunti.Si mie imi place, dar Lucian.
Cand am ramas insarcinata cu A, eram hotarata Razvan Andrei. Razvan nazdravan si Andrei sa fie nume de sfant.
Si uite asa, inainte sa nasc cu vreo luna, o prietena din Suedia, care a fost aici si s-a stabilit acum acolo, imi zice: vai Nana ai grija la Razvan ca or sa rada copiii de el la scoala, ca islandezii nu au z si zic s in loc de z, si o sa-l strige Rasvan, iar ras inseamna f u n d. Am plans si m-am consumat si am ajuns la concluzia ca e mai imp sa=i fie lui bine decat sa insist eu cu Razvan, si am zis ok, atunci Andrei doar. Bunnnn.
Si dupa ce s-a nascut am fost sa-l inregistram si acolo stupoare, trebuie musai sa aiba si nume islandez, ca sotul e islandez si automat ia si copilul cetatenia.
SI uite asa, cu A la terapie intensiva si eu bocind pe la aia, am ajuns sa-i punem si Stefan. Si acum are 2 nume de sfant care i se potrivesc, ca in nici un caz nu e A nazdravan.
Deci nu se stie niciodata cu socoteala de acasa.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki...am 2 care fac la toaleta, dar iti spun sincer ca nu stiu ce sfat sa-ti dau...Pe ai mei i-au dezvatat la cresa..in jur de doi ani...Dar nici unul dintre ei nu a vrut sa stea acasa la olitza, ci direct la reductor..Olitzele le-am cumparat degeaba...
Oricum stiu ca i-au pus des, la anumite intervale...chiar daca nu cereau...pentru ca le ia ceva timp pana sa invata sa ceara...asa ca ele ii puneau preventiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neata burtici frumoase!
Ce faceti voi?
Am citit ca un copil cuminte totul inainte ca sa fiu la curent
tin sa va anunt ca, cantarul meu de dimineata arata ....67,2 adica in jos...Acum nu stiu daca sa ma bucur sau sa disper
Happy sa sti ca gandul ca il protejez ma tine tare si nu poftesc.Ieri am fost la ziua unei fetite si toata lumea papa tort si pizza si maximix si bea cola si prostii si eu am baut apa plata si o cafeafara zahar evident .si la ora pranzului am papat pui cu salata si painica
Tin sa va anunt ca de azi incepe o noua era, mi-au trimis de acasa o carte cu alimentatia diabeticului cu echivalente intre carbohidrati si ce se poate papa iar o prietena mi-a luat un cantar digital , asa cade asta seara voi manca spermai mult( eu am impresia ca in dorinta mea de a nu exagera cu carbohidratii pap prea putin
Catankiubita ai grija de chesta cu "ghemul" ca poate fi periculos, nu vreau sa te sperii dar mai bine fi precauta mai ales daca ai in familie cazuri de tromboze... Ma intreb ti-a dat vreun dr sa faci analize de coaugularea sangelui? sau minimul necesar in pt afectiuni trombotice? cand te mai duci la Buc incearca poate poti sa faci analize sau sa vb cu dr..
eu una iau 50 mg de aspirina in fiecare zi pt a evita accidente desi analizele mi-au iesit bine dar aveam o mica iesire din normal...
revin, dr mi-a recomandat sa iau aspirina, iar eu am facut analize de sange la greu inainte sa raman gravida pt ca a doua sarcina am sf tragic la 37 de saptamani..
eu zic ca mai bine du-te si cerceteaza...

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

happiness nu te mai gandi la cozonac ca este dulce si ingrasa da, a fost din ala bun, facut nu cumparat. eu nu cumpar niciodata. doar prajituri mai cumpar asa cate una, cand mi se face pofta, dar rar. ca tot ai zis de sarbatori...abia le astept ca o sa faca mama atatea bunataturi, si eu o s-o ajut, evident dar mai mult la mancat o s-o ajut.

simona ce de ai mancat sa-ti fie de bine tot, numa' bunataturi. bine ca ti-ai scos ciobul din deget ca te cred si eu ca era naspa cu el.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Cred ca promit si eu solemn, ca si Happy ca nu mai pun gura pe dulciuri 3 luni inainte de azi...si nu mai maninc nimic dupa 18.00 Oare pot??

Simo, pai eu sincer cred ca nu am mai pus kg, ptr ca eu dupa 6, 6 jumate chiar nu mai maninc.
La 6 e ora de masa ptr A si mancam toti, dupa care pe el il bag la somn la 7 jumate si noi ne bagam la film. Si gata seara.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki,madutza mi se pare asa amuzant cum povestiti voi de puiuti cum stau pe oala, sau mai bine zis cum nu stau

miki trebuie cumva sa faci ca nu prea ar mai trebui sa-l ridici in brate, este greu , tu ai burtica maricica de acum.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput