Circul Globus-la care spectacole e mai ok pt copii

Circul Globus-la care spectacole e mai ok pt copii | Autor: Alex@Sara

Link direct la acest mesaj

Demulticel vroiam sa ducem copiii la circ,dar tot am amanat.In we trecut am fost la plimbare in parcul Circului si Alex mai mai sa intre la spectacol(era deja inceput ca altfel am fi intrat)>Le-am promis ca saptamana asta mergem sigur,dar acum vad ca sunt 2 spectacole
Galele circului http://www.circulglobus.ro/spectacol.php?spectid=1018

si 4YOU http://www.circulglobus.ro/spectacol.php?spectid=1017 .
Copiii au 5 ani si 2 luni si 2 ani jumate-nu cred ca ne lasa si cu bebelina de 1 an si 3 luni,asa ca noi doua o sa ne plimbam/jucam prin parc ca e tare frumos inca .Care spectacol ni-l recomandati?Mulsumim mult pt orice idee/sfat.

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uite aici s-a discutat despre spectacolul 4You pe care nu ti-l recomand, dupa ce am citit subiectul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157473&SearchTerms=globus

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Am fost noi acum 2-3 saptamani la primul spectacol, cel cu Galele Circului; fetita mea (are aproape 5 ani) s-a distrat, a fost chiar incantata; nu mai zic de mine, mi-a placut foarte mult, mi-am adus aminte de copilarie...parerea mea e ca merita spectacolul pt copilasi; era sala plina de copii, toti radeau si aplaudau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikipuisor spune:

Suntem "proaspat" veniti de la circ. Pentru cel mare e ok - cred ca ar avea rabdare dar pentru ceilalti nu stiu daca au aceasta rabdare. Baietelul nostru are 2 ani si 8 luni. Prima parte (o ora si 10 min) a fost cuminte dar incepand cu pauza si partea a doua cam greu cu el. Vezi ca, copii sub 4 ani nu platesc bilet.

Trebuie sa te gandesti daca prichindeii tai au rabdare la un spectacol de 2, 5 ore.

La casa am intrebat si eu ce spectacol imi recomanda si cel la care am fost este "Galele circului".

Vizionare placuta daca va duceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Noi am vazut in primavara spectacolul 4You. Mi s-a parut cam de prost gust, dar baietelul de 2 ani a fost destul de incantat.
Despre spectacolul cu Galele Circului am auzit niste cuvinte bune pe la prieteni.
Oricum fata de spectacolele de la circurile ambulante, unde noi am hotarat sa nu mai calcam, e chiar superb :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Multumim de raspunsuri.Nu am fost in we acesta,casambata ne-au venit musafiri,si duminica a fost spectacolul 4YOU,la cre aveam deja reticente,acum ca am mai si citit pe aici,chiar ca o sa mai asteptam cativa ani-daca s-or mai tine pana atunci.Al meu berbat are tema sa cumpere biletele pt sambata aceasta,sper sa le placa teroristilor

Mergi la inceput

am fost la circ .Foarte fain,noua ne-a placut .Pana si piciulina de 1 an si 4 luni a dansat si aplaudat in draci,desi nu prea are inca habar de ce se intampla .E reusit spectacolul,poate o sa mai mergem si pe 18 ecembrie cand va fi Gala de premiere,numai cred ca vor trebui luate biletele de pe acum(daca or ai fi)

partea nasoala e cu ambulantii de afara a urlat Alex tot drumul spre casa ca vrea bakugani,desi mi-e plina casa de ei.Acum 2 saptamani cand am fost in parc si am mers pe acolo,se inghesuiau care mai decare ;haide Doamna sa ii dau copilului un balon...o masca....o jucarie...etc"la care eu le ziceam :pai da-i,cine te opreste Aaaa,pai nu asa,sa le cumparati d-voastra. pai atunci zi haide doamna sa va vand ceva,nu sa-i dau copilului ceva.Al meu mi-a zis sa ma calmez ca poate tabara aia pe mine si nu mai scap intreaga din mainile lor.Pai la ce marfa au ei acolo,ma duc in Europa si le iau la un sfert pretul ca atata si merita.
Multumim pt sfatul de a merge la spectacolul acesta si nu la 4YOU.

Mergi la inceput

Uite ca imi dezgrop singura subiectul cu circul.
Pe caldura asta nu avem unde iesi in week-end cu teroristii mici,asa ca am zis sa mergem la circ.dar intrand acum pe site-ul lor sa vad ce spectacole mai au,nu au nimic actualizat la capitolul spectacole .
Stie cineva ce spectacole sunt acum (daca sunt ) si care sunt mai ok pt copilasii pana in 7 ani?
Mulsumim flumos

Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Noi am fost cu gradi, acum cateva luni, tot la o "Gala a Circului". Copiilor le-a placut...eu, ca adult, insa am fost atenta si la detalii. Iar detaliile au fost la una din trupe, niste bikini minuscuuuuuli si miscari indracite din fund, in pozitia "capra", cu "tapul" in spate. Asta da spectacol pentru copii, ce sa zic!...

Imi pare rau ca fiind in grup organizat, nu am putut sa le trantesc vreo reclamatie.

Mergi la inceput