PRIETENE FARA TITLU (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI, BRANDUSA, FIE CA TOATE DORINTELE TALE SA DEVINA REALITATE!

LA MULTI ANI, PUFULINA! SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS PENTRU SUFLETUL TAU!

Eu pe acilea cu inima stransa iar, Diana a mers la gradi ieri si azi din nou tuseste. E rosie in gat, dar n-am ce-i face. Febra nu, doar tuse si muci. Si aia prin gat of course, ca nu poate sufla, ramane batista curata.
Revin pe maine, promit.
Noapte buna si linistita sa aveti!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

BEE-LA MULTZI ANI CU SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI!PUFU-HAPPY BIRTHDAY SI MULT NOROC!

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Brandusa si Pufu : Va doresc la multi ani fericiti !!! Sa aveti parte de multa bucurie si de o viata lunga si frumoasa !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pentru Bee si Pufulina , LA MULTI ANI cu sanatate si toate cele bune sa se adune!

Hello la cafele, ce liniste pe aici...
Noi tot acasa, eu astept sa dea gerul bine ca sa-l duc la gradi pe Razvan, am furat ideea de la prietena mea Alina. Insa tot mai sper sa participe la Serbarea de Mos Craciun.
Suntem bine, sanatosi, aceeasi rutina zilnica, nimic deosebit.

Lili, te rog, am si eu nevoie de datele de contact ale d-rului "de alergii", please, daca poti pe PM. Nu te pot suna, ca nu mai am minute nationale. Multumesc mult!

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata si de la mine.
INGRID sper ca e ok Diana ta.
CRISTINA hai ca precis prindeti serbarea aia,chiar daca cu doua zile inainte il duci,recupereaza el Razvan la ce memorie beton are!
DENISA ma bucur ca merge asa ok cu pianul Emma.La voi iar vine perioada incarcata vad!
DEEA ai rezolvat cu acumulatorii? Sper ca da.Mai pune desene de-ale Dariei
MIRA,BRANDUSA ... restul pe unde bantuiti?
ANA-MARIAAAA nu mai zici nimic?

Eu n-am avut niciun chef de scris,nici acum nu prea am.Am fost super nervoasa si suparata zilele astea.Si pe husband si pe copii.Din pacate amandoi au mostenit defectele lui,sunt ingrozitor de caposi.Si caposi a proasta fix ca el.Asa m-am saturat ca imi vine sa fug undeva sa nu ii mai vad/aud pe niciunul.
Diana marti a refuzat cu indarjire sa se imbrace sa mergem la inot,pe motiv ca - auziti voi - "NICI NU-I AMUZANT ACOLO" de parca eu pentru amuzamentul ei am dus-o si aia stau la cheremul ei pana ii vine ei ideea ca de fapt e amuzant Drept urmare am sunat si am anulat inscrierea,ca nu mai aveam cum si cand sa recuperam zille pierdute - primele doua zile din cursul asta fusese cu febra.Noroc ca nu apucasem sa il platesc.Deci a pierdut o luna de inot,cel putin ... asta in caz ca mai merge la cursul urmator care incepe abia prin 14 decembrie.Nu mai vorbesc in rest cat e de neascultatoare,obraznica si ce face pe-aici zilnic Alaltaieri a mancat si bataie,ca nu mai puteam cu ea.Tudor a cazut de cateva rau din cauza ei,degeaba ii spun intruna nu mai fugi/sari/tipa/nu te mai cocotza/nu mai trage de el/nu-l mai impinge ... nu asculta defel,dar defel.Se joaca cu el de parca ar fi de varsta ei Fac concurs la tobogan,de i-ati vedea cum se trag unul pe altul de haine care sa ajunga sa se dea primul si tzipaaaaaa Orice ii spun imi raspunde inapoi,la fel si alor mei.Drept urmare e pedepsita: nu mai primeste nicio carte din colectia Disney (la alea stia mademoiselle pana si zilele cand apare cartea la chiosc si il atentiona pe taica-su) sau alt cadou , nu mai primeste nimic dulce,nu mai are voie la buni si la magazin la ei cu atat mai putin,nu mai are voie la TV (de parca asta ar interesa-o - catusi de putin ),nici la PC in afara de engleza si ascultat muzica simfonica/opera seara (dar aseara dupa ce a stat vreo 20 de minute la engleza pana la urma am lasat-o si sa butoneze la melodiile Cleopatrei Stratan).Deocamdata nu s-a prins mare lucru de ea,sta si deseneaza toata dupa-amiaza exceptie cand e treaz Tudor si incepe circul.Nu avem ce face decat sa ii despartim cu forta,fiecare in camera separata.
De Tudor ce sa mai zic - ca a inceput si asta cu tzipetele . Toata ziua numai tzipa si iar tzipa.Nu tzipa doar cand fuge si sare cu Diana ci si de nervi ca nu poate monta lego-urile,ca nu poate baga vreun surub unde trebuie,ca nu ajunge la ceva,deschide nu stiu ce dulap etc. Sau evident ca nu il las eu cu ceva/undeva.De cum se trezeste pana adoarme e tot intrun tzipat Mi-a facut creierii varza.Acum juma' de ora il taram efectiv ca sa il pot schimba de caca,nu vrea nicium,se zbate si urla de zici ca il tai.Pe bune ca imi vine sa il las asa imputit pana curge din el
Atunci sa nu va zic cu cartile Intelectualul familei A devenit tot mai pasionat de rasfoit carti,dar nu doar de-alea cartonate ci el le vrea si pe cele necartonate.Eu ii dau de-a lui,el se furiseaza si ia din biblioteca din celelalte,mai ales i s-a pus pata pe cartea de la Teora aia cu fabule (ca-s animale si plin si de HAMA in ea ) Dar are si de-alea cartonate cu animale ,chiar super-faine,insa alea nu-s bune Sa nu va zic urlete cand ii iei din mana vreo carte .
Vad ca a iesit soarele ,cred ca iesim un pic pe-afara chiar daca e tare frig.Asta daca reusesc sa il imbrac

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, WELLCOME in club !
Eu am momente cand sunt vraiste si varza de nervi, reuseste copilul asta sa ma terorizeze pur si simplu! Si-atunci pun in functiune batzul! Am un betzisor subtiiiiire, de-ala de se infige balonul in el. Mai, si chiar ustura. Da, deci numai cand il vede, se potoleste instant, dar oricum nu se lasa pana nu se ratzoieste la mine, ne certam in parte adica, pune mainile in sold ca o tzatza si urlaaaaaa. Si chiar ma pedepseste .
La fel si eu am spus: "caposule, semeni cu tacto!" fi-r-ar sa fie de treaba.
In fine, o trece si etapa asta .

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ce cafele de dimineata, unde-s timpurile cand stateam cu drag, acum nici cafeaua nu-mi tihneste, mereu am de facut/dres cate ceva.
In dimineata de marti pe miercuri eram la urgente cu Diana, pe la 3 jumatate, ca facuse traheita si nu se oprise de 4 ore din tusit! Orice ii dadeam nu functiona, dar si tusea aia, asa ca si cand bati intr-un butoi de fier si suna dogit ma termina nervos. Ne-a dat niste dexametazona sa-i pun eu in aparatul de aerosoli si ne-a spus ca n-are ce-i face pana nu se rupe tusea. Miercuri a tusit normal, dar dupa-masa nu mai avea decat un firicel de voce..am inhatat-o de o aripa si fuga la pediatra, avea laringita si traheita, bun.
Noa, acum e pe tratament, sirop Plantusin, aerosoli cu dexa si Acc de doua ori pe zi si nurofen tot de doua ori. Sper sa nu fie nevoie de antibiotic, adica sa se tranforme intr-o bronsita.
Saptamana urmatoare cica e liber, asa ca sta acasa si se vindeca pana atunci.
Ieri seara am fost la opera, la Paiate, n-am avut cui da biletul, toti erau ocupati si mi-a promis sotul ca are grija de Diana, sa merg linistita. Am mers si m-am relaxat complet.
Moni, imi pare rau sa aud ca esti asa de suparata. Necaz iti trebuie acum, n-ai atatea pe cap?
Daca as putea sa-ti dau o solutie imediata la neascultarea Dianei, as face-o, din pacate si eu ma mai confrunt cu asta, nici Diana mea nu e chiar un ingeras. Eu o cert, apoi o ignor, ii arat ca m-a necajit si vine ea la mine sa-si ceara scuze. Nu mereu, dar e ok.
Ignor-o si tu o perioada, sa vezi, functioneaza?
Astery, al tau cu laringita, Diana dupa otite a inceput cu traheitele. Mi-a spus pediatra sa stau fara frica, e mare deja si nu se mai sufoca de la laringita la 5 ani. Mi-a stat pe limba sa-i zic de Razvan, dar m-am abtinut. Poate ca ea vorbea de un singur tip de laringita, nu de cea subglotica.
Anyway, pana la Craciun ajungem amandoua cu copiii din dotare la gradinite. Fruntea sus. Multumim dragalasului ca e asa de scump si ii e dor de Diana!
Denisa, fain ca avanseaza la pian, Emma. Daca ii place si exerseaza zilnic, e de bun augur. In cativa ani o vedem concertand, nu?
Mira, vazui tortul (tu l-ai facut? cu desenul pe el?) super si petrecerea mi-a placut. Ce fete mari ai deja, sa-ti traiasca. Din poze as jura ca Selin e aproape la fel de inalta ca si Daria, cat e diferenta intre ele?
Mai scrii te rog odata cum le-ai pus ceapa pe piept fetelor? pentru tuse? Mi-a dat pediatra Pulmex baby s-o ung pe piept. Asrea si ceva naturist, ca alternativa.
Pusi, am fugit la ea.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID imi pare tare rau sa aud ca s-a agravat treaba la Diana de ati ajuns iar la urgente Da' chiar asa ea era "abonata" la otita si acum a ajuns "abonata" la laringita ???
Legat de Diana as ignora-o eu,daca nu ar fi Tudor la mijloc,acum problema cea mare e ca il pune pe el in pericol - fara sa vrea desigur.Eu si de aia voiam mult sa continue cu inotul sa isi mai consume din excesul de energie Si apropo de obraznicii,imi zice zilele trecute cand i-am zis sa faca ceva nici mai mult nici mai putin decat ... "n-am audienta cu tine" asta fiind una din expresiile lui taica-su' ca prostiile stie sa le preia cu 100 pe ora!
CRISTINA astora nici de bataie nu le e teama nici din greseala - la cat de zburdalnici sunt invatati cu julituri,vanatai,cucuie si altele de gen toate cu muuult mai puternice decat orice le-as putea da eu la fund sau sa ii iau de ciuf.Apropo de luat de ciuf,azi era Tudor in patut si eu ma chinuiam sa ii caut haine in sertar in timp ce el ma tragea de zor de par (nu stiu ce l-a apucat ca de obicei are alta metoda: imi impinge cu putere sertarul/usa dulapului peste maini/cap etc. ) I-am zis de vreo doua-trei ori sa termine,dar el ma tragea in continuare asa ca m-am enervat si l-am tras si eu un pic sa vada cum e ... oliooo a facut baiatu' o moaca din buze gata sa dea in plans de-aia cum ziceti voi "de pus botul" de m-a pufnit rasul.Dar a incetat macar
Am fost cu el afara dar n-am stat mult,ca e un vant rece de te taie la fatza.I-am dat si manusile,deci gata a venit iarna.Am urcat si l-am lasat la mami,iar eu am plecat sa imi mai rezolv din treburi.Mai un pic si ma duc sa o scot si pe Diana de la gradi - in mod sigur o sa se miorlaie ca nu-i Tudor acasa
Nasol e ca ma doare capul de cateva zile,pe mine pe care foarte rar ma doare capul ,asa cumva pe la tample.Nu intratat incat sa trebuiasca sa iau calmant,ci e mai mult la modul deranjant/enervant decat dureros.Nu stiu daca de la nervi sau de la pauza de la tratament.Sau de la vremea asta? Naiba stie dar vad ca si azi e la fel,asa ca merg sa imi fac o cafea,ca ieri dupa cafea mi-a trecut.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Moni-imi pare tare rau ca esti asa de down,dar sa stii ca pt binele tau si pt copii trebuei sa te linsitesti si sa scazi rapid nivelul de stres ca nu ajuta deloc-stiu ca esti constienta, dar uite iti zic si eu ce am incercat eu si a functionat, legat de mine,nu zic ca dispare totul si ca e super roz ca stii ca nu exista asa ceva,dar macar e mult mai bine si ma ajuta pe bien s ale pot duce pe toate,avand in vedere si situatia noastra cu Alex.
Am fost la o tanti care are puteri enrgetice si primeste info de la D-zeu,care m-a ajutat sa cobor nivelul de stres la normal si prin mesaje pozitive si YOGA am observat ca odata eu calma si pozitiva am dobindit mai multa rabdare, le iau pe rand asa cum sunt,copii sunt mai calmi si incet le induc o stare de comfort si la cei din jur- dc nu poti sa gasesti un centru sa te duci de max 2ori pe saptamina pt sufletul tau,atunci mergi intr-o camera, singura unde pt 15-20 min te intinzi si nu te gandesti la nimic, te relaxezi total-stiu ca nu e usor dar incearca sa vezi-desi paote gasesti in oras niste ore de yoga, pt inceput,apoi poate reusesti tu singura.
Legat de Diana- vezi dc merge cu vorba buna, la Emma asa este, stimulata, cu exoplicatii, tot asa ca Ingrid o ignor si vine ea dupa mine ca nu suporta,etc-si ea are inca fazele ei, nu e mereu super ok, (mai ales ca aseara a facut si ea un 37.8,nu iti spun ca azi noapte m-a trezit ea de 3 ori si Alex 1data -dc am dormit 3h)-important e sa fie sanatosi is in timp cu rabdare se poate-mai lasa-i si la ai tai pe rand si explica-le si lor care sunt regulile tale- dar si ai mei au fost mai mult separati si acum nu au inca prea multe in comun din cauza diferentelor si a comunicarii sarace a lui Alex- cu asta mic mai merge si amenintat cu ceva bataie, mai ia si la fund, dar si la el ce corectam e prin repetitie si stimulat cu chestii care ii plac si mai e ceva ESESNTIAL-dc ai scos chestiiel care ii palc, treb sa fi consecventa pt 1 saptamina macar, altfel stii ca ei speculeaza..
Hai ca m-am intins, nu e usor, nici eu nu pot mereu 100% sa ma tin de astea, dar incerc cat pot.
Ingrid-sanatate multa si numai bien Dianei- emma nu stiu inca dc va concerta ca uite ieri nu a exersat fiind bolnava si azi are balet asa ca mai sare si ea,om vedea.
Pe restul fetelor le pup si paote mai intru mai incolo, in pauza iarasi merg la tanti asta cu energiile, ca ma uimeste,e ultina sedinta insa.

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

DENISA valeleeeeu ... pian, balet, inot, patinaj,franceza, spaniola ... la cate merge Emma N-a comentat chiar niciodata ca nu vrea sa mearga la vreuna ??? Plus ca citeste,scrie,face matematica! E o fetita-model Imi pare rau ca nu prea relationeaza cu Alex.Nici macar nu se fugaresc macar gen ai mei? Ca la d-astea nu trebuie decat sa tzipe
Interesanta treaba cu bioenergia,rau n-are ce sa iti faca.Eu de obicei ma bioenergetizez automat din proiect dar de data asta cred ca la mine contribuie si porcaria asta de medicatie ,poate ea imi amplifica nervii/proasta dispozitie.Momentan mi-am revenit.

La noi fix cum v-am zis,cum a iesit Diana de la gradi a zis ca vrea la buni,iar cand a aflat ca n-o las la buni si mai ales ca e Tudor acolo,da-i si smiorcaie-te nene Acasa s-a pus pe desenat,decupat ca mai nou tot face pe "felicitari" cu inimioare,flori stelute.Si ieri si azi surpriza,a bagat desene cu mos Craciun si cu bradul ! Deci mai spera ceva Chestia e ca nu imi place deloc cum le-a facut - a vazut desenat brad+mos la fetele mai mari de la gradi si hop si ea
http://www.dropshots.com/tudor2#date/2010-11-24/19:58:32
Si m-am si ras de ea ca a facut mosul slabanog si cu barba neagra pe deasupra dar zice ca n-are culoare alb la creioanele colorate.Mdaa ...
Acum am echipat-o sa mai stea jumate de ora pe-afara cu mami si Tudor,ca cica nu mai bate vantul asa nasol.
INGRID cum mai e Diana ? Mai tuseste? Ziceai de pozele Mirei,cred ca le-am ratat de data asta,o sa caut din urma sa vad ce si cum.

Mergi la inceput