Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
kossir spune:
LA MULTI ANI draga noastra ELLA!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, la fel de voioasa si sa ai un an plin si norocos. Si sa-ti traiasca si baietii dragi, iar proiectul "casa" sa ia aripi.
Lara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Neatttaa!!! La multi multi ani, Ella draga!!!!! Sa fii sanatoasa, mereu vesela si plina de viata, sa te bucuri de baietii tai dragi, sa va impliniti impreuna toate visele!!! Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Dau quote la mesajul Oanei ca e tare simpatic
Am ajuns cam tarziu sa-ti urez La Multi Ani, Ella, insa sa stii ca aici nu s-a terminat inca ziua de azi
kossir spune:
Si aici e inca azi. De aia am scris ELLA.
Noi azi am revenit acasa, e foarte obositoare ziua de intoarcere acasa, nu-mi place. Desi de-abia asteptam, seara asta a fost grea. Dupa drum, preparare cina (sotul), baici, pregatiri pentru scoala, respectiv servici, ma rog, acum toate sunt in regula, mai putin unele bagaje nedesfacute.
Am recuperat tot, dar neuronul nu ma ajuta foarte tare.
Ella fata, am ras de m-am tinut de burta mea mare la postarile tale. Si ce crema marocana miraculoasa ai tu acolo?
Ioana 28 pupam flacaii si mamica harnicuta si destoinica .
Michelle merci de mesajul tau lunggg si care chema la appel. Uite, Sofia mananca mai bine acum, doar ca totul trebuie sa aiba tenta de dulce. Altfel e ccchhh. Si vestea buna e ca bea si lapte mai mult. A ajuns la 600 -640ml pe zi, ceea cee foarte bine zic eu. Ai sa vezi ce repede trece timpul si reveniti acasa si o sa fie o amintire frumoasa perioada asta.
Sanatate multa puisorilor bolnavi, mamicilor cu problemute, sa treaca fara urme, felicitari progreselor uimitoare facute de majoritatea iepurasilor.
Am vazut ceva poze, am lasat pe acolo comentarii, insa mai am de vizionat, abia astept maine ceva timp liber sa ma delectez.
Merg si eu la culcare.
Noapte buna!!!
Ioanact spune:
Cat sa mai indur atatea jigniri??
De ce nu ma lasati in pace?
LASATI-MA IN PACE!
ellanik masoarati cuvintele. Eu nu te-am jignit cu nimic, asa ca nici tu sa nu o faci. (ar tb sa te jignesc, dar singura te-ai jignit)
babyangel tu nu stii ce inseamna verbul: 'a ierta'?
freedelia nu vezi ca nimeni nu-ti raspunde sau poate prin PM.
Raspunsul e unul singur, cum ca inca o data dau dovada de rautate.
Daca stau bine si ma gandesc, e un forum public. Deci pot scrie si aici, nu ma obliga nimeni sa nu scriu.
Am de invatat de la freedelia (cum se descurca cu 3 copii si ce activitati frumoase au).
Din ultimile mesaje postate, am dedus ca nici asteropi, irene, bumbita ..scuze ca nu mai nominalizez, nu au nimic cu mine.
Cine vrea imi raspunde nici nu, nu.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
irinabobe spune:
fetelor va multumesc mult pentru urarile de ieri. ieri m fost in vizite asa ca nu am intrat si vreau sa urez si eu cu intarizere
La multi ani Ellanik sa fii fericita!
La multi ani Eric de Oanaiacovita,Mara de Sanzi, Angela de Mihaelagrosan, Amalia de Delsim!
si pentru azi La multi ani pentru Maria Madalina de liliana_28!
eu sunt in depresie cu cic-ul ma tot gandesc ca sa fac cu piticul daca trebuie sa ma reintorc la munca din februarie si nu prea gasesc solutii . voi ce faceti ce solutii ati gasit?
dau eu cafeluta in dimineata asta?
honeybaby spune:
Neata !!!
Irina - de ce sa te intorci ? Eu nu cred ca se va da legea.
Mai sa face dracu' crese
Andra - cred ca frunza ar trebui sa-i dau bebelunei. Tocmai ce a mancat 150 ml de lapte si nu mai vrea
Ina - foarte frumos. Bravo. Merge bine in 4 labe.
ALina- normal ar fost sa scrii si cand te-au intrebat fetele una-alta. Daca mi-ar fi adus cineva astfel de acuzatii ori saream in sus ca arsa ori daca eram vinovata muream de rusine.
Macar niste scuze Rebianei ...
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Ai vostrii stau cocosati cand stau in fund ?
Multumim pt comentariile de la poze si pt vorbele frumoase
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
irinabobe spune:
denisa al meu sta mai cocosat doar dc e pe o suprafata mai moale, dc e pe ceva tare atunci sta drept...probabil e chestie de echilibru...
legat de lege eu nu sunt asa optimista ca nu se va da...am dat mailuri la vreo 6 crese particulare sa cer detalii ce si cum si nu am primit raspuns niciuna... si recunosc ca nici nu imi vine sda dau vreo 15 mil unei bone cu 8 clase care nu il va invata nimic...plus ca ar trebui sa imi umplu casa de camera ca sa fiu sigura ca se ocupa de el cum trebuie...
ami_84 spune:
Neata!!
Va servesc cu o cafeluta dragi mamici.
Andra multumesc de compliment. Da si noua ni se pare ca Irina seamana mai bine acum cu mine.
Ina felicitari pentru mersul dea busilea lui Robin. Se vede ca e foarte incantat si el de realizare.
Erina felicitari si voua pentru primul dintisor al lui David si pentru primul lui ridicat in picioare.
Lara vroiam de mult sa te intreb ceva, sper sa ma poti ajuta cu un mic raspuns. Nu mai stiu daca tu alaptezi, dar imi poti spune cam cum e vazuta maraca de LP SMA in UK? Am primit de la cineva niste cutii si nu stiu ce sa fac...
Irinabobe si eu sunt in aceeasi dilema.
Mamici ce facem daca se voteaza legea asta idioata de micsorare a perioadei CIC?
E clar ca se va aplica si pentru mamicile deja aflate in CIC... ei au nevoie sa faca ACUM economii la buget, unde sufla uraganul!!! Daca taie perioada de la doi ani la unul, reduc indemnizatia, plus ca au spus ca totusi vor sa dea un an concediu fara plata.. e clar ca o fac pentru a economisi acum bani, nu la anul, nu peste doi ani. La mine nu am cu cine sa imi las copilul, nu stiu ce voi face. Camine, gradinite de stat sunt deplorabile... o singura ingrijitoare la vreo 30 de copii. Ii lasa neschimbati si nemincati... La doi ani te mai intelegi cat de cat cu el, dar la un an? De cele particulare nici nu pot pune problema ca sunt fff scumpe. Pai ar insemna tot salariul meu sa se duca pe cresa si rate la banca. Noi cu ce mai traim? Si cica ei vor sa incurajeze natalitatea, ca peste cinzeci de ani, nu vor mai fi tineri care sa sustina sistemul bugetar pentru plata pensiilor... vai de capul nostru! Oricat am protesta noi, acum ca le sufla FMI-ul in ceafa, nu le pasa... cred ca din pacate vor taia in carne vie...
Meniul
- mar cu suc de clementina si cereale;
- spanac cu galbenus si smantana;
- nu stiu sigur dar cred ca iaurt cu ceva.
Revin ca mi-a atacat cartile si da sa le rupa.
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
GabyHila spune:
Amy asta e si marea mea problema. Daca se promulga legea in 2 luni trebe sa imi gasesc job. Vechiul meu loc de munca a fost desfiintat si optiunea ar fi probabil una platita putin! Nu stiu pe unde scot caciula daca se da...