Prietene la bine si la greu - 78
Raspunsuri - Pagina 10
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza 'Neatza si de la noi! Venim cu vesti cam proaste: de ieri Timi e racit (habar nu am cum a reusit, ca am iesit doar pe soare afara si l-am verificat din 5 in 5 minute sa vad daca ii e frig sau cald...). E prima data cand are raceala cu muci din aia curgatori. Cosmar! Desi i-am pus ser fiziologic, Colargol, si l-am si aspirat inainte de culcare, toata noaptea a fost fornait si s-a trezit din 20 in 20 de minute in tipete groaznice. Sunt terminata. Voi ce ati folosit pt muci curgatori? Stiu ca raluci a avut aceeasi problema cu Bubu. Cam in cate zile au trecut si ce i-ai pus? Mi-am amintit azi-noapte ca Andre spunea candva de o crema mentolata cu care o dadea pe chiara pe sub nasuc si era de ajutor. Asa ca, am trezit sotul in miez de noapte sa imi caute o crema mentolata in casa sau sa mearga sa ia una de la farmacie, ca efectiv nu putea respira copilul. A gasit el prin casa ceva crema fff mentolata (pe care o foloseam la masajul picioarelor ). Dupa ce reuseam sa-l adorm pe Timi, sa ma fi vazut cum stateam spanzurata deasupra patutului cu cutia de crema la nasul lui. (Am incercat initial la mine pe mustati cu niscai crema din asta, dar nu o simteam suficient de puternica asa in cantitate mica, incat sa desfunde nasul). Miroase asemanator cu creionul nazal mentolat de pe vremuri (oare asa ii spunea? ). Maine mergem la medic, pt ca a inceput sa si tuseasca. Temperatura nu are deocamdata. Ma duc sa-i mai bag crema sub nas, ca iar se aude fornaind prin somn. O zi buna tuturor! PS: LA MULTI ANI, STEFI, PRINTESA FRUMOASA SI DELICATA. Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii! |
Imi pare rau de raceala lui Timi. Si noi experimentam muci curgatori. Am primit 1 picatura Vibrocil seara, in fiecare nara. Si Pulmex baby crema de uns pe piept. Tot seara la culcare.
ariadna33 spune:
Many, du-te pana acolo la agentie, nu te mai obosi la telefon! eu asa am facut, am avut nevoie de decizie si m-am dus direct peste ei. Tipa de acolo imi zicea ca sa astept, i-am zis ca ma asteapta taxiul jos si mi-a dat pe loc hartia!
Diana, ai toata admiratia mea pentru felul in care reusesti sa faci toate astea! ziua la tine pare ca nu are 24 ore, ci cel putin 48 ore! Sunt convinsa ca vei reusi cu brio sa obtii postul pe care-l doresti!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
many_bani spune:
Multumesc tare mult ptr informatiile legate de AGENTIA PENTRU PRESTATII SOCIALE Municipiul Bucuresti , dar cine stie mai multe ca localizare? Daca intru din Magheru am mult de mers? Nu prea am batut zona.
Lyly maine la 12,50 avem programare la prof, mergem cu mic cu mare, cu catel si purcel, am emotii.
Smara, hai capul sus
Dozz
mami de Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
citat din mesajul lui ariadna33 Many, du-te pana acolo la agentie, nu te mai obosi la telefon! eu asa am facut, am avut nevoie de decizie si m-am dus direct peste ei. Tipa de acolo imi zicea ca sa astept, i-am zis ca ma asteapta taxiul jos si mi-a dat pe loc hartia! Diana, ai toata admiratia mea pentru felul in care reusesti sa faci toate astea! ziua la tine pare ca nu are 24 ore, ci cel putin 48 ore! Sunt convinsa ca vei reusi cu brio sa obtii postul pe care-l doresti! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
Pai de decizie am si eu nevoie, acum dupa un an
ariadna33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Pai de decizie am si eu nevoie, acum dupa un an mami de Vlad (29.10.2009) |
ti-o dau pe loc! eu am fost acum 1 luna! succes!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui many_bani Multumesc tare mult ptr informatiile legate de AGENTIA PENTRU PRESTATII SOCIALE Municipiul Bucuresti , dar cine stie mai multe ca localizare? Daca intru din Magheru am mult de mers? Nu prea am batut zona. mami de Vlad (29.10.2009) |
daca vii pe magheru trebuie sa ajungi cumva pe calea victoriei, agentia este chiar in blocul de pe coltul strazii ion campineanu cu calea victoriei, aproape de str. Academiei (punct de reper magazinul muzica)
Dozz spune:
Uau, Di, ce veste! Sa va fie bine acolo! Ma bucur pt voi, cred ca e o decizie tare buna. Si sora mea tocmai s-a mutat cu 3 copii din tara, nu e simplu, dar se poate. Iar la ce superwoman esti tu, vei reusi 100%!
Nu mai reusesc sa zic altceva, sunt franta-franta. Noapte buna!
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ariadna33
daca vii pe magheru trebuie sa ajungi cumva pe calea victoriei, agentia este chiar in blocul de pe coltul strazii ion campineanu cu calea victoriei, aproape de str. Academiei (punct de reper magazinul muzica) www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
Am inteles, multam'
shtephy spune:
hello
Stefita a fost incantata de frumoasele urari ,va multumeste mult si va ofera multe
Eu am intrat prima in butoi ,asa ca Smara te anunt ca nu mai e loc . Ce e cu tine? Ce s-a intamplat ? Sanatate lui Timi ! La noi mucii intotdeauna sunt curgatori la inceput ,apoi se mai ingroasa nitel .Perioada mucioasa tine 2 saptamani ,dar doar primele 2 poate chiar 3 zile sunt mai grele .
De ce sunt eu in butoi ? Pai, un baietel ce a fost ieri la noi a facut varicela . Peste doua saptamani nu numai ca e ziua lu' asta mic ,dar aveam treburi multe si foarte importante .
Diana sunt asa de bucuroasa pentru voi Bravo ,sunt sigura ca va veti descurca suoper !!! Vi se vor schimba vietile in Bine .
Flo ' am pus cateva poze si de la ziua lui Stefi .Nu multe ca nu prea apare singura si n-am chef sa intreb pe toata lumea daca pot sa pun poze pe net .
de aici sunt ceva poze din octombrie iar aici din noiembrie inclusiv ziua Stefitei .
lylyana.ion spune:
neata neata!
a venit cu ua la pat, dupa ce o beti dati-va jos , chiar de e urat afara!
Many, inca o data BAFTA!!!
luniversatei Andra
Strumfy, au trecut aftele?
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e