PROPUNERE PT. MEMBRII DC
Raspunsuri - Pagina 3
adimercedes spune:
Mirunda: Eu personal sunt de acord si vinerea seara... Dar unii sunt mult in urma cu ceasul si pentru ei o sa fie la mijlocul zilei sau dimineata... Hai sa vedem cine ce mai zice...
Si fetelor, hai sa discutam aici problemele "administrative", pentru ca lista de rugaciuni sa fie in exclusivitate pentru rugaciuni si raspunsuri la ele.
Va urez un weekend placut, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
lix spune:
eu o sa aprob orice ora...
hi,hi,hi... imi imaginez seara, vineri in general... sunt in cluburi de muzica... hi,hi,hi o sa ies si o sa ma duc undeva pentru aceasta rugaciune. ... dar nu renunt la idee. asa ca , astept sa va hotarati!
ruxij spune:
Eu va inteleg, e mai bine seara, dar la mine ar fi vineri dimineata si adica pot eu sa fac asta la servici? Hai sa facem sambata seara, ca sa terminati si voi treburile si la noi in US sa fie macar dimineata de weekend, ca la servici, tare ma tem ca nu pot sa ma tin de treaba. Deci propun, sambata dimineata sau sambata seara.
Ce ziceti?
ruxij
ruxij spune:
Eu sunt pentru vineri ora 22, dar nu alta ora ca pica la mine vineri in timpul programului de servici. Ora 22 va fi 12 ziua si e pauza de masa, deci pot sa ma tin de treaba.
ruxij
Mirunda spune:
Si sambata ar fi ok, daca este seara, tot 22 ar fi ok... mie mi-ar conveni mai mult vineri, dar si cu sambata as fi de acord...ce zic celelalte fete?
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Mirunda spune:
Fetelor, vorbim in 7 locuri, si ne zapacim! Deci ramane vineri, 31.10, ora 22 a Romaniei?
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
crinuta spune:
Ideea este excelenta, deoarece rugaciunea in comun este mai puternica. Sper numai ca ceilalti sa fie de acord.
pupici
Crinuta
Arhistefy spune:
Ne vom ruga impreuna si ne vom ruga unii pentru altii. Este o putere nemasurata in asta. Sigur ca sunt cu voi, dragele mele. Din tot sufletul si din toata inima mea.
Arhistefy