Simt ca-mi plange sufletul :(

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am ras efectiv cu lacrimi. Nu mi s-a mai intamplat sa rad asa la un subiect de vreo cativa ani. Vreau sa ii multumesc lu' grater.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hm, citii si in partea cealalta si acu sunt si mai grater!
Adica se intoarce la omu cela in Portugalia care plange dupa ea, si el la o adica nu a plans dupa nici o fata, si ei ii e jena acu, ca dupa ce si-a bagat ceva in familia lui de fapt a disparut asa...fara nici o explicatie iar acu vrea sa se intoarca grater da nu stie unde e taxatoarea sa cumpere beletu de avion grater!
grater total!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

hm, citii si in partea cealalta si acu sunt si mai grater!
Adica se intoarce la omu cela in Portugalia care plange dupa ea, si el la o adica nu a plans dupa nici o fata, si ei ii e jena acu, ca dupa ce si-a bagat ceva in familia lui de fapt a disparut asa...fara nici o explicatie iar acu vrea sa se intoarca grater da nu stie unde e taxatoarea sa cumpere beletu de avion grater!
grater total!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sunteti rele rau,
Pe forumul-cu-avataruri-in-putza-goala fetele celea i-au dat sfaturi bune si nu au ris de biata fetita.
La noi e prea 'telctual dom'le.

Mergi la inceput

bei, nu e chiar asa, ca pe forumu-ala-fara-haine-ca-e-scumpe, cineva i-a zis ca nu are rost sa se intoarca, sa ii faca un bine baietului ala care plange de sare camesa de pe el, si sa stea acasa.
Oh well, internetu asta e tare comunal, frate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

bei, nu e chiar asa, ca pe forumu-ala-fara-haine-ca-e-scumpe, cineva i-a zis ca nu are rost sa se intoarca, sa ii faca un bine baietului ala care plange de sare camesa de pe el, si sa stea acasa.
Oh well, internetu asta e tare comunal, frate!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

era singura chestie 'telijenta si te-a marcat, zi drept !

Mergi la inceput

da, m-ai ghicit: invidia ca aia stiu sa zica la subect iar eu m-am luat de grater!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Pey da mei fetele, ca acolo a aparut emoticonul cu jale, nu graterul nostru! O sa ramana de pomina graterul asta pe DC. Deci cand e de plans si jele: grater dom'le, sa stie toata lumea ce-i aia!
You made my day!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Haha, doamne ce am ras! Natasa, pentru munca de detectiv.

Placerea a fost de partea mea, ma bucur ca am putut rezolva misterul :)
Stiu ca Danalala grater in hohote, dar cred ca se va termina cu happyend fericit :) Sora cea plinuta (bagata si ea undeva de autoare) va slabi, cumnatul va intelege ca a gresit si plingatoru' in hohote (Grater) se va inveseli imediat ce eroina noastra va descoperi de unde se cumpara bilete de avion. Doar mama ramine nemultumita pentru ca isi imagineaza ca l-a ales pe prieten pentru banii lui, ceea ce e clar ca nu e adevarat.
Danalala, sa bei un porto in cinstea noastra cind ajungi sa te impaci cu el, ca tare simpatica ai fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hahaha, dar de familia ei sad nu ziceti nimic? :)) LOL
Fata saraca a copiat mesajul si l-a pus aici, emoticoanele v-au dat de furca :)).

sad & grater

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput