Simt ca-mi plange sufletul :(
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Sunt si obosita si grea de cap ,recunosc,dar tot nu intzeleg!
Oricum am recitit si mi se pare copilareasca de tot reactzia,n-am intzeles ce treaba ai tu cu obsesia cumnateide a fi asa slaba ca tine,oricum ceva e putred ca eu nu intzeleg cum tzi-ai facut bagajele,si ai plecat,banuiesc ca ai facut-o din aparatamentul unde stateatzi si nu de la spital!prietenul tau ce reactzie a avut cind te-a vazut ca pleci ?Nu atzi avut nicio discutzie?
Da' cred ca tineretzea isi spune cuvintul ca pari tare,tare tinerica!
Dana
editez sa nu las loc de confuzii:cind spun ca esti tinerica nu va ginditzi ca o sa fac si eu ...vreo cadere de calciu!
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Sunt si obosita si grea de cap ,recunosc,dar tot nu intzeleg! Oricum am recitit si mi se pare copilareasca de tot reactzia,n-am intzeles ce treaba ai tu cu obsesia cumnateide a fi asa slaba ca tine,oricum ceva e putred ca eu nu intzeleg cum tzi-ai facut bagajele,si ai plecat,banuiesc ca ai facut-o din aparatamentul unde stateatzi si nu de la spital!prietenul tau ce reactzie a avut cind te-a vazut ca pleci ?Nu atzi avut nicio discutzie? Da' cred ca tineretzea isi spune cuvintul ca pari tare,tare tinerica! Dana editez sa nu las loc de confuzii:cind spun ca esti tinerica nu va ginditzi ca o sa fac si eu ...vreo cadere de calciu! www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Dana, cred ca nu te-ai apucat de cura de slabire?! sanatate maxima iti doresc!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
Dana, cred ca nu te-ai apucat de cura de slabire?! sanatate maxima iti doresc! Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David _M-am nascut pentru succes! |
Nu m-am apucat de nimic(la pastilele cu hormoni ce le iau si alea pentru tensiunea,alea pentru caderea parului)n-am nicio sansa cu vreo cura de slabire,dar...am zis ca-i bine de precizat,faza cu tineretzea,ca ai vazut ce se intimpla daca vrei sa slabesti sa intri in pantalonii de a 8a!
Dana
Natasa spune:
Noi glumim, dar uite asa o sa raminem nelamurite cu ce-a vrut sa spuna autoarea. "Razatoare" la sfirsitul frazei nu se pune, asa ca altceva a vrut sa transmita. Dupa multe carti politiste citite, eu cred ca acel "grater" e un emoticon, gen astea cu tavalitul pe jos de ris. De ce zic asta? Pentru ca spune ca nu poate vorbi cu nimeni din anturajul ei si apoi SAD. Adicatelea e trista, ii plinge sufletul. Acum ati inteles? :D
De ce-a plecat din Portugalia desi s-e iubeste mult cu portughezul si mai intra si in pantalonii de clasa a 8a, asta ma depaseste!
maru spune:
kari, era o gluma reactie la gluma Natasei. De ce grater (care of course ca e razatoare in Romanian)? habar n-am! A, ia stai sa intreb o vorbitoare de portugheza!
Nu m-am putut intelege, si ea tot razatoare zice in continuu, razand!
andacos spune:
Natasa sa stii ca sad-ul ala mi-a atras si mie atentzia si corelat cu ce spui tu,cred ca a postat mesajul pe mai multe forumuri!
Dana
Natasa spune:
Ei, vezi ca pina la urma impreuna ne lamuriram? :) Ma rog, tot nu stim ce e "grater", dar macar banuim de ce se repeta :)
ina.click spune:
Si eu votez pentru varianta grater = emoticon care exprima "of, viata mea" sau ceva de genul.
Danalala:
Pai, du-te inapoi, poftim. Grater.
Si vorbeste cu prietenul si zi-i sa nu mai grater atata ca nu e vina ta ca sora'sa se tot grater atat pe ea ca e gras rotofeie, pentru ca pana la urma nimeni nu arata cum arata ca sa-i faca altuia in ciuda.
Mamei tale explica-i ca tu tii sincer la omul ala si ca banii sai sunt fireste bineveniti dar nu de aia sunteti voi impreuna.
Mentioneaza-i si ca daca luai vreun alt prieten fara venit care sa stea pe banii tai sau mai rau, ai ei, va grater toti laolalta si nu mai ajungeai prin nici o Portugalie.
24 +
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Si eu votez pentru varianta grater = emoticon care exprima "of, viata mea" sau ceva de genul. Danalala: Pai, du-te inapoi, poftim. Grater. Si vorbeste cu prietenul si zi-i sa nu mai grater atata ca nu e vina ta ca sora'sa se tot grater atat pe ea ca e gras rotofeie, pentru ca pana la urma nimeni nu arata cum arata ca sa-i faca altuia in ciuda. Mamei tale explica-i ca tu tii sincer la omul ala si ca banii sai sunt fireste bineveniti dar nu de aia sunteti voi impreuna. Mentioneaza-i si ca daca luai vreun alt prieten fara venit care sa stea pe banii tai sau mai rau, ai ei, va grater toti laolalta si nu mai ajungeai prin nici o Portugalie. 24 + |
Bine ca cineva i-a dat si un sfat :)