concediu fara plata
In ce conditii se poate lua si care este perioada maxima acordata?
Raspunsuri
marius spune:
Nu este obligatorie acordarea unui concediu fara plata dar este extrem de relativ ceea ce intrebi. Detaliaza te rog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
delsim spune:
Noul proiect al codului muncii contine propunerea de a se reduce perioada CIC-ului.In aceste conditii, ma gandesc cum as putea face sa-mi prelungesc perioada de stat acasa cu copilul.Sunt disperata de-a dreptul.Nu pot da detalii dar bunica, bona ies din discutie, singura varianta , proasta si aia, e cresa , dar daca nu gasesc loc , ce ma fac?
marius spune:
Teoretic in scenariul precizat de tine vei avea posibilitatea de a beneficia de CFP - 1 an de zile. Dar este doar o teorie.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Mediajust spune:
Delsim, unde-i proiectul ala?
Ce legatura are Codul muncii cu CIC?
Da-mi si mie textul, daca il ai.
ariadna33 spune:
delsim, din cate inteleg eu pe proiectul asta nou de lege, CIC este platit 1 an si se poate prelungi 2 ani fara plata- art. 68
Mediajust, aici este proiectul http://www.stiriong.ro/documente/609.pdf
probabil ca o sa stim exact ce si cum dupa ce apar normele de aplicare (si intai sa se aprobe proiectul in forma asta)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Mediajust spune:
Ariadna, acolo nu-i proiectul - este un text. Neasumat, incomplet, si care contine (la o simpla lectura superficiala) cateva balarii care-l fac inaplicabil.
Cine l-a propus? Unde-i acum? In ce etapa ne aflam?
marius spune:
Mda - am inceput si eu sa citesc dar sunt niste aberatii de te doare capul. Confirm si eu parerea mea este ca acesta e un text si cam atat.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Mda - am inceput si eu sa citesc dar sunt niste aberatii de te doare capul. Confirm si eu parerea mea este ca acesta e un text si cam atat. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2 Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
poti sa exemplifici macar cateva?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Mediajust spune:
Fara suparare, eu inchid acest subiect.
Apreciez ca la aceasta sectiune vorbim despre ce se poate/nu se poate din punct de vedere legislativ, acordam sprijin, sfat si consultanta pe texte clare, in vigoare. Nu pe intentii.
Nu facem Teoria generala a dreptului, nu ne dam cu parerea pe ce ar putea sa fie maine sau peste un an, nu facem trimiteri la proiecte, intentii, declaratii, ziare, zvonuri si raspandaci - ci DOAR la texte de lege aplicabile. Pentru astfel de discutii si interpretari personale exista o multime de subiecte - de la Generale la Lucru de mana.
Daca-mi este permis, as vrea sa pastram aceasta sectiune "curata", loc de resurse, date si informatii reale, corecte, in vigoare si fara echivoc, unde fiecare sa gaseasca ASTAZI rezolvarea legala/un sfat/o opinie la o situatie.
Pentru ce se va publica maine in Monitor, vorbim maine.