Gravidute&Mamici de IASI (122)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

andreea

curaj, esti aproape la jumatate!! cine stie daca nu ai sa ai placenta ridicata la morfologica, mie asha mi s-a intamplat!!!pe langa asta stii vb romanului, mult a fost putin mai este!!!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Multumesc Kmy!
am primit rezultatele la triplu test si la dr ma duc abia pe 21. Puteti sa imi spuneti si mie daca va pricepeti la astea: free estriol 3.4
alfaproteina 43.6 si hcg 48618 si mai este la risc 1/1175. Testul l-am facut la 17 sapt si o zi. Eu zic ca e bine dupa valorile de referinta la toate scrie low risc.
Astept pareri, va rog!

...asteptand o minune in viata mea!
19w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

inseamna ca testul a iesit bine!!!
stai linistita, si ai sa vezi k si placenta o sa se ridice,sansele sunt mai mari acum knd bebe creste repede si uterul creste in volum!

kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

neatza fetele!!!!va invit la
cum merg pregatirile pt craciun? eu una am revenit la munca!!! macar asha imi ridic oleak moralul!!!

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Buna!

Intrebarile mele de pe ziua de astazi:

1. N-ati mai aflat de nici o cazare in Iasi in ianuarie cam pentru 2 saptamani?

2. Am citit la inceput cam ce trebuie cand te prezinti la spital pentru internare. Asta (Adeverinta de salariat in care se precizeaza plata CAS si contul in care s-a facut plata ) chiar asa complexa trebuie? Si altceva ce mai trebuie prezentat?

Cam atat momentan. Am programare la dna doctor pe 22 si sa vedem dupa aceea cand ma programeaza la operatie in ianuarie. Pup!

Emma Maria 31+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ani moldamin face acum Bogdanel a lui Gabi Arama. E in grupa cu David la gradi. Dintr-o fioala pt adulti ii face jumatate la 2 saptamani. Restul o arunca.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Ah si vroiam sa mai intreb: mai exista taxa aia de care se vorbea la un moment dat de 5 mil la cezariana?

Multam!

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte: imi mai trebuie o informatie - nu mai stiu care sunt tarifele recente pentru doctorita, moasa, anestezist etc., macar orientativ sa stiu si eu ce sa pregatesc. Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!!

Azi am tras o sperietura groaznica,a cazut puiutul din patul nostru exact sub ochii mei!!!A fost groaznic momentul,am inghetat!!!

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Ah si vroiam sa mai intreb: mai exista taxa aia de care se vorbea la un moment dat de 5 mil la cezariana?

Multam!

Din ce spun medicii,daca este la cerere se plateste,insa daca e urgenta sau a 2a ceza nu.
Eu am cerut-o in timpul travaliului,simtind ca nu e ceva in regula cu Paul,medicul mi-a zis ca voi plati taxa insa la Triaj nici mie nici sotului nu ne-au cerut bani.
Din ce stiam,taxa ar fi ilegala,mai multi parinti au facut plangeri la OPC si nu au platit.
Pupici

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Buna!

2. Am citit la inceput cam ce trebuie cand te prezinti la spital pentru internare. Asta (Adeverinta de salariat in care se precizeaza plata CAS si contul in care s-a facut plata ) chiar asa complexa trebuie? Si altceva ce mai trebuie prezentat?

Eu am avut asa:buletin,fisa internare si adeverinta de salariat de la servici,iar dupa CNP ei verifica daca platesti la CAS.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput