Fluturasi de martie-aprilie 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mandreaca, djlaura.. pe burtici f frumusele

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

happiness, m-ai terminat cu checul tau iar de baietel ti-am mai zis, dar nu ma mai satur..tare dragalas este
madutza, acum am vazut si eu grasunelu of, of ce dor imi e , sunt asa dragalasi, iti vine sa-i pupacesti incontinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

buna seara ,gravidutze frumusele si dragi,sper ca nu m ati uitat,a trecut atata timp de cand nu am mai intrat,dar am venit in romania si am avut atata treaba ,am zugravit acasa si la final ne am instalat netul,doar de azi...sper ca sunteti toate bine,mi a fost aasa de dor sa va citesc randurile...noi suntem bine, baietelul meu creste,deja mi se vede si mie un pic burtica,o sa mi fac poze si o sa pun in album,nu e foarte mare dar e important ca bebele e mare,acum pot sa mananc de toate,dar nu m am ingrasat,am luat 4 kg de la inceputul sarcinii,mie nu mi se pare mult,bine,nici nu s stresata tare cu asta,dupa o sa le dau jos...
va pup pe toate de numa

22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

aaa si am uitat sa va spun ca asa de mult misca bebele meu scump ,e asa de activ de numa si mie mi e asa de drag de nu mai pot de cate pri il simt

22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

alina_n, tu ai crosetaat botoseii si caciulita ? tare dragalase sunt..mi-ar place si mie sa stiu sa fac..dar imi gasesc scuze, timp, timp si iar timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

miki1979

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miki,roxi ce fetite grasune aveti, felicitari , bravo lor ca sunt asa bine dezvoltate.

da miki eu le-am tricotat,pe atunci aveam si timp

eu m-am simtit rau in seara asta m-am suparat si m-a luat brusc o stare de rau cu voma si lesin

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

nimeni prin zona?
merg la nani va

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

am avut ceva de recuperat la citit...
eu am fost tare harnicuta azi am pus la spalat vreo 5 masini de rufe si am facut ordine intr-un dulap ( asta pe langa papa)
roxy , multumesc pt
viss, dragutza tu te uiti pe travel and living ?(presupun ca nu ai timp) e acolo o familie din SUA care a avut intai 2 fete gemene si dupa sase gemeni si s-au descurcat . deci tu , care esti si medic, cum sa nu te descurci cu puiutii tai...O sa fi super tare ai sa vezi
cami

mami de de 7 ani si ingeras si 21+cu

Mergi la inceput