Fluturasi de martie-aprilie 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Roxy, Miki,felicitari pentru bebelusi grasuti! Pai voi depasiti toate tabelele, bebeii sunt intr-adevar cu cel putin 2 saptamani mai mari! Sigur aveti data UM corecta ?
Noi suntem doar cu o saptamana inainte - baietei leneviori...

Viss, culmea e ca pe mine nimeni nu ma incurajeaza sa stau acasa, nici ginecoloaga, nici familia, si nici chiar eu nu cred ca as rezista plictiselii de a sta 4 luni de-aici incolo acasa. Si azi doar si m-am plictisit atata prin pat... Bine, noi am si renuntat la TV (adica l cablu) - ca numai prostii se dau, asa ca acum, cand mi-ar prinde bine, n-am la ce sa ma uit. O sa mai vad cum merg lucrurile, pe 29 nov avem morfologica cea importanta si mai vedem.

Va pup si ma intorc in pat!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s20 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki ma bucur ca este bine si bebelina ta. draguta de ea, cum statea ea acolo in burtica

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

dc ne dau astia concediu 1 an,cine sta oare cu bebicii mei? acuma, sa ajungem pana acolo, ce mai putem face? nimic care sa tina de noi

21 SA+

Mergi la inceput

ina

miki poate ai patit si tu ca mine, vreo indigestie ceva. sigur de la rinichi era?

pisucmicmai este putin si iti vezi si tu puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ina

miki poate ai patit si tu ca mine, vreo indigestie ceva. sigur de la rinichi era?

pisucmicmai este putin si iti vezi si tu puiutul

da, roxy..rinichii mai mau suparat sarcina asta mai pe la inceput..am senzatii de urinat si nu pot sa fac de fapt..e naspa..plus dureri de rinichi, dor in spate in lateral..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

viss asa e, ele au avans da nu ne dam nici noi batute

asta cu indemnizatia mi se pare inca o mare idiotenie...pe de alta parte, romania cred ca isi merita soarta, doar majoritatea l-a ales iar pe basescu nu? acum sa ne spalam cu el pe cap. e o imensa bataie de joc TOT ce se intampla aici, nu se mai satura de atata furat. dar intr-o tara ca romania, unde absolut nimic nu e pus la punct, sa ataci femeile? sa ataci mamele? pai cu copii ce se intampla? degeaba ne uitam la alte tari unde mamele revin repede la munca, aici nu exista crese unde sa stii clar ca iti poti lasa copilul de 1 an in maxima siguranta. la noi ca nicaieri.

masura asta o aplica acum pentru ca au vazut ca natalitatea a explodat in ultimul an si jumatate dar pana la urma era de asteptat ca femeile sa se axeze sa faca un copil pastrand un job decat sa riste sa fie date afara sau sa mearga degeaba la munca. e o rusine ce se intampla, eu nici nu stiu cum naiba mai au curajul sa apara la tv si cum naiba nu iese lumea masiv in strada sa ii dea jos de la putere

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

viss sunt sigura ca te vei descurca super cu bebeii. la inceput sigur va fi mai greu pana vei stii ce si cum sa faci totul. totul o sa fie la dublu. o sa ai nevoie si de dublu timp.

miki sa nu ne gandim inca la ce vor asta sa faca cu indemnizatia. poate nu se aplica nimic. speram si noi. nu se gandesc deloc cat de greu va fi asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki, roxy felicitari pt grasunici!!!

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

pisuc- dar nu-ti zice nimeni sa iti iei tot concediul odata.ia si tu o saptamana, sau macar 2 zile inainte de week-end, eu am stat ieri o zi, si azi am fost tare zvelta la servici, s-a cunoscut. nu dorm bine noaptea, iar ieri am dormit la pranz 3 ore , de la 12.30 la 15.45. n-am dormit atat legate de la inceputul sarcinii..sincer ma simteam obosita alaltaieri rau.si mie mi se pare groaznic sa te transformi dintr-o persoana activa intruna sedentara, dar cu psihoterapie, reusesti sa accepti orice situatie.psihoterapie pe care ti-o faci tu singura, gandindu-te ca asa ii e mai bine bebicului..habar n-am, cred ca fiecare ia deciziile in felul lui, eu am o prietena care avea placenta jos inserata, nu s-a remediat, apoi colul s-a scurtat, a treb sa stea la pat, ca avea risc de nastere prematura, si a stat cuminte la pat, a nascut la termen, natural..categoric e posibil sa fii superok.crede-ma asta iti doresc din tot sufletultu stii cel mai bine.. la mine dc ar apare o secretie, de orice fel de culoare, o saptamana as zice by-by medicina,fara sa clipesc.dar eu am avut secretii in iarna, urmate, de oprire in evolutie, asa ca sunt paranoica tare

21 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisuc ti-am raspuns si eu la intrebarea ta, ai vazut??

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput