Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

De exemplu si joi in calendarul meu se mananca peste iar in calendarul gasit pe net nu se mananca

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Bebelu86 , ms frumos!!
Sa dea DD , toate sa avem bebei sanatosi si la termen !

FVL heterozigot, 30 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx.,,dda asa zice si sotul meu..am viermi:-)..ca nu stau locului ..si acuma am fost in bucatarie si am pregatit cordon bleu din piept de pui cu sos de spanac..mai fac cativa cartofi cand vine sotul..
Noi am postit ieri..dar la maghiari se mananca si peste:-)
Asa ne-am propus ca macar miercuri pana la amiaz si vineri toata ziua tinem post..in rest umblam la biserica..ma spovedesc cand pot.Sper sa ne ierte DD.

dangabriela;Eu sincer din tot sufletul iti recomand un blender care garantat nu se strica niciodata;FURCULITA!
Am invatat lectia cu Mario...la un an jumate inca nu stia sa manance nici bucatele mici..nu stia mesteca pet ca desteapta de masa ai facea mancarica cu blenderul..si se ineca si de la o firimitura de paine.Cumnata-mea ii dadea corn la bebe de 7 luni..am zis ca are probleme la cap..dar copilul Ei la un an manca de toate..tot ce mancau Ei.Numai necondimentat.
la 4ani am ajuns cumva sa manince si copilul meu de toate..
Pana a invatat atita mi-a vomitat prin casa ca a trebuit sa arunc mocheta..
mere cu biscuiti ..poti face pe razatoare..restul de legume fierte..pisat frumos cu furculita
Acu fiecare face cum vrea..Eu insa mi-am propus sa nu comit aceasi greseala

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ce bine ca am montat router..caci stau la calculator care e deodata cu bunica-mea..
Mario umbla prin casa cu laptopul ..se uita la desene animate..si Eu tot pe scaun..la calculator..seara vine alta concurenta..ta-su..El e cu filmele..auuu/si-mi da si gaza-buburuza cate un pumn in burta...

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

De exemplu si joi in calendarul meu se mananca peste iar in calendarul gasit pe net nu se mananca

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Joi si la noi se mananca peste, e sarbatoare.
am vb cu sotu. dezlegarile la peste incep din data de 21nov. deci azi nu este dezlegare. chiar a intrebat si ceilalti preoti de acolo de ce la tine in calendar e asa si au zis k e imposibil. poate sa fie o greseala de cand a fost tiparit.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

o sa fie o nebunie cu diversificarea
imi aduc aminte ca bunica spunea ca a dat la copii ei supa de rosii de mici

parca o si vad cum il indopa pe fimiu cu ciorba dumicata šimbuca imbuca Vlade, mamaie, daca vrei sa te faci mareš si acum e cat mine

vb intr o dimineata o doftorita nutritionista, ca cica nu e bun sucul de fructe proaspat facut, pt copii mici, ca cica are zaharuri multe

traim si vedem ce o sa le dam sa manance

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mayane, iubita, baga si la noi aici modelul de puloveras si pantalon. Ma reapuc si eu de sapt viitoare..ieri de nervi nici numai stiam care sunt ochiurile pe fata si care sunt pe dos

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

La pantalon mai am ceva de andrelit... il pun cand e gata (nici n-am parola noua acum). Nu prea le am cu masurile... Daca sunt la primul bebe, nu prea imi dau seama cat de mari sa le fac...
Incerc sa fac combinatii de culori incat sa pot spune un pantalon la mai multe pulovarase si invers... Sa vad ce-mi iese

26+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 116

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu am un super robot de la philips care are de toate
mi a luat al meu si un aparat de gatit cu aburi, dar nici in ziua de azi nu l am incercat si e luat de anul trecut

eu cred ca o sa fac niste creveti cu taitei de orez, nu mai stiu ce sa mananc

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput