Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

noi ne bagam la .va doresc la toate un somn usor presarat de vise frumoase.

missy 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Va multumesc tuturor pentru urari De astazi sunt nevasta cu acte
Sunt obosita franta. Nici nu mai am putere sa ma mai enervez azi de tampeniile lui Boc.
As incepe iar cu "eu am cotizat 17 ani, am asteptat sa-mi fac o situatie materiala inainte sa ma apuc de facut copii. V-ati folosit de banii mei, iar cand e timpul sa dati ceva inapoi nu aveti." si alte chestii de astea.
Frumos e ca pe mine m-au pus la servici sa dau declaratie ca stau 2 ani acasa cu copilul, ca sa poata angaja pe cineva cu contract determinat cat lipsesc eu... Acum ce fac un an? Huh...

Stiti cumva daca Noua Zeelanda primeste imigranti? Nu de alta, dar n-am chef ca buburuzul meu sa-i plateasca datoriile lui Boc, sa munceasca pentru a intretine 10 pensionari, sa sa poata iesi la pensie la 90 de ani...

Whatever... nu merita sa ma enervez azi...nu-i asa?

Doloress, mie mi-a dat biletel, sa fac testul de toleranta la glucoza cand implinesc 28 de saptamani

26+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ce liniste e pe aici fetelor!
Hai ca azi m-am laudat ca stau potolita, si chiar am stat pana pe la 15.00 cand am iesit putin la plimbare sa-mi treaca nervii...am fost intr-o vizita, iar acu pe seara m-am bagat in bucatarie sa fac un tort. Maine este ziua unui prieten bun de-al nostru si, ca de obicei, eu sunt omu cu tortu...
Acu l-am terminat si-mi trag un pic sufletul pe aici. Si in scurt timp planuiesc sa ma bag la nani.
Noapte buna tuturor!

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mirela eu stiu ca nu e indicat sa folosesti balsam la hainutele bebeilor, eu am folosit la Vlad Persil Sensitive, daca vreti special de bebei ezxista la farmacii Dermaline

Tunde si eu m-am uitat la film si am ras.....

Madutza dar daca exista fara parabeni, de ce sa nu folosim fara. Eu personal si pentru mine incerc sa cumpar fara. Din pacate traim intr-o lume plina de alergii

Fetelor eu am o somnolenta in ultimul timp, dorm de rup patul.

Shubulina pe unde umblii ca parca nu mai citesc nimic de tine.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxx pun pariu ca oricare vor fi maine la putere tot decizii de rahat vor lua, pot baga mana in foc. Madalina a subliniat foarte bine cum sta treaba

Ppsic asa e, dar voi aveti crese, asta e buba noastra de fapt, nu ca nu ne lasa sa stam acasa, daca ma ajuta sa imi cresc copilul este perfect, dar daca nu....ce fac?spune-mi tu cand face copilul un an cu cine il las????????????????bani de bona nu am, iar parintii sunt la 250 de km distanta

ma duc la nani si mai citesc maine

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Aaaaa, de asta sunt convinsa, ma distreaza doar cum isi schimba lumea opiniile dupa cum bate vantul, si cum pot fi aceste opinii influentate de galeti, umbrele, 50 lei si mai ales vorbe frumoasa. Pt ca sa fii sarac e una, dar sa nu ai nici un pic de coloana vertebrala si sa fii dupa cum bate vantul...e cu totul altceva. Dar intr-o tara unde nu mai exista ideologii sau doctrine politice nu ma mira faptul ca nici optiuni politice clare nu mai exista. Asta m-a amuzat de fapt, cum bate vantul mereu in directia alora care promit mai mult si mai frumos...indiferent despre cine e vorba.
Dar pana la urma vorba aia...noi sa fim sanatosi!

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

In legatura cu cadita pt bebe, voi la ce v-ati hotarat??
Eu din cate am auzit, parerile sunt impartite: cadita simpla sau din cea cu profil in interior? Cica astea din urma, ar fi mai usor de fol pt noi mamicile debutante, dar ca in timp ele treb schimbate pt ca raman mici, bebeii crescand repede. In schimb, cele simple, pot fi fol timp mai indelungat, dar cica sunt greu utilizabile, pt ca bebe se misca, aluneca, si noi neavand experinta....
Voi ce ziceti?? Mamicile la bebe 2 sau 3,4 ce ne sfatuiesc?

FVL heterozigot, 30 de saptamani

la Raducu am avut cadita simpla si ne-am descurcat cu ea pana pe la 6 luni, la baita participa si tati, unul tinea bebe si unul il spala si apoi am trecut la cada mare, bineinteles impreuna cu mami....il tineam pe genunchi....o sa vedeti cum prindeti experienta in 2-3 zile o sa si uitati ca aveati emotii cu bebe mic.....

acuma as vrea sa luam cadita cu suport, sa vedem..... asta era greu pentru mine ca puneam cadita pe pat si trebuia sa stau aplecata si ma durea spatele, asta e motivul pentru care as vrea acuma cu suport... am gasit ceva, urmeaza sa-l "combinam" pe tati sa o si cumpere....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum AMR nici 7 saptamani

Mergi la inceput

imi cer scuze,

Buna dimineata

dau si o calda!!!!

mai citesc si daca mai am "comentarii" mai scriu....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum AMR nici 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

am fost la echoooo
nu imi mai vazusem fata de la morfo decand avea doar vreo 450 gr si era mai mica cu 5 zile
ei bine mandra mea are 1150 gr , a recuperat , are mai mult cu 6 zile dupa echo si e bine si frumusica (ca i-am vazut si moaca la 4d)
sunt suuper incantata .
urmatoarea vizita tocmai in 20.12 (ultima zi de lucru pe anul asta) ... trebuie sa ma tin tare pana atunci ...

fetele intrebare : ce analiza ati facut exact sa vedeti faza cu diabetul !? la recomandarea dr. sau asa.. ati vrut benevol ..

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Felicitari!!!

analiza la diabet o recomanda medicul, eu asa stiu...chinezii sunt inebuniti cu aceasta analiza....eu am facut asa....mi-a luat sange si era mare glicemia.... apoi am facut testul de glucoza, dimineata pe nemancate mi-a luat sange, apoi am baut "apa cu zahar" si la o ora iar mi-a luat sange, apoi la 2 si la 3 ore... si daca 2 sau 3 valori erau peste limita, atunci e diabet gestational,,,, dar eu am scapat si la sarcina cu Raducu si acuma....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

offf si asta am uitat sa-l intrb pe dr. si mai voiam sa-l intreb si daca pot face baita la piscina. am sa merg la rex.
mai era cineva aici care merge la piscina.... cam cat sa stau ? pot inota asa ... pur si simplu ?

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

eu stateam cate 40-60 de minute si am invatat sa inot in perioada sarcinii.....

Mergi la inceput