Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Sabina, avem si Borsec si Allegria si salam ro si eugenii si crema de galbenele si carti si ziare si pufuleti si almette si o gramada de chestii.

Ioana & Arturicii'S

atunci venim si noi

Mergi la inceput

Citat:

Sabina, nu imi trebe FB, stiu sigur
Pacat de we vostru, las ca recuperati la pensie (asa imi zic eu cand nu imi iese ceva)

Ioana & Arturicii'S

valeleu Artu cate am de facut la pensie. Uite asa imi zic si eu si regret anii cand puteam sa fac anumite lucruri si nu le-am facut. citesc o carte de anul trecut de pe vremea asta, e un roman in 3 volume, in sfarsit am ajuns la volumul 3, dar cred ca il termin la anul. Deh, l-am avut in programa scolara, il puteam citit atunci, dar deh mie imi ardea de alte nebunii.

Mergi la inceput

Aly multumim mult. pe Eliza si in ianuarie e programat sa venim la Viena cu Alexandra. Avem deja rezervare pentru 22-28 ianuarie. Viena e visul meu din copilarie. Daca ajung pe acolo poate ne vedem. Nu imi mai fac planuri ca tiganul, ptr ca la mine mereu intervine ceva cu mama, ca un facut. Sper sa putem pleca la Disney la Budapesta pe 1 decembrie.

Fetele, care sunteti interesate de teleshopping centuri gen abtronic, aparate relx and tone, am descoperit azi un site cu preturi la jumate www.lidimport.ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Va asteptam!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Am o namila de pui (crescut cu grane bio cica), ce sa fac eu cu el? Asta ca nu am chef sa il transez...

il zvarl in cuptor? pe geam la vecini?

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:

Am o namila de pui (crescut cu grane bio cica), ce sa fac eu cu el? Asta ca nu am chef sa il transez...

il zvarl in cuptor? pe geam la vecini?

Ioana & Arturicii'S

baga-l la rotisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Citat:

e, Theo, nu vezi, eu involuez. Nu tv, nu microunde, nu manichiura, nu coafor, bebe in sling, fara xbox ptr baieti, vorbesc la tel nu pe skype, nu mess, felicitari clasice cu posta nu online etc.

Ioana & Arturicii'S

Ioana - fare coafor si fara manichiura?? Deloc? Si eu ajung mai rarut, dar fara nu as supravietui.

Mergi la inceput

Da de unde rotisor Sabina?

Theo, acu am par scurt. M-am tuns singura. Eu pot si fara alea. O, si ce merge viata inainte si asa...
edit: la astea nu am renuntat ca si la tv si la microunde, voit. Ci npur si simplu nu mai intra in schema zilnica.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:

Da de unde rotisor Sabina?

Theo, acu am par scurt. M-am tuns singura. Eu pot si fara alea. O, si ce merge viata inainte si asa...
edit: la astea nu am renuntat ca si la tv si la microunde, voit. Ci npur si simplu nu mai intra in schema zilnica.

Ioana & Arturicii'S

fa repede un foc de tabara, trage-l in teapa pe pui si pune-l pe frigare.

nici eu nu mai stiu ce e aia coafor. am uitat demult.

Mergi la inceput

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput